Minunea mea de nepot

  Iată, Eu sunt Domnul Dumnezeul oricărei făpturi. Este ceva de mirat din partea Mea? Ieremia 32:27

  Prima sarcină a fiicei mele s-a terminat brusc la 24 de săptămâni. M-a găsit nepregătită – nu cumpărasem încă nimic pentru bebeluş. Dar cumpărăturile au fost ultimul lucru care mi-a trecut prin minte în ziua în care s-a născut Michaela. Stând lângă pătuţul unde zăcea conectată la un ventilator şi la câteva monitoare, singurul lucru din mintea mea era întrebarea dacă va supravieţui.

  Mi se rupea sufletul pentru copiii mei. Când infecţiile au invadat corpul Michaelei şi toxinele i s-au acumulat în sânge, rinichii i-au intrat în insuficienţă, iar doctorii nu îi mai dădeau nicio speranţă. Dar copiii mei nu au renunţat. Irytta a continuat să se mulgă şi să pună laptele la congelator. Fiica şi ginerele meu s-au agăţat în mod curajos de speranţă. La fel ca femeia din Sunem care putuse să spună că totul va fi bine, deşi fiul ei murise, Irytta a avut credinţă. Şi a avut parte de un miracol. Dumnezeu a vindecat-o pe Michaela.

  În multe dimineţi din acele săptămâni de incertitudine. Biblia a rămas deschisă la Ieremia 32, iar ochii îmi cădeau pe versetul 27. Acolo era făgăduinţa divină şi, oh, cât de tare m-am agăţat de ea! în cele patru luni în care nepoţica mea a fost în spital încercam să o vizitez cât mai des. Era aşa de greu să privesc un bebeluş inocent traumatizat de durere! Stând lângă pătuţul ei, I-am cerut Tatălui meu să o ţină în palmele Lui, astfel încât să nu se simtă singură şi I-am mulţumit pentru viaţa ei.

  A fost o zi foarte fericită cea în care Michaela a ajuns acasă. De două ori pe săptămână stăteam peste noapte să-i supraveghez somnul, astfel încât mama ei să se poată odihni. Până a crescut şi s-a făcut mai puternică, Michaela a trebuit să stea în casă, ferită de microbi, aşa că a trebuit să-i fiu bonă destul de des. Uneori în Sabat, în timp ce părinţii ei erau la biserică, îi faceam baie şi o îmbrăcam, apoi ne legănam amândouă, cântându-i melodii despre Isus şi dragostea Sa. Au fost nişte momente de apropiere deosebite pentru noi.

  Michaela este adolescentă acum, iar eu încă o încredinţez în grija Domnului în fiecare zi. Ce privilegiu nemaipomenit este să fiu bunica ei şi a fratelui ei mai mic, Anthony!

  Tată, nimic nu este prea greu pentru Tine, dar, chiar dacă nu primim minunea pentru care ne rugăm cu disperare, ajută-ne să ne încredem în continuare în Tine!

  Barbara Ann Kay

  Din aceeași categorie

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...