Articolul precedentNe nyomjon le a bűnnek terhe!
  Articolul următorRodul perseverenței

  Ca o grădină bine udată

  Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul! Căci el este ca un pom sădit lângă ape, care-şi întinde rădăcinile spre râu; nu se teme de căldură, când vine, şi frunzişul lui rămâne verde; în anul secetei nu se teme şi nu încetează să aducă rod. Ieremia 17:7,8

  Nu este necesar să ai o diplomă sau permis ca să fii părinte. Este o misiune grea şi, după estimarea mea, cea mai importantă pe care suntem chemaţi unii dintre noi să o aducem la îndeplinire. De ce? Păi, mare parte a răspunsului este evident: împlinirea nevoilor de bază – hrană, adăpost, protecţie şi, cea mai importantă, adesea subapreciată, dragostea.

  Experienţa mea de bunică a fost minunată până acum, cu o fetiţă frumoasă, nevinovată şi, în mare parte, imobilă. De răspuns, nu-mi poate răspunde… De certat, nici nu mai vorbesc… Nu cere îmbrăcăminte scumpă sau lecţii speciale, de fapt nimic, în general. Mă întreb adesea dacă va exista vreodată o zi în care să nu fie pur şi simplu minunată. Dar ştim că starea păcătoasă a umanităţii îi va păta şi ei viaţa şi că lucrurile nu vor fi la fel de simple pe cât sunt acum.

  Nu pot face nimic pentru a schimba faptul că viaţa este grea şi că păcatul face creşterea copiilor nu chiar ideală. Dar pregătirea pentru timpurile grele schimbă totul. Nimeni nu este perfect; vom face greşeli, dar Isus ne promite că va fi cu noi. Ne trage la El cu funiile dragostei. Ne reîmprospătează ca o grădină frumos îngrijită. Dacă îi permitem Duhului Sfânt să ne schimbe inima, vom deveni modele pentru micuţii noştri, iar într-o zi ei ne vor urma.

  înfricoşător? Nu trebuie să fie aşa, dacă ne amintim ce ne promite Dumnezeu, şi anume că o viaţă dependentă de El va înflori chiar şi în pofida secetei. Cu cât trăiesc mai mult, cu atât îmi dau seama mai mult că aceasta este, într-adevăr, realitatea.

  Doamne, ştiu că seceta va veni. Mereu vine. Dar ştiu, de asemenea, că Tu ai promis că eşti cu noi întotdeauna. Tu eşti credinţa şi încrederea mea. Inima mi se încrede în Tine şi sunt binecuvântat(ă). Ajută-mă să trăiesc aşa încât această mică şi preţioasă persoană să nu aibă nicio îndoială cu privire la dragostea Ta!

  Cheri Catton

  Din aceeași categorie

  Intervenţii pozitive

  Dumnezeu ne cheamă să ne bucurăm de libertate. Doar că o asemenea libertate nu poate fi deplină decât dacă este legată de o slujire bazată pe iubire. Îndrăzneşte să urmezi o asemenea terapie chiar şi numai într-o manieră preventivă!

  Actele de bunătate

  Faptele de generozitate cu ajutorul banilor sunt un tip special de slujire, pentru că implicarea într-o asemenea slujire nu numai că satisface nevoile altora, dar îi şi ajută pe aceştia să îi fie recunoscători lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu este onorat prin aceste acte, când vin dintr-o inimă generoasă şi bună.

  Transplant de inimă

  Poţi accepta schimbarea care îţi dă şansa să trăieşti şi care îţi va transforma înclinaţiile până când vei ajunge să îl reflecţi pe Hristos, care este Marele nostru Donator.

  A da sau a nu da

  Isus ne propune să vindem totul şi să îi ajutăm pe cei în nevoie. Avem o mulţime de lucruri de care nu avem nevoie. Haideţi să risipim în acelaşi timp şi egoismul din inima noastră şi să le dăm aceste lucruri celor care au nevoie de ele!

  Publicate astăzi

  Anul celor șase împărați

  Când simți că Stăpânul inimii tale sau al familiei și al planurilor tale ar trebui schimbat, nu te grăbi; gândește-te mai întâi cu cine ai vrea să-L înlocuiești. Ține minte că, într-o lume pe care omul a pus-o la picioarele lui Satana, tu nu-ți poți fi singur stăpân. Deci spune mai bine ca ucenicii: „Doamne, la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții veșnice.” Nu există o altă opțiune nedistructivă!

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Intervenţii pozitive

  Dumnezeu ne cheamă să ne bucurăm de libertate. Doar că o asemenea libertate nu poate fi deplină decât dacă este legată de o slujire bazată pe iubire. Îndrăzneşte să urmezi o asemenea terapie chiar şi numai într-o manieră preventivă!

  Trioul perfect care trece linia sfârșitului

  Doamne, ajută-ne să iubim mai mult Cuvântul Tău și mai puțin cuvintele noastre! PROVOCARE: Încearcă să memorezi astăzi un psalm care îți place în mod deosebit!

  Vasárnapi missziómunka

  „Hirdesd az igét, állj elő vele alkalmatos, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és...