Articolul precedentSfârșitul nu-i aici!
  Articolul următorPerseverează întotdeauna

  Chiar mie?

  Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El şi El va lucra. (Psalmii 37:5)

  Era o zi frumoasă de miercuri şi aparent toate lucrurile mergeau bine.

  După cursuri, mă îndreptam spre căminul studenţesc. Am ajuns în camera mea şi timpul a trecut foarte repede. Seara, când îmi pregăteam caietele pentru a doua zi, mi-am dat seama că îmi lipseşte portofelul din geantă. Îmi fusese furat în autobuz, în drum spre campus. Auzisem o mulţime de experienţe ale oamenilor cărora li s-a furat portofelul, dar nicio clipă nu m-aş fi gândit că mi se poate întâmpla şi mie. M-am panicat, deoarece aveam toate actele acolo şi o sumă mare de bani.

  M-am rugat lui Dumnezeu şi I-am spus că voi aştepta un timp să apară portofelul, dacă este voia Lui ca să îl recuperez; şi L-am rugat să facă în aşa fel încât să apară înainte ca eu să plec acasă şi să-mi refac actele (asta, în cazul în care ar fi trecut mai mult timp).

  Pe zi ce trecea, eu eram tot mai liniştită, şi Dumnezeu îmi umplea inima cu o pace imensă. În studiul din fiecare dimineaţă, Domnul îmi spunea să am încredere în El şi să am răbdare.

  Au trecut opt zile. Am aşteptat, dar nu am primit niciun răspuns şi mă gândeam că nu este voia Domnului ca să îmi recuperez actele şi va trebui să le refac şi, prin urmare, a doua zi, vineri, urma să plec.

  Cu şase ore înainte să pornesc spre casă, sună telefonul. Era medicul stomatolog, şi m-a întrebat dacă mi-am pierdut portofelul. Cartea de vizită era singurul mijloc de contact pe care îl aveam în el. I-am povestit pe scurt ce s-a întâmplat şi apoi am primit numărul de telefon al domnului care mi-a găsit actele într-un cimitir. Am luat legătura cu dumnealui şi am intrat în posesia portofelului cu acte, dar fără bani. Eram foarte fericită şi I-am mulţumit din toată inima. Chiar înainte să plec acasă cu câteva ore, s-a rezolvat totul atât de frumos.

  Privind în urmă, pot să spun cu certitudine că nu am fost singură. Domnul a fost alături de mine în fiecare clipă şi m-a întărit prin făgăduinţele Lui şi prin prietenii mei.

  Dumnezeu conduce toate lucrurile. Pentru mine a fost o experienţă importantă, deoarece am învăţat să mă încred în Dumnezeu. Chiar atunci când ai impresia că nu este voia Domnului şi nu o să se rezolve o anumită situaţie, El intervine şi are o multitudine de soluţii la problemele noastre.

  Te invit să te încrezi în Dumnezeu. Multe lucruri sunt imposibile pentru noi, dar pentru El nimic nu este imposibil.

  Rita Făgăraş, Bistriţa, Transilvania de Nord

  Chiar mie? - 2016. Era o zi frumoasă de miercuri şi aparent toate lucrurile mergeau bine. După cursuri, mă îndreptam spre căminul studenţesc. Am ajuns în camera mea şi timpul a trecut foarte repede. Seara, când îmi pregăteam caietele pentru a doua zi, mi-am dat seama că...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...