Articolul precedentAz elvakultság veszélye
  Articolul următorDuhul Sfânt și filipenii

  Copiii ne învaţă şi ei

  Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu mă duc să vă pregătesc un loc. Şi după ce mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. Ioan 14:1-3

  Kayla, care avea trei ani, mă urmărea peste tot prin casă fără să se mai oprească din vorbit. Aveam trei săptămâni de petrecut cu preţioşii noştri nepoţi, copii, părinţi şi prieteni în Africa de Sud şi ne străduiam să valorificăm fiecare moment.

  Mă întrebam ce ocazii îmi va oferi Dumnezeu de a-mi împărtăşi dragostea pentru Isus cu nepoţii mei, când, într-o dimineaţă, Kayla a intrat în dormitorul nostru şi a întrebat: „Isus o să vină din nou? O să vină să ne ia la cer?” A auzit acest lucru prin casă sau la Şcoala de Sabat şi i-a rămas în minte. Aproape că puteam vedea cum i se învârt rotiţele minţii în timp ce încerca să se dumirească.

  O zi sau două mai târziu m-a întrebat din nou şi am vorbit mai mult. Părea mulţumită. Următoarea dată când a vorbit despre a doua venire a lui Isus a fost mai mult o proclamare a unui mare adevăr. Am fost fascinată cum acest adevăr devenea parte din gândirea ei.

  Ne-am întors acasă în Oregon mult prea devreme. Ne e foarte dor de ei, dar ne simţim foarte binecuvântaţi că putem trimite şi primi mesaje, clipuri video, fotografii şi să îi vedem în timp real pe Skype. La câteva zile după ce ne-am întors, nora noastră, Michelle, ne-a trimis un mesaj spunând că micuţa Kayla se trezise de două ori întrebând: „A venit Isus? Cât mai este până vine?” Fusese foarte entuziasmată de această probabilitate şi dezamăgită că încă nu venise. Kayla înţelege că Isus vine din nou. În mintea ei, acest lucru se poate întâmpla oricând.

  Ai observat cât de des îi învăţăm pe copiii noştri ceva despre Dumnezeu, doar pentru a realiza că, de fapt, noi suntem cei care învaţă? Poate că suntem prea ocupaţi cu educarea copiilor şi cu altele şi am pierdut din vedere cât de mult ne iubeşte Isus si că El revine să ne ia acasă. Curând!

  Doamne, ajută-ne să fim şi noi atât de entuziasmaţi încât să întrebăm: „Vii astăzi, Doamne Isuse?”!

  Shirley Allen

  Din aceeași categorie

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...