Articolul precedentRugăciune pentru toți
  Articolul următorTu eşti acel înger!

  Întâlnirea cu dr. Ben Carson

  David a zis fiului său Solomon: „Întăreşte-te, îmbărbătează-te şi lucrează; nu te teme şi nu te înspăimânta. Căci Domnul Dumnezeu, Dumnezeul meu, va fi cu tine. El nu te va lăsa, nici nu te va părăsi, până se va isprăvi toată lucrarea pentru slujba Casei Domnului.” (1 Cronici 28:20)

  După un an de la căsătorie, am avut un băieţel, pe nume Henry. Când copilul avea nouă luni, a făcut prima convulsie febrilă. La spitalul local, medicul pediatru i-a făcut o puncţie lombară, fără acordul nostru ca părinţi. Din acel moment, viaţa copilului meu s-a schimbat dramatic: nu şi-a mai putut ţine capul, n-a mai stat singur în şezut, nu m-a mai privit în ochi… A fost cel mai greu moment din viaţa mea.

  Soţul meu s-a descurajat atât de tare, încât L-a părăsit pe Dumnezeu şi pe noi. M-am decis să merg mai departe prin credinţă, cu singurul meu Prieten, Isus. Am început să-i dau lui Henry multe tratamente naturiste, ca să-i îmbunătăţesc dezvoltarea psihomotorie, care era foarte înceată.

  Apoi am citit cărţile celebrului dr. Ben Carson, profesorul şi şeful Secţiei de neurochirurgie pediatrică de la Spitalul „Johns Hopkins” din Baltimore, SUA. Am fost atât de impresionată de experienţele dumnealui cu Dumnezeu, încât i-am scris o scrisoare în care i-am solicitat să-mi consulte băiatul. Henry avea atunci trei ani. Dr. Carson mi-a răspuns personal. Am fost atât de impresionată că un doctor celebru şi-a luat timp să-mi scrie…

  Mulţi dintre prietenii mei îmi spuneau că este imposibil pentru copilul meu să ajungă la el pentru a fi consultat, dar eu m-am rugat şi am crezut din toată inima. Am început să caut bani la mai mulţi sponsori. Am luptat efectiv cinci ani pentru aceasta.

  Pe 12 august 2004, mama, copilul meu şi eu zburam spre SUA. Dumnezeu a făcut o mulţime de minuni pentru noi şi, după analize şi investigaţii, am reuşit să ne întâlnim la biserică cu dr. Carson şi soţia lui. Cei doi formează o familie extrem de caldă şi umilă, oameni ai lui Dumnezeu. Am discutat despre fiul meu. După câteva zile, m-a sunat şi mi-a spus că analizele sunt normale, dar crede că în timpul efectuării puncţiei lombare a fost introdus un virus puternic care a afectat funcţiile creierului, virus care acum nu mai este, dar au rămas urmările. Ne-a recomandat tratamentul potrivit.

  Henry merge singur de la 4 ani, nu vorbeşte, dar după tratament a început să spună silabe, este mai liniştit, doarme mai bine. Lăudat să fie Domnul şi fie ca planul Său să se împlinească mai departe în viaţa lui Henry!

  Când lupta din viaţa ta este foarte grea, te încurajez să mergi înainte prin credinţă, pentru că Dumnezeu lucrează pentru tine… SALVARE!

  Carmen Stănicel, Oneşti, Moldova

  Întâlnirea cu dr. Ben Carson - 2016. După un an de la căsătorie, am avut un băieţel, pe nume Henry. Când copilul avea nouă luni, a făcut prima convulsie febrilă. La spitalul local, medicul pediatru i-a făcut o puncţie lombară, fără acordul nostru ca părinţi. Din acel moment...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...