Articolul precedentRugăciune pentru toți
  Articolul următorTu eşti acel înger!

  Întâlnirea cu dr. Ben Carson

  David a zis fiului său Solomon: „Întăreşte-te, îmbărbătează-te şi lucrează; nu te teme şi nu te înspăimânta. Căci Domnul Dumnezeu, Dumnezeul meu, va fi cu tine. El nu te va lăsa, nici nu te va părăsi, până se va isprăvi toată lucrarea pentru slujba Casei Domnului.” (1 Cronici 28:20)

  După un an de la căsătorie, am avut un băieţel, pe nume Henry. Când copilul avea nouă luni, a făcut prima convulsie febrilă. La spitalul local, medicul pediatru i-a făcut o puncţie lombară, fără acordul nostru ca părinţi. Din acel moment, viaţa copilului meu s-a schimbat dramatic: nu şi-a mai putut ţine capul, n-a mai stat singur în şezut, nu m-a mai privit în ochi… A fost cel mai greu moment din viaţa mea.

  Soţul meu s-a descurajat atât de tare, încât L-a părăsit pe Dumnezeu şi pe noi. M-am decis să merg mai departe prin credinţă, cu singurul meu Prieten, Isus. Am început să-i dau lui Henry multe tratamente naturiste, ca să-i îmbunătăţesc dezvoltarea psihomotorie, care era foarte înceată.

  Apoi am citit cărţile celebrului dr. Ben Carson, profesorul şi şeful Secţiei de neurochirurgie pediatrică de la Spitalul „Johns Hopkins” din Baltimore, SUA. Am fost atât de impresionată de experienţele dumnealui cu Dumnezeu, încât i-am scris o scrisoare în care i-am solicitat să-mi consulte băiatul. Henry avea atunci trei ani. Dr. Carson mi-a răspuns personal. Am fost atât de impresionată că un doctor celebru şi-a luat timp să-mi scrie…

  Mulţi dintre prietenii mei îmi spuneau că este imposibil pentru copilul meu să ajungă la el pentru a fi consultat, dar eu m-am rugat şi am crezut din toată inima. Am început să caut bani la mai mulţi sponsori. Am luptat efectiv cinci ani pentru aceasta.

  Pe 12 august 2004, mama, copilul meu şi eu zburam spre SUA. Dumnezeu a făcut o mulţime de minuni pentru noi şi, după analize şi investigaţii, am reuşit să ne întâlnim la biserică cu dr. Carson şi soţia lui. Cei doi formează o familie extrem de caldă şi umilă, oameni ai lui Dumnezeu. Am discutat despre fiul meu. După câteva zile, m-a sunat şi mi-a spus că analizele sunt normale, dar crede că în timpul efectuării puncţiei lombare a fost introdus un virus puternic care a afectat funcţiile creierului, virus care acum nu mai este, dar au rămas urmările. Ne-a recomandat tratamentul potrivit.

  Henry merge singur de la 4 ani, nu vorbeşte, dar după tratament a început să spună silabe, este mai liniştit, doarme mai bine. Lăudat să fie Domnul şi fie ca planul Său să se împlinească mai departe în viaţa lui Henry!

  Când lupta din viaţa ta este foarte grea, te încurajez să mergi înainte prin credinţă, pentru că Dumnezeu lucrează pentru tine… SALVARE!

  Carmen Stănicel, Oneşti, Moldova

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Prețuiește-o pe Rut a ta

  Îți mulțumesc pentru Rut. Te rog, ajută-mă să prețuiesc aceste persoane astăzi, pentru că sunt darul Tău pentru noi. Amin!

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...