Articolul precedentȘi oamenii de știință cred
  Articolul următorTotul începe cu noi

  Darul lui Dumnezeu

  Căci Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău, care te iau de mâna dreaptă şi-ţi zic: «Nu te teme de nimic. Eu îţi vin în ajutor.» (Isaia 41:13)

  Locuiam într-o garsonieră împreună cu soţul şi cele două fiice ale noastre.

  Începeam să simţim că nu mai avem loc, spaţiul ni se părea din ce în ce mai mic. Am început să mă rog pentru ca Domnul să ne dea un apartament cu două camere, în care să locuim. Mi se părea imposibil, abia ne descurcam cu plătitul dărilor: chirie, întreţinere, grădiniţa copiilor etc.

  Dar, într-o zi, în timp ce eram în biroul unde plăteam chiria, am auzit o discuţie despre un apartament cu două camere. Bineînţeles că am început să mă interesez despre ce apartament este vorba. În aceeaşi zi, am reuşit să îl văd. Mi-a plăcut din prima clipă şi mi l-am dorit.

  Totul decurgea bine, depusesem toate actele, banii pentru a face transferul de la garsonieră la apartament. Credeam că voi veni acasă cu cheile de la apartament. Însă nu a fost aşa. Dezamăgirea a fost mare: directorul nu a vrut să îmi semneze contractul. Promisese acest apartament unei alte persoane… Deci nu se mai putea face nimic.

  Când îmi doresc ceva, am obiceiul să merg până în pânzele albe, însă de data aceasta am dat peste un munte. Eram tare dezamăgită şi mă întrebam de ce a îngăduit Dumnezeu o asemenea situaţie? M-am rugat mult ca să-mi treacă durerea din suflet şi să mă obişnuiesc cu ideea că tot în garsonieră vom rămâne.
  În momentul în care inima mea a fost dispusă să accepte orice răspuns din partea lui Dumnezeu, fie el pozitiv, fie negativ, în clipa în care m-am lăsat cu totul în mâna Lui, a venit şi răspunsul. Eram la cursuri când a sunat telefonul: erau cei de la închirieri. M-am scuzat şi am ieşit. Nu îmi puteam crede urechilor ce auzeam, eram chemată să semnez contractul şi să îmi iau cheile de la apartament. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar avusese loc o minune. Dumnezeu îmi oferise în dar apartamentul de care aveam atâta nevoie.
  Încredeţi-vă în Domnul, căci El cunoaşte atât de bine nevoile noastre. Eu Îi mulţumesc pentru acest dar. Slava şi lauda să fie ale Lui.

  „Este spre binele nostru să ţinem proaspătă amintirea fiecărui dar de la Dumnezeu. În felul acesta, credinţa este întărită pentru a cere şi a primi mai mult. Este o mai mare încurajare pentru noi chiar şi în cea mai mică binecuvântare pe care o primim de la Dumnezeu, decât în toate binecuvântările pe care le putem găsi în credinţa şi experienţa altora.” (Ellen G. White, Viaţa lui Iisus, p. 326)

  Andreea Vitan, Bucureşti, Muntenia

  Darul lui Dumnezeu - 2016. Locuiam într-o garsonieră împreună cu soţul şi cele două fiice ale noastre. Începeam să simţim că nu mai avem loc, spaţiul ni se părea din ce în ce mai mic. Am început să mă rog pentru ca Domnul să ne dea un apartament cu două camere, în care să locuim. Mi se părea imposibil, abia ne descurcam cu...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...