Articolul precedentO recoltă neaşteptată
  Articolul următorCere pocăință

  Vegheaţi

  Adu-ţi aminte dar cum ai primit şi auzit! Ţine şi pocăieşte-te! Dacă nu veghezi, voi veni ca un hoţ şi nu vei şti în care ceas voi veni peste tine. (Apocalipsa 3:3)

  Am harul de a face parte din a patra generaţie a familiei mele de aşteptători bucuroşi şi loiali, cred eu, ai Mântuitorului Isus Hristos. E minunat atunci când ochii ţi se deschid şi Îl descoperi la un moment dat în viaţă, alegând să-L cunoşti pe Dumnezeu mai îndeaproape, dar este avantajos şi să mergi pe o cărare trasată drept de nişte înaintaşi de încredere, după ce te-ai convins personal de autenticitatea chemării divine.

  Îi apreciez pe toţi cei care au căutat cu sinceritate calea spre ceruri, au răspuns apelului Duhului Sfânt şi au fost călăuziţi astfel să-L cunoască pe Mântuitorul ca Prieten suprem şi să-L urmeze.

  Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că am avut de la cine să învăţ să mă rog, să studiez şi să iubesc Cuvântul. Bunicii mei şi-au încheiat alergarea fiecare cu seninătate şi demnitate. Bunicul Vasile a călătorit 92 de ani, iar bunicul Hristea 93 de ani. Am învăţat de la ei că Sabatul este o zi pusă deoparte pentru o relaţie specială şi desfătare în Domnul; am învăţat să cânt spre slava lui Dumnezeu chiar şi atunci când trec prin furtuna încercărilor şi să mă ancorez în rugăciune, cu credinţă; am învăţat să-i încurajez pe semenii mei şi multe alte lucruri practice.

  Când bunicul Hristea a murit şi i-am dus pe copiii mei să-l vadă, aveam uşoare reţineri, gândindu-mă cum vor reacţiona, pentru că ei îl ştiau mereu cu zâmbetul pe buze, cântând şi mângâindu-i cu drag. Vreţi să ştiţi ce a întrebat fetiţa mea? „Cum a murit bunicul îmbrăcat aşa…, în haine pentru biserică?” O mătuşă de-a mea i-a explicat că bunicul îl iubea pe Domnul foarte mult, îi plăcea ca întotdeauna să meargă îmbrăcat frumos la biserică şi îl aştepta să vină pe norii cerului ca să ne ia acasă. Dar mai mult decât atât, el L-a rugat pe Domnul să-i modeleze caracterul, să-i dea o inimă curată şi o viaţă trăită frumos, pentru ca atunci când Mântuitorul Său îl va chema pe nume, la înviere, să i se poată spune bun venit în împărăţia cerească. El s-a rugat, desigur, şi pentru noi, copii şi nepoţi şi toţi cei dragi; se va bucura foarte mult în ziua aceea să ne reîntâlnească şi să petrecem veşnicia împreună.

  Ziua de mâine nu ne aparţine. Astăzi, cât suntem în viaţă, este timpul să-L rugăm şi noi pe Domnul să îmbrace frumos caracterul cu haina neprihănirii Sale. Acum e momentul să fim mereu nişte fecioare pregătite de sărbătoare, care veghează şi au candela plină cu uleiul Duhului Sfânt, pre-sărând speranţă, bucurie, încredere şi pe drumul semenilor noştri.

  Florina David, Sfântu-Gheorghe, Transilvania de Sud

  Vegheaţi - 2016. Am harul de a face parte din a patra generaţie a familiei mele de aşteptători bucuroşi şi loiali, cred eu, ai Mântuitorului Isus Hristos. E minunat atunci când ochii ţi se deschid şi Îl descoperi la un moment dat în viaţă, alegând să-L cunoşti pe Dumnezeu mai îndeaproape, dar este avantajos şi să
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...