Mai mult decât noroi

  Toţi am ajuns ca nişte necuraţi şi toate faptele noastre bune sunt ca o haină mânjită. Toţi suntem ofiliţi ca o frunză și nelegiuirile noastre ne iau ca vântul. Isaia 64:6

  Într-o dimineaţă, mă grăbeam să ies din parcare şi am demarat în trombă spre programarea la dentist. Trecând pe lângă casa fiului meu mai mare, am observat cum nepotul meu de cinci ani, Grant, îmi lucea insistent cu mâna, încercând să mă oprească. Bunică iubitoare ce sunt, trebuia să opresc. Am coborât din maşină lăsând portiera deschisă şi am trecut strada alergând.

  Grant m-a întrebat dacă poate veni cu mine la dentist şi, în timp ce mă gândeam ce să-i răspund, mi-am coborât privirea de la frumuşica lui faţă, să-i văd hainele. Aşa am observat că era plin de noroi de la genunchi în jos. Nu voiam să pierd şansa de a petrece timp cu el, aşa că i-am spus să-şi întrebe mama dacă poate veni cu mine. A fugit, anunţându-mă că ne întâlnim la uşa din faţă. În scurt timp s-a întors cu vestea că mama îi dăduse voie să mă însoţească. Nu ştiam că nora mea era la duş şi îi spusese lui Grant şi să se schimbe înainte să plece. Cumva, acest detaliu îi scăpase din minte lui Grant. Acum, variantele mele erau să îl las acasă sau să-l iau cu mine aşa cum era – plin de noroi. Dar cum să-l las? Aşa că, nedorind să întârzii la programare, l-am luat în braţe şi l-am aşezat în maşină. Ne-am ţinut de mână tot drumul până la cabinet. Acolo, i-am făcut cunoştinţă lui Grant cu personalul medical, complet nepăsătoare de faptul că el era plin de noroi. El era nepotul meu minunat, iar eu eram bunica lui care îl adora, iar asta era tot ce conta. În dragostea mea pentru el, nu luam aminte decât la el. Nu observam acele „haine mânjite”. Toată lumea părea să îl adore, de asemenea. După ce am plecat de la dentist, i-am cumpărat lui Grant o pereche de pantaloni şi pantofi şi am petrecut o zi minunată împreună. Doar câteva zile mai târziu am descoperit paralelele spirituale.

  Isus S-a grăbit şi ne-a acceptat şi pe noi, în ciuda murdăriei noastre. Dragostea Sa pentru noi nu îl lăsa să ne abandoneze, aşa că ne-a prezentat cu mândrie Tatălui, în ciuda noroiului. El ne-a îmbrăcat cu haine curate, pe care le-a cumpărat cu preţul sângelui Său, în ciuda mizeriei noastre.

  Te rog, Doamne, ajută-ne să iubim aşa cum iubeşte Isus şi să ne acceptăm unii pe alţii necondiţionat – cu tot cu mizerie!

  Shelly Mandy

  Din aceeași categorie

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...