Conținutul categoriei

Devoțional femei

Alături de alte femei, descoperă meditațiile zilnice create special pentru tine!

Trăiește cu brațele deschise

Să înfruntăm viaţa aceasta de nefericire cu speranţă. Să permitem credinţei noastre să fie vizibilă în relaţia dătătoare de viaţă pe care o avem cu Dumnezeu. Tu ce ţii strâns în braţele tale? De ce ai nevoie ca să predai acele lucruri în mâna lui Dumnezeu?

O făptură atât de minunată!

Este privilegiul nostru să ajutăm natura în lucrarea dată ei, oferindu-i trupului nostru ceea ce are nevoie cel mai mult când suntem bolnavi sau răniţi. În cazul meu - chiar acum, când scriu - trebuie să îi ofer organismului meu mai multă odihnă, de care are atâta nevoie.

Planuri țintite

Totul a fost bine gândit şi planificat; o parte a darului ţintit pe care dragostea ni l-a dăruit - Domnul Isus. Când privim la faţa Lui şi ne dăm seama de adâncimea dragostei Sale intenţionate, inimile noastre se topesc şi gândurile cele mai pline de iubire se înalţă spre El.

Fratele meu, sora mea

Cu toţii avem talente date de Dumnezeu şi deşi eu nu am darul de a vorbi cu oameni străini, soţul meu îl are. Eu stăteam pe scaunul şoferului în timp ce soţul meu s-a apropiat de acest bărbat cu un minirucsac şi cu inima plină de empatie. I-am privit cu ochii înlăcrimaţi în timp ce vorbeau şi apoi şi-au plecat capul în rugăciune.

Nu pierde ținta!

Doamne, Tu ne vezi şi ne cunoşti pe fiecare personal. În această dimineaţă mă rog să am gândul lui Hristos, „care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea, a dispreţuit ruşinea”. Astăzi, ajută-ne să o facem cu Tine în gând şi fără să murmurăm sau să ne plângem. Amin!

Salvată de un înger

Atunci mi-am dat seama ce s-a întâmplat cu adevărat. Îngerul meu păzitor m-a scos cumva din pat, a deschis uşa şi m-a lăsat în hol. Îngerul meu păzitor mi-a salvat viaţa în acea noapte! Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru îngerul meu păzitor care întotdeauna m-a protejat.

Domnul este gata să audă

Fiind adunată toată familia, am urmat călăuzirea mamei mele. Deşi medicii care îl tratau pe Danny nu erau siguri când şi dacă el va mai merge, mama noastră a început să se roage, zi şi noapte, ca Danny să îşi recapete sănătatea şi mobilitatea.

Și lui Dumnezeu Îi place să calce

Ştiind că Dumnezeu îmi poartă de grijă şi în acest aspect mă face fericită! De fiecare dată când port acea bluză, pata maro care a rămas îmi va reaminti că deşi uneori am pete din cauza păcatului în viaţa mea, Dumnezeu este acolo să le transforme în ceva pozitiv şi să mă ajute să cresc din aceste experienţe.