Articolul precedentRugăciune pentru toți
  Articolul următorTu eşti acel înger!

  Întâlnirea cu dr. Ben Carson

  David a zis fiului său Solomon: „Întăreşte-te, îmbărbătează-te şi lucrează; nu te teme şi nu te înspăimânta. Căci Domnul Dumnezeu, Dumnezeul meu, va fi cu tine. El nu te va lăsa, nici nu te va părăsi, până se va isprăvi toată lucrarea pentru slujba Casei Domnului.” (1 Cronici 28:20)

  După un an de la căsătorie, am avut un băieţel, pe nume Henry. Când copilul avea nouă luni, a făcut prima convulsie febrilă. La spitalul local, medicul pediatru i-a făcut o puncţie lombară, fără acordul nostru ca părinţi. Din acel moment, viaţa copilului meu s-a schimbat dramatic: nu şi-a mai putut ţine capul, n-a mai stat singur în şezut, nu m-a mai privit în ochi… A fost cel mai greu moment din viaţa mea.

  Soţul meu s-a descurajat atât de tare, încât L-a părăsit pe Dumnezeu şi pe noi. M-am decis să merg mai departe prin credinţă, cu singurul meu Prieten, Isus. Am început să-i dau lui Henry multe tratamente naturiste, ca să-i îmbunătăţesc dezvoltarea psihomotorie, care era foarte înceată.

  Apoi am citit cărţile celebrului dr. Ben Carson, profesorul şi şeful Secţiei de neurochirurgie pediatrică de la Spitalul „Johns Hopkins” din Baltimore, SUA. Am fost atât de impresionată de experienţele dumnealui cu Dumnezeu, încât i-am scris o scrisoare în care i-am solicitat să-mi consulte băiatul. Henry avea atunci trei ani. Dr. Carson mi-a răspuns personal. Am fost atât de impresionată că un doctor celebru şi-a luat timp să-mi scrie…

  Mulţi dintre prietenii mei îmi spuneau că este imposibil pentru copilul meu să ajungă la el pentru a fi consultat, dar eu m-am rugat şi am crezut din toată inima. Am început să caut bani la mai mulţi sponsori. Am luptat efectiv cinci ani pentru aceasta.

  Pe 12 august 2004, mama, copilul meu şi eu zburam spre SUA. Dumnezeu a făcut o mulţime de minuni pentru noi şi, după analize şi investigaţii, am reuşit să ne întâlnim la biserică cu dr. Carson şi soţia lui. Cei doi formează o familie extrem de caldă şi umilă, oameni ai lui Dumnezeu. Am discutat despre fiul meu. După câteva zile, m-a sunat şi mi-a spus că analizele sunt normale, dar crede că în timpul efectuării puncţiei lombare a fost introdus un virus puternic care a afectat funcţiile creierului, virus care acum nu mai este, dar au rămas urmările. Ne-a recomandat tratamentul potrivit.

  Henry merge singur de la 4 ani, nu vorbeşte, dar după tratament a început să spună silabe, este mai liniştit, doarme mai bine. Lăudat să fie Domnul şi fie ca planul Său să se împlinească mai departe în viaţa lui Henry!

  Când lupta din viaţa ta este foarte grea, te încurajez să mergi înainte prin credinţă, pentru că Dumnezeu lucrează pentru tine… SALVARE!

  Carmen Stănicel, Oneşti, Moldova

  Întâlnirea cu dr. Ben Carson - 2016. După un an de la căsătorie, am avut un băieţel, pe nume Henry. Când copilul avea nouă luni, a făcut prima convulsie febrilă. La spitalul local, medicul pediatru i-a făcut o puncţie lombară, fără acordul nostru ca părinţi. Din acel moment...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....