Devoțional femei

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Dumnezeu chiar aude și răspunde

  Dacă te confrunți cu perioade dificile în viață, te încurajez să invoci făgăduințele lui Dumnezeu. El te iubește și are grijă de tine, iar gândurile Lui sunt „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Da! Eu sunt o dovadă vie a faptului că El Își ține promisiunile!

  Ce am învățat de la un uragan?

  Am fost binecuvântați pentru că toți cunoscuții mei s-au rugat ca apa să nu ne cauzeze daune. Dumnezeu a protejat cartierul și nicio picătură nu a trecut peste acel dig.

  Protecția lui Dumnezeu

  Cu totul de necrezut pentru mine! Dar îngerul păzitor era lângă patul meu și Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Lăudat să fie Domnul pentru protecția Lui!

  Mama

  Fie ca toți să fim gata să-L întâmpinăm pe Isus pe nori și să trăim cu el în cer, ca o mare familie, pentru veșnicie.

  De la întuneric la lumină

  Ai alunecat cumva în întuneric spiritual? Lasă-L pe Isus să-ți lumineze astăzi cărarea!

  Domnul ascultă

  Cuvântul Domnului spune: „Dacă vreunuia dintre voi îi lipseşte înţelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă”. Mulțumesc, Doamne, pentru că mi-ai reamintit cine ești Tu!

  Atât de sus cât cerul

  De ce să nu pun toate păcatele mele în mâinile lui Isus, ca El să le alunge pentru totdeauna din fața ochilor mei? Acum pot să fiu liniștită și mă pot desfăta în toată această minunată dragoste!

  Învățând de la Maria

  Isus a apărat-o pe Maria de condamnarea publică. El a afirmat că istoria dragostei ei pentru El va fi amintită pentru eternitate. Prietena mea luptătoare, acea promisiune este și pentru noi!

  Îngerii sunt printre noi – partea 2

  Cred că noi întâlnim uneori îngeri în haine obișnuite – mesageri cerești care ne ocrotesc în timpuri grele. Nu voi ști până în ziua aceea dacă am fost ajutată de un om bun sau de un înger trimis la mine pentru a mă ajuta. Dar el m-a salvat. Dumnezeu este mereu prezent și pentru tine!

  Devoționale video

  Hope Discovery

  Taine din Scripturi