Articolul precedentCa pana unui scriitor iscusit
  Articolul următorNicio scuză pentru păcat

  În mâna Sa

  Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme, lauda Lui va fi totdeauna în gura mea. (Psalmii 34:1)

  De la naştere am un neg pe un picior. Niciodată nu m-am gândit că o să am probleme din cauza lui. Dar, într-o zi, am observat o mică rană în colţul lui. M-am dus la medic: mi-a spus să fiu atentă, să observ în continuare dacă are loc vreo schimbare şi să mă prezint iaraşi la control. După un timp, am observat într-adevăr că-şi schimbă culoarea şi, din când în când, sângerează. A trecut un an până când m-am dus la un alt medic, care m-a trimis urgent la operaţie. Mi-a spus în mod direct şi hotărât că am cancer.

  Vestea m-a şocat pe mine şi pe toată familia. Fiica mea a postat pe internet rugămintea ca toţi cunoscuţii noştri să se roage pentru problema aceasta. Am resimţit influenţa rugăciunilor înălţate pentru mine. Însă n-am putut crede că era vorba chiar de cancer. M-am dus la încă un medic, dar şi acesta mi-a spus că în rana aceea sunt celule canceroase. Atunci am decis să merg la operaţie. N-am ştiut ce urmări dificile va avea aceasta: săptămâni la rând n-am putut merge şi de multe ori eram descurajată. Dar Dumnezeu m-a încurajat foarte mult prin Cuvântul Lui şi prin intermediul membrilor bisericii. După câteva săptămâni, au venit şi rezultatele biopsiei, care demonstrau în ce pericol eram: melanom – un anumit tip de cancer.

  M-au trimis la Cluj pentru investigaţii şi acolo am avut parte de o experienţă minunată.

  Doctorul care m-a consultat a recunoscut că doar Dumnezeu a izolat celulele canceroase în rana aceea mică şi nu le-a permis să se extindă spre organele interne. Nu pot să uit ziua aceea…

  Nu a mai fost nevoie de niciun tratament ulterior. Domnul să fie slăvit pentru lucrul acesta! Încă trei ani la rând trebuie să merg la controale periodice, dar slavă Domnului, momentan nu este niciun semn că ar fi vreo problemă. Nu ştiu ce poate să aducă viitorul, dar un lucru este sigur: la Dumnezeu nu există situaţii imposibile. El îngăduie încercări ca să ne consolideze credinţa şi să ne arate cât de fragilă este viaţa noastră. Trebuie să fim pregătite, împăcate cu El în fiecare zi, pentru că nu ştim ce ne rezervă ziua de mâine. El nu a promis că nu o să avem probleme în viaţa acesta, dar avem asigurarea că ne va susţine în momentele grele.

  „V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. în lume veţi avea necazuri, dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea” (loan 16:33).

  Acceptă azi şi această promisiune: „Iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului” (Matei 28:20).

  Adina Farago, Cămpeniţa, Transilvania de Sud

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Prețuiește-o pe Rut a ta

  Îți mulțumesc pentru Rut. Te rog, ajută-mă să prețuiesc aceste persoane astăzi, pentru că sunt darul Tău pentru noi. Amin!

  Mi-a schimbat viața

  Am încredere și mă rog ca toți să putem spune același lucru după ce am experimentat harul salvator al lui Dumnezeu – că viața noastră nu a rămas aceeași, că ne adaptăm la noua viață în Hristos, că lucrurile pe care obișnuiam să le facem nu ne mai atrag și că întâlnirea cu Isus ne-a schimbat viața.

  Publicate astăzi

  Opt plus unu egal B

  Nu îți dori ceva care te depășește, va fi doar un motiv de amărăciune, și nu unul de bucurie. Fii credincios mai întâi în lucrurile mici! Adevărata capacitate se demonstrează în lucruri nespectaculoase și în detalii, nu în misiunile răsunătoare.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu

  Dacă îndoiala îţi copleşeşte viaţa, fă ce a făcut Isus! Adună toate dovezile că tu eşti fiul Său drag sau fiica Lui preaiubită. Contemplă prin credinţă la propriul tău caracter, care va deveni mai curat în lumina de la cruce.

  Izvorul bunătății

  Roagă-te astăzi pentru tinerii care trec prin depresie! Mijlocirea îi poate susține să depășească momentul cu speranță. PROVOCARE: Cu siguranță în jurul nostru sunt persoane cărora nimeni nu le-a arătat bunătate de foarte multă vreme. Alege dintre aceste persoane un tânăr și, pe parcursul zilei, fă un gest care să-i arate bunătate!

  Isten népe megszabadul

  „Igen, így szól az Úr, az erőstől elvétetnek a foglyok is, és megszabadul a kegyetlen...