Puterea rugăciunii de mijlocire

  Eu binecuvântez pe Domnul care mă sfătuieşte, căci până şi noaptea îmi dă îndemnuri inima. (Psalmii 16:7)

  Tocmai se încheiase un Sabat superb. Binecuvântarea lui Dumnezeu s-a revărsat din abundenţă peste toţi cei prezenţi la momentele de închinare. Departamentul Misiunea Femeii ne-a pus la dispoziţie materialul de studiu pentru întreg Sabatul, iar implicarea în program a fiecăreia dintre femeile participante ne-a adus, dincolo de emoţiile inerente, o satisfacţie deosebită. Masa de părtăşie de la sfârşitul programului a fost îndestulătoare pentru a-i sătura pe toţi şi delicată pentru a încânta fiecare gust.

  Ne-am bucurat de prezenţa invitatelor noastre: o doamnă judecătoare din oraş, doamne învăţătoare şi profesoare din împrejurimi, prietene şi cunoştinţe. I-am dat slavă lui Dumnezeu pentru fiecare apreciere…, şi nu au fost puţine, cu atât mai mult cu cât ele veneau din partea unor persoane publice care, cu mici excepţii, până la momentul respectiv nu au mai avut un contact cu biserica sau cu astfel de programe. În mintea mai multor participante s-a născut un gând, şi anume să organizăm o grupă de rugăciune a femeilor. Aşa că, săptămânal, ne întâlneam pentru aproximativ o oră. În acest timp, împărtăşeam experienţe şi aduceam la cunoştinţa grupului problemele cu care ne confruntam atât noi, cunoştinţele noastre, cât şi cazurile sociale care aveau nevoie urgentă de ajutor. Am hotărât că ar fi bine să avem o listă de rugăciune şi să ne rugăm punctual pentru fiecare nume scris pe ea. Ne-am bucurat să vedem cum Dumnezeu alege să răspundă rugăciunilor noastre. Am fost întărite, binecuvântate şi, odată cu noi, au fost binecuvântate persoanele pentru care ne-am rugat.

  Dintre cei pentru care am mijlocit în rugăciune, au fost unii care au renunţat la fumat sau la alte vicii, alţii care şi-au refăcut relaţia de familie şi alţii care au început să vină la biserică. Ne-am rugat pentru o fetiţă de 12 ani bolnavă de leucemie, care a fost vindecată, şi pentru o tânără căsătorită căreia medicii i-au recomandat să accepte o întrerupere de sarcină…, dar care, prin harul lui Dumnezeu, a adus pe lume o fetiţă superbă şi perfect sănătoasă. Ni s-a confirmat astfel un adevăr, şi anume că „mare putere are rugăciunea fierbinte…”

  Cuvântul lui Dumnezeu este vrednic de încredere! Rugăciunea este la îndemâna tuturor. Atunci, nu e de mirare că ne rugăm aşa puţin? Te invit să răscumpărăm vremea…

  Cristina Potocian Băndean, Transilvania de Nord

  Puterea rugăciunii de mijlocire - 2016. Tocmai se încheiase un Sabat superb. Binecuvântarea lui Dumnezeu s-a revărsat din abundenţă peste toţi cei prezenţi la momentele de închinare. Departamentul Misiunea Femeii ne-a pus la dispoziţie materialul de studiu pentru întreg Sabatul, iar implicarea în program a fiecăreia dintre femeile participante ne-a adus, dincolo de emoţiile inerente, o...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...