Articolul precedentPrima Biblie românească
  Articolul următorHaine pentru rămășiță

  Dumnezeu, Sponsorul meu (III)

  Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră şi nici nu strâng nimic în grânare, şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele? (Matei 6:26)

  Eram atât de fericită pentru ce făcuse Dumnezeu pentru mine! Aş fi strigat în gura mare şi aş fi spus tuturor cât de minunat este Domnul meu. Într-o zi, eram la masă cu această colegă care mă ajutase cu o vorbă bună la timpul potrivit şi cu o altă colegă dragă sufletului meu; am dorit să îi povestesc ce minune a făcut Domnul pentru mine. În timp ce îi povesteam, s-a cam supărat pe mine că nu i-am împărtăşit problema mea. I-am spus că am vrut ca Domnul să îmi dea banii de care aveam nevoie, şi El mi i-a dat.

  Aveam rezolvată situaţia pe un semestru, dar mai erau încă trei de rezolvat. După ce i-am povestit experienţa mea, am văzut că această colegă a început să dea telefoane pentru mine. Mi-a spus că se poate apela la Departamentul Misiunea Femeii de la Uniune pentru asemenea cazuri. Nu voiam să îmi fac speranţe, ci doar să mă rog şi să se ocupe El de problema mea.

  După câteva zile, mi-a spus că nu se mai poate face nimic pentru semestrul în curs, că dosarele se depun cu un an înainte, pentru a putea fi aprobate. Dar ne rugam în continuare. După vreo două săptămâni a venit la mine cu 250 de euro, banii necesari pentru semestrul al doilea.

  – Waauuu!!!! a fost reacţia mea.

  Îi avea de la mama ei, pentru mine. Pe ea a sunat-o prima dată, pentru a se informa unde să sune pentru a face rost de bani pentru mine. Când a văzut că nu se poate face nimic pentru semestrul în curs, a hotărât să îmi dea ea din propriile economii, deşi nici ea nu este o persoană avută. Slavă Domnului! Ştiu că El o va binecuvânta cu mult mai mult decât mi-a dat ea mie, pentru ca să fie lăudat Numele Lui. Încă o dată, Domnul mi-a arătat că El are bani şi că vrea să fie Sponsorul meu.

  Colega mea s-a ocupat apoi şi de dosarul care trebuia depus la Departamentul Misiunea Femeii al bisericii şi, în scurt timp, am primit aprobare şi pentru al treilea an de studii. Prin intermediul bursei oferite de la nivelul Conferinţei Generale şi Diviziune, am primit 1000 de dolari. În câteva luni, am primit de la Domnul banii pentru doi ani de studii, bani pentru licenţă şi încă ceva pentru cazare la şcoală pe timpul sesiunii.

  Vă încurajez să aduceţi înaintea lui Dumnezeu toate cererile voastre, cu mulţumiri, şi să credeţi că El vă ascultă şi vrea să vă răspundă.

  Te laudă sufletul meu, Doamne, pentru că eşti atât de bun cu noi!

  Andreea Vitan, Bucureşti, Muntenia

  Dumnezeu, Sponsorul meu (III) - 2016. Eram atât de fericită pentru ce făcuse Dumnezeu pentru mine! Aş fi strigat în gura mare şi aş fi spus tuturor cât de minunat este Domnul meu. Într-o zi, eram la masă cu această colegă care mă ajutase cu o vorbă bună la timpul potrivit şi cu o altă colegă dragă sufletului meu; am dorit să îi povestesc ce minune a făcut Domnul pentru mine. În timp ce îi povesteam, s-a cam supărat pe mine că...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...