Conținutul categoriei

Devoțional femei

Alături de alte femei, descoperă meditațiile zilnice create special pentru tine!

Planuri

Isus vrea să ne salveze. El şopteşte, oferă, El ne urmăreşte. El face orice este nevoie pentru a ne prinde. Odată ce am fost prinşi, adevărata noastră viaţă, viaţa pentru care existăm, începe. Suntem hrăniţi, îmbăiaţi, trataţi pentru bolile noastre şi puşi înapoi pe picioare.

Tutorialul ceresc

Chiar şi atunci, Dumnezeu, în marea Sa dragoste, ştiind cât de ocupată eram, întotdeauna a răsplătit îmbelşugat jalnicele mele eforturi de a săpa mai adânc în Cuvântul Său.

Aici jos

Nu suntem la mila vremii în viaţa noastră spirituală. Nu putem fi niciodată despărţiţi de Domnul, nici măcar o singură zi, dacă noi consimţim să stăm doar în prezenţa Sa.

Toate suntem prințese!

Când vom fi împodobiţi în haina de nuntă pe care El o aduce, El va vedea doar frumuseţe - în fiecare dintre noi. Asta pentru că fiecare dintre noi este specială. Încrederea în sine nu ar trebui să ne fie zguduită de nimeni. Toate suntem prinţese!

Oh, mamă!

Pe măsură ce zilele şi anii trec, eu devin mai răbdătoare, mai bună şi învăţ să accept prin această sarcină pe care am primit-o, de a o iubi pe mama mea. Ştiu că Dumnezeu îmi dezvoltă caracterul prin zilele ei mai puţin bune.

Slava lui Dumnezeu

Când îl lăsăm pe Dumnezeu în inimile noastre, noi devenim ca El. Noi începem să „strălucim” de slava Sa. La sfârşitul timpului, „slujitorii lui Dumnezeu, cu feţele luminate şi strălucitoare de consacrare sfântă, se vor grăbi din loc în loc să proclame solia cerului.”

Frica

Cei mai mulţi oameni experimentează vremuri de necaz în vieţile lor - momente dureroase, pierderi, suferinţă şi boală. Însă Dumnezeu doreşte ca noi să ne amintim că El este cu noi. El nu ne va părăsi niciodată.

Duet

Dumnezeu doreşte să mă transforme astfel încât trăsăturile Sale de caracter să fie ale mele. El doreşte ca eu să încurajez oamenii în alegerile lor bune. Nici ei nu sunt perfecţi, dar lucrarea mea ca creştin este de a-i încuraja şi de a mă bucura de bine.