Conținutul categoriei

Devoțional femei

Alături de alte femei, descoperă meditațiile zilnice create special pentru tine!

Pic cu pic se adună

Deşi poate ne-ar plăcea să facem o lucrare măreaţă pentru Domnul, ca să ne arătăm dragostea faţă de El, realitatea este că majoritatea n-o să avem această ocazie. Nici chiar Dumnezeu nu ne cere acest lucru. Dar El ne-a dat multe ocazii de a face lucruri mici, care, pentru El, sunt la fel de valoroase.

Bârfa înseamnă cuvinte care rănesc

„O bârfa face dintr-un muşuroi un munte, adăugând noroi”. Unele cuvinte nu sunt potrivite - sau corecte - pentru a fi rostite. Trebuie să fim conştienţi că aceia care vin să ne spună bârfe ne vor bârfi, fără îndoială, şi pe noi mai târziu. Doamne, vindecă-ne de cuvintele dureroase! Fie ca dragostea Ta să curgă în inimile noastre.

Să vezi fața lui Isus

Uneori luăm de-a gata dragostea şi compasiunea pe care Isus le are pentru noi. Totuşi, El a murit de cea mai îngrozitoare moarte pentru a ne salva din păcatele noastre. El merită laudele şi recunoştinţa noastră într-o măsură mult mai mare decât sunt exprimate acum.

Tovarășe de rugăciune

„Mai bine doi decât unul, căci iau o plată cu atât mai bună pentru munca lor”. Dacă nu ai o tovarăşă de rugăciune, găseşte-ţi una şi apoi poţi fi martoră la ce face Dumnezeu ca răspuns la rugăciunile înălţate cu credincioşie şi stăruinţă.

Joaca de copil și consecințele

Ca adulţi creştini, am văzut care sunt capcanele şi acum alegem căi mai sigure, alternative mai bune şi luăm decizii mai responsabile, care să nu aibă consecinţe devastatoare sau să ducă la condamnare veşnică. Pe măsură ce continuăm să creştem în umblarea noastră spirituală, haideţi să recunoaştem că cea mai bună decizie este să lăsăm în urmă lucrurile copilăreşti!

Minunea de la strângerea de fonduri

Prognoza spunea că ploaia urma să apară după ora nouă. Am zâmbit ştiind ci Dumnezeul meu este un Dumnezeu mare şi că în acea zi urma să îmi primesc minunea. Orele au trecut şi cei din jur priveau neliniştiţi spre cer. Dar nu a căzut niciun strop de ploaie întreaga zi. Dumnezeul meu este un Dumnezeu minunat!

Ajută-le pe aceste femei! (II)

Poate acesta este singurul lucru de care au nevoie cei aflaţi în conflict - dragostea plină de grijă a unei surori de credinţă. Cu siguranţă că mai sunt şi alte opţiuni când ce s-a făcut nu este suficient, dar întotdeauna ar trebui să începem cu acest gest de dragoste plină de grijă şi atenţie.

Pe cine vezi în oglindă?

Sunt nespus de bucuroasă că Dumnezeu îmi vede inima. El ştie că uneori, deşi am intenţii bune, nu fac ceea ce trebuie. El mă încurajează să învăţ din aceste experienţe şi să mă comport cu ceilalţi cu acelaşi har şi răbdare pe care El le arată faţă de mine.

Fiul altei femei

Apostolul Petru ne spune că „Dumnezeu nu este părtinitor, ci că, în orice neam, cine se teme de El şi lucrează neprihănire este primit de El”. Indiferent de situaţia în care ne aflăm, ce contează cu adevărat este să avem o relaţie apropiată, personală cu Tatăl nostru din ceruri.

Alegeri

Prietena mea, când te confrunţi cu alegeri care au de-a face cu credincioşia ta faţă de Dumnezeu, pune-L pe El pe primul loc! El întotdeauna îţi va purta de grijă, oferindu-ţi mai mult decât ai nevoie!