Sângele care dă viaţă

  Şi cântau o cântare nouă şi ziceau: „Vrednic eşti tu să iei cartea şi să-i rupi peceţile: căci ai fost junghiat şi ai răscumpărat pentru Dumnezeu, cu sângele Tău, oameni din orice seminţie, de orice limbă, din orice norod şi de orice neam!” (Apocalipsa 5:9)

  Era în ianuarie 2000. Aveam o suferinţă de câţiva ani şi abia când am leşinat am realizat că nu mai puteam amâna! A fost nevoie să mă deplasez la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi. Pe drum, am avut timp să meditez şi să mă rog. Planul meu era să scap repede de la doctor şi să vin sănătoasă acasă, dar Domnul avea un plan mai bun. Trebuia să trec întâi pe la „cruce” ca să mă bucur de „slavă”, după cum spune un imn foarte drag mie. De fapt, mi-am dat seama că nu prea îmi plăcea la cruce, fiindcă era prea mult sânge risipit acolo, iar eu sufeream de o hemoragie, asemenea femeii vindecate de Mântuitorul. De multe ori, L-am rugat să mă vindece şi pe mine ca pe ea, dar n-a vrut! Deşi nu înţeleg, El are cu siguranţă un plan mai bun.

  Nu puteam fi operată din cauza hemoglobinei scăzute – 6,3. Aveam nevoie de o transfuzie ca să rezist operaţiei. Dar de unde un litru de sânge când afară totul era alb, troiene, trenurile nu mai circulau? Aşteptam de dimineaţă o intervenţie divină! La ora 16, am fost anunţată să mă pregătesc pentru transfuzie. În acele momente tensionate, am început să mă rog: „Doamne, nu ştiu cine e donatorul, ce fel de alimentaţie are, poate este un beţiv sau un fumător”, nu-mi era permis să aflu, „dar, Te rog, să porţi Tu de grijă ca să nu am intoleranţă. Îmi doresc un sânge de calitate, fiindcă Tu ai spus că «viaţa trupului este în sânge».”

  M-am aşezat liniştită apoi pe pat şi sângele a început să curgă, iar eu am fost uimită cât de liniştit curge viaţa dintr-o parte în alta, fără zgomot, fără reacţii, fără intoleranţă! A doua zi am fost operată, iar după zece zile mă întorceam cu bine la Galaţi.

  Îl slăvesc şi astăzi, după cincisprezece ani, pe Cel ce m-a creat şi m-a răscumpărat prin sângele Său. Am înţeles mai bine că El este marele Donator care la Golgota S-a aşezat de bunăvoie pe cruce pentru ca orice om bolnav de păcat să poată primi sânge de calitate, curăţitor, care oferă viaţă veşnică.

  Dragă cititoare, fie că eşti conştientă sau nu, existenţa ta se datorează sângelui de la cruce. Tot ce primeşti bun în viaţa aceasta se datorează donaţiei de la Golgota. Mai mult decât atât, sângele Mântuitorului, Isus Hristos, iartă orice păcat, curăţă orice nelegiuire, spală orice pată, oferă pace, bucurie şi viaţă veşnică! Vrei să-l primeşti? Fii binecuvântată pentru această alegere sfântă!

  Dorina Morozan, Galaţi, Moldova

  Sângele care dă viaţă - 2016. Era în ianuarie 2000. Aveam o suferinţă de câţiva ani şi abia când am leşinat am realizat că nu mai puteam amâna! A fost nevoie să mă deplasez la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi. Pe drum, am avut timp să meditez şi să mă rog. Planul meu era să scap repede de la doctor şi să vin sănătoasă acasă, dar Domnul avea un plan mai bun. Trebuia să trec întâi pe la...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...