Conținutul categoriei

Devoțional femei

Alături de alte femei, descoperă meditațiile zilnice create special pentru tine!

Doar har

Iertarea lui Dumnezeu manifestată faţă de păcătoşii nesfinţi este posibilă, pentru că El ne asigură achitarea de vină în baza morţii lui Hristos. Apoi harul Său divin oferă darurile pocăinţei, iertării şi mântuirii. În felul acesta, harul este un dar şi din partea lui Dumnezeu Tatăl, şi din partea lui Isus.

Credinţă de copil

Dumnezeu ne-a onorat credinţa în acea zi. Depun mărturie că Dumnezeu e încântat să ofere daruri bune copiilor Săi atunci când venim la El în credinţă, având încredere ca un copil. Va îndeplini ceea ce Îl rogi - conform voinţei Sale. Să ai o zi plină de credinţă!
Mai mult...

Întotdeauna slujind

iPhone-ul lui Dumnezeu este întotdeauna în stare de funcţionare, gata pentru un apel. Binecuvântarea binecuvântărilor! Tu când ai comunicat ultima oară? Ce-ar fi să comunici chiar acum cu Dumnezeu? Nu există amânare.

Naturalizarea mea

Mă consider eu o creştină integrată în poporul lui Dumnezeu? Sau mi-am menţinut statutul de observator din exterior? Încă vorbesc despre biserică din perspectiva observatorului? Chiar vreau să fac parte din împărăţia lui Dumnezeu, cu toate privilegiile şi îndatoririle? Sunt o parte activă a poporului lui Dumnezeu?

Pacea desăvârşită

„Tată, Tu ştii sfârşitul de la început. Eu, nu. Dacă vezi că, ridicându-se de pe patul de suferinţă, J.D. ar putea să se îndepărteze de Tine într-o zi, Te rog, ia-l. Ştiu că Tu ai în vedere binele lui veşnic, iartă-mă că nu am avut încredere în Tine!”
Mai mult...

Dumnezeu poartă de grijă

Viaţa ne administrează diferite lovituri, dar în toate complicaţiile ei există o constantă pe care ne putem baza: Isus, Salvatorul nostru. Şi El a intervenit în mod uimitor. După o lună de tratament în spital, fiica mea era din nou ea însăşi, simpatică şi iubitoare.

Bunica, Buni şi B-na

Dumnezeu nu Se schimbă niciodată, iar Cuvântul Său rămâne singurul principiu după care să ne creştem copiii. Indiferent cum mă numesc nepoatele mele, rugăciunea mea este ca întotdeauna să mă numească o femeie a lui Dumnezeu.

Groapa în formă de clopot

O frânghie de salvare legată de Dumnezeu va aduce speranţă şi încurajare. Compasiunea faţă de alţii ne va ajuta pe noi însene să ne căţărăm afară din groapa disperării noastre, la o nouă şi mai luminoasă zi.