Conținutul categoriei

Devoțional femei

Alături de alte femei, descoperă meditațiile zilnice create special pentru tine!

Nu trebuie să cedăm sub presiunile vieţii, nici să fim distraşi de îngrijorările acestei lumi; trebuie să veghem. Singurul mod prin care putem face lucrul acesta cu succes este: „Bucuraţi-vă întotdeauna. Rugaţi-vă neîncetat. Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi.”
Mai mult...
În Biblie vedem că Avraam a fost ospitalier cu nişte străini - fără să ştie că erau îngeri. Biblia ne învaţă importanţa ospitalităţii. Haideţi să fim ospitalieri unii cu alţii şi să ne bucurăm de binecuvântările lui Dumnezeu care decurg de aici!
Mai mult...
Poate că avem parte de concedii mai simple, de cadouri aniversare mai mici (sau mai creative) şi de maşini cu slabe speranţe să fie înlocuite curând. Dar suntem binecuvântaţi cu timp împreună ca familie, cu zile de naştere de aniversat şi cu maşini care continuă să funcţioneze.
Mai mult...
Când Tatăl Se uită la noi prin Hristos, El ne vede curaţi şi fără „resturile” păcatului, care să ne ştirbească frumuseţea. În timp ce rufele erau în uscător, m-am rugat: Tată ceresc, îţi mulţumesc pentru Fiul Tău, Isus, care îmi iartă păcatele. Curăţă-mă astăzi, ca să devin curat. În numele lui Isus, Amin.
Mai mult...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!