Articolul precedentCondus de Duhul Sfânt
  Articolul următorAșezată pe un munte

  Singurul care face minuni

  Cântaţi Domnului o cântare nouă, căci El a făcut minuni… (Psalmii 98:1)

  Aşteptam al treilea copil. Eram la o prietenă şi făceam gem de prune.

  Dintr-odată, am simţit cum un lichid îmi uda picioarele. Am crezut că era lichidul amniotic, dar de fapt era sânge. Aveam doar şapte luni de sarcină şi mi-am dat seama că erau puţine şanse ca eu şi copilul să supravieţuim. Se dezlipise placenta… Am fost dusă la spital şi operată de urgenţă. Copilul, vânăt la faţă, nu mi-a fost arătat. A fost pus în incubator, pentru că sănătatea lui era şubredă. A doua zi, situaţia lui s-a agravat. Mi s-a spus că a făcut septicemie şi mai multe episoade de apnee. Tot personalul medical era foarte ocupat, aşa că primeam foarte greu informaţii despre el.

  Erau şi alţi copii prematuri în stare critică, aşa că nu exista timp să mi se explice cum se simte copilul; doar atunci când plângeam şi insistam foarte mult. După o zi de stat la Secţia de terapie intensivă, am fost mutată într-un salon unde aveam „luxul” să fiu singură, să pot să plâng, să mă rog şi să citesc din Biblie. Aşa au trecut vreo cinci zile. În fiecare zi mă rugam: „Te rog, Doamne, fă ceva şi nu-1 lăsa să moară.”

  Vorbeam la telefon cu familia şi prietenele, dar, când mă întrebau despre copil, nu mai aveam voce, pentru că îmi venea să plâng. Brusc, am început să primesc foarte des informaţii despre starea copilului. „Este grav”, spunea doctoriţa. După vreo 15-20 de minute se întorcea şi-mi spunea: „Ştiţi, este mai grav decât am discutat adineauri.” Aşa a trecut o zi întreagă. Deja tresăream când se deschidea uşa şi apărea cineva în halat alb. Mă aşteptam la ce era mai rău. Atunci m-am aşezat pe genunchi şi am zis: „Doamne, fă ceva! Fă ce vrei, dar fă odată!” Simţeam că nu mai suport stresul. Apoi, am luat Biblia şi am citit de unde rămăsesem cu o zi înainte. Era Psalmul 72:18. Şi ce scria? „Binecuvântat să fie Domnul, Dumnezeul lui Israel, singurul care face minuni.” Atunci, mi-am spus: Oare ce vrei să-mi spui, Doamne? Că vei face o minune? M-am întrebat şi am aşteptat răspunsul.

  Pe la ora 22, o doamnă doctor mi-a spus că nu mai face faţă situaţiei şi ar trebui să transfere copilul la un alt spital, unde aparatura este mai performantă. A fost transferat şi, la două-trei zile, s-a stabilizat. Am mai stat acolo încă trei săptămâni, apoi am venit acasă. A fost o încercare grea pentru mine, dar a trecut. Acum, copilul are cinci ani şi nu stă locului nicio clipă. Vorbeşte mult şi foarte corect. Mă uimeşte cu memoria şi spiritul lui de observaţie. Nimic nu-i scapă.

  Şi azi Domnul mai face minuni, oricât de imposibile ar părea. Trebuie doar să crezi.

  Mihaela Miron, Nazna, Transilvania de Sud

  Singurul care face minuni - 2016. Aşteptam al treilea copil. Eram la o prietenă şi făceam gem de prune. Dintr-odată, am simţit cum un lichid îmi uda picioarele. Am crezut că era lichidul amniotic, dar de fapt era sânge. Aveam doar şapte luni de sarcină şi mi-am dat seama că erau puţine şanse ca eu şi copilul să supravieţuim. Se dezlipise placenta... Am fost dusă la spital şi...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!