Articolul precedentNe nyomjon le a bűnnek terhe!
  Articolul următorRodul perseverenței

  Ca o grădină bine udată

  Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul! Căci el este ca un pom sădit lângă ape, care-şi întinde rădăcinile spre râu; nu se teme de căldură, când vine, şi frunzişul lui rămâne verde; în anul secetei nu se teme şi nu încetează să aducă rod. Ieremia 17:7,8

  Nu este necesar să ai o diplomă sau permis ca să fii părinte. Este o misiune grea şi, după estimarea mea, cea mai importantă pe care suntem chemaţi unii dintre noi să o aducem la îndeplinire. De ce? Păi, mare parte a răspunsului este evident: împlinirea nevoilor de bază – hrană, adăpost, protecţie şi, cea mai importantă, adesea subapreciată, dragostea.

  Experienţa mea de bunică a fost minunată până acum, cu o fetiţă frumoasă, nevinovată şi, în mare parte, imobilă. De răspuns, nu-mi poate răspunde… De certat, nici nu mai vorbesc… Nu cere îmbrăcăminte scumpă sau lecţii speciale, de fapt nimic, în general. Mă întreb adesea dacă va exista vreodată o zi în care să nu fie pur şi simplu minunată. Dar ştim că starea păcătoasă a umanităţii îi va păta şi ei viaţa şi că lucrurile nu vor fi la fel de simple pe cât sunt acum.

  Nu pot face nimic pentru a schimba faptul că viaţa este grea şi că păcatul face creşterea copiilor nu chiar ideală. Dar pregătirea pentru timpurile grele schimbă totul. Nimeni nu este perfect; vom face greşeli, dar Isus ne promite că va fi cu noi. Ne trage la El cu funiile dragostei. Ne reîmprospătează ca o grădină frumos îngrijită. Dacă îi permitem Duhului Sfânt să ne schimbe inima, vom deveni modele pentru micuţii noştri, iar într-o zi ei ne vor urma.

  înfricoşător? Nu trebuie să fie aşa, dacă ne amintim ce ne promite Dumnezeu, şi anume că o viaţă dependentă de El va înflori chiar şi în pofida secetei. Cu cât trăiesc mai mult, cu atât îmi dau seama mai mult că aceasta este, într-adevăr, realitatea.

  Doamne, ştiu că seceta va veni. Mereu vine. Dar ştiu, de asemenea, că Tu ai promis că eşti cu noi întotdeauna. Tu eşti credinţa şi încrederea mea. Inima mi se încrede în Tine şi sunt binecuvântat(ă). Ajută-mă să trăiesc aşa încât această mică şi preţioasă persoană să nu aibă nicio îndoială cu privire la dragostea Ta!

  Cheri Catton

  Din aceeași categorie

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Iubirea

  A trăi pentru binele aproapelui şi a face fapte de iubire şi de milă sunt principiile de care Cerul se bucură cel mai mult. Măreţia caracterului se măsoară prin valoarea morală a modului în care omul îşi exprimă dragostea.

  Încrederea

  Încrezându-ne în Dumnezeu şi aflându-ne sub grija Sa, putem face faţă şi depăşi nenumăratele şi feluritele dificultăţi ale vieţii de fiecare zi. Chiar dacă sunt momente când nu este uşor să ne încredem în Dumnezeu, Domnul este gata să ne ajute.

  O singură cale

  Ştiind că nu este bine să ne apărăm îndoielile şi să îmbrăţişăm orice prejudecată, te invităm să cercetezi Cuvântul lui Dumnezeu cu credinţă şi rugăciune. Isus zice: „Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine”.

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...