Articolul precedentCa pana unui scriitor iscusit
  Articolul următorNicio scuză pentru păcat

  În mâna Sa

  Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme, lauda Lui va fi totdeauna în gura mea. (Psalmii 34:1)

  De la naştere am un neg pe un picior. Niciodată nu m-am gândit că o să am probleme din cauza lui. Dar, într-o zi, am observat o mică rană în colţul lui. M-am dus la medic: mi-a spus să fiu atentă, să observ în continuare dacă are loc vreo schimbare şi să mă prezint iaraşi la control. După un timp, am observat într-adevăr că-şi schimbă culoarea şi, din când în când, sângerează. A trecut un an până când m-am dus la un alt medic, care m-a trimis urgent la operaţie. Mi-a spus în mod direct şi hotărât că am cancer.

  Vestea m-a şocat pe mine şi pe toată familia. Fiica mea a postat pe internet rugămintea ca toţi cunoscuţii noştri să se roage pentru problema aceasta. Am resimţit influenţa rugăciunilor înălţate pentru mine. Însă n-am putut crede că era vorba chiar de cancer. M-am dus la încă un medic, dar şi acesta mi-a spus că în rana aceea sunt celule canceroase. Atunci am decis să merg la operaţie. N-am ştiut ce urmări dificile va avea aceasta: săptămâni la rând n-am putut merge şi de multe ori eram descurajată. Dar Dumnezeu m-a încurajat foarte mult prin Cuvântul Lui şi prin intermediul membrilor bisericii. După câteva săptămâni, au venit şi rezultatele biopsiei, care demonstrau în ce pericol eram: melanom – un anumit tip de cancer.

  M-au trimis la Cluj pentru investigaţii şi acolo am avut parte de o experienţă minunată.

  Doctorul care m-a consultat a recunoscut că doar Dumnezeu a izolat celulele canceroase în rana aceea mică şi nu le-a permis să se extindă spre organele interne. Nu pot să uit ziua aceea…

  Nu a mai fost nevoie de niciun tratament ulterior. Domnul să fie slăvit pentru lucrul acesta! Încă trei ani la rând trebuie să merg la controale periodice, dar slavă Domnului, momentan nu este niciun semn că ar fi vreo problemă. Nu ştiu ce poate să aducă viitorul, dar un lucru este sigur: la Dumnezeu nu există situaţii imposibile. El îngăduie încercări ca să ne consolideze credinţa şi să ne arate cât de fragilă este viaţa noastră. Trebuie să fim pregătite, împăcate cu El în fiecare zi, pentru că nu ştim ce ne rezervă ziua de mâine. El nu a promis că nu o să avem probleme în viaţa acesta, dar avem asigurarea că ne va susţine în momentele grele.

  „V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. în lume veţi avea necazuri, dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea” (loan 16:33).

  Acceptă azi şi această promisiune: „Iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului” (Matei 28:20).

  Adina Farago, Cămpeniţa, Transilvania de Sud

  În mâna Sa - 2016. De la naştere am un neg pe un picior. Niciodată nu m-am gândit că o să am probleme din cauza lui. Dar, într-o zi, am observat o mică rană în colţul lui. M-am dus la medic: mi-a spus să fiu atentă, să observ în continuare dacă are loc vreo schimbare şi să mă prezint iaraşi la control. După un timp...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...