Minunea mea de nepot

  Iată, Eu sunt Domnul Dumnezeul oricărei făpturi. Este ceva de mirat din partea Mea? Ieremia 32:27

  Prima sarcină a fiicei mele s-a terminat brusc la 24 de săptămâni. M-a găsit nepregătită – nu cumpărasem încă nimic pentru bebeluş. Dar cumpărăturile au fost ultimul lucru care mi-a trecut prin minte în ziua în care s-a născut Michaela. Stând lângă pătuţul unde zăcea conectată la un ventilator şi la câteva monitoare, singurul lucru din mintea mea era întrebarea dacă va supravieţui.

  Mi se rupea sufletul pentru copiii mei. Când infecţiile au invadat corpul Michaelei şi toxinele i s-au acumulat în sânge, rinichii i-au intrat în insuficienţă, iar doctorii nu îi mai dădeau nicio speranţă. Dar copiii mei nu au renunţat. Irytta a continuat să se mulgă şi să pună laptele la congelator. Fiica şi ginerele meu s-au agăţat în mod curajos de speranţă. La fel ca femeia din Sunem care putuse să spună că totul va fi bine, deşi fiul ei murise, Irytta a avut credinţă. Şi a avut parte de un miracol. Dumnezeu a vindecat-o pe Michaela.

  În multe dimineţi din acele săptămâni de incertitudine. Biblia a rămas deschisă la Ieremia 32, iar ochii îmi cădeau pe versetul 27. Acolo era făgăduinţa divină şi, oh, cât de tare m-am agăţat de ea! în cele patru luni în care nepoţica mea a fost în spital încercam să o vizitez cât mai des. Era aşa de greu să privesc un bebeluş inocent traumatizat de durere! Stând lângă pătuţul ei, I-am cerut Tatălui meu să o ţină în palmele Lui, astfel încât să nu se simtă singură şi I-am mulţumit pentru viaţa ei.

  A fost o zi foarte fericită cea în care Michaela a ajuns acasă. De două ori pe săptămână stăteam peste noapte să-i supraveghez somnul, astfel încât mama ei să se poată odihni. Până a crescut şi s-a făcut mai puternică, Michaela a trebuit să stea în casă, ferită de microbi, aşa că a trebuit să-i fiu bonă destul de des. Uneori în Sabat, în timp ce părinţii ei erau la biserică, îi faceam baie şi o îmbrăcam, apoi ne legănam amândouă, cântându-i melodii despre Isus şi dragostea Sa. Au fost nişte momente de apropiere deosebite pentru noi.

  Michaela este adolescentă acum, iar eu încă o încredinţez în grija Domnului în fiecare zi. Ce privilegiu nemaipomenit este să fiu bunica ei şi a fratelui ei mai mic, Anthony!

  Tată, nimic nu este prea greu pentru Tine, dar, chiar dacă nu primim minunea pentru care ne rugăm cu disperare, ajută-ne să ne încredem în continuare în Tine!

  Barbara Ann Kay

  Din aceeași categorie

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Canale de binecuvântare

  Dumnezeu ştie bine că secerişul va fi mare, chiar dacă sunt prea puţini lucrători care să fie gata să-l strângă (Luca 10:2). Să-L rugăm pe Domnul astăzi să scoată mai mulţi lucrători în câmpul Său! Să-L rugăm să ne atingă inimile mai mult decât orice altceva!

  Măreţia slujirii

  Isus a amplificat măreţia în slujire atunci când le-a spălat ucenicilor picioarele, chiar înainte de a se da pe Sine jertfă pentru răscumpărarea noastră. Să dăm dovadă de aceeaşi atitudine pe care a avut-o Hristos, încurajând acest fel de măreţie chiar astăzi.

  Să facem bine tuturor!

  Este vreun bolnav prin vecini? Ai ocazia să-l ajuţi! Ai vreun prieten şomer? Aceasta este ocazia ta! Are cineva vreo urgenţă sau trece prin unele dificultăţi? Nu pierde asemenea ocazii favorabile de a oferi asistenţă voluntară!

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...