Articolul precedentDeterminarea unei scriitoare
  Articolul următorUn duh de dărnicie (2)

  Încercări care ne apropie de Dumnezeu

  Domnul este aproape de cei cu inima înfrântă şi mântuieşte pe cei cu duhul zdrobit. (Psalmii 34:18)

  Ziua a început în mod obişnuit. Am cumpărat două sticle de lapte şi alte alimente. Când mă întorceam acasă, am avut o stare de moleşeală şi ameţeală. Simţeam că nu reuşesc să ajung până la etajul cinci, dar mă străduiam să urc treptele cât mai repede. Mi-aduc aminte că o senzaţie de căldură m-a copleşit şi, când mi-am revenit, două persoane care erau în preajmă, mă ridicau. Căzusem cu genunchiul drept pe sticlele de lapte, care s-au spart şi aveam o tăietură zdravănă la genunchi. Când a ajuns soţul meu, m-a dus la Urgenţe, unde mi-au suturat rana, dar trecuseră şase ore si aveam şanse mari ca rana să se infecteze. Acest lucru s-a şi întâmplat şi am fost internată în spital. Mi-au administrat multe antibiotice, deoarece infecţia nu se vindeca.

  În timpul spitalizării, mi-au fost făcute şi alte analize, în urma cărora am aflat că sunt însărcinată. Atunci a apărut problema gravă, pentru că nu aş fi avut voie să iau unele din medicamentele care mi-au fost administrate, copilul putea să se nască cu afecţiuni ale nervului auditiv şi se ridica şi problema văzului. Fiind tânără şi neexperimentată, nu ştiam ce decizii să iau. Am început să mă rog cu seriozitate pentru înţelepciune să pot lua cele mai bune decizii. Consultarea specialiştilor m-a neliniştit şi mai mult, toţi au zis că nu se poate face nimic şi şansele naşterii unui copil cu malformaţii sunt foarte mari. Un singur doctor mi-a explicat pe larg cum se formează canalele de la urechea internă şi ochiul, şi efectuând diferite calcule a concluzionat că nu trebuie să-mi fac griji, pentru că voi avea un copil sănătos, deoarece erau deja constituite aceste formaţiuni interne, atunci când am fost tratată cu antibioticele contraindicate în timpul sarcinii. Totuşi îngrijorarea şi îndoiala n-au dispărut complet, dar mă rugam fierbinte.

  A sosit momentul adevărului, s-a născut fiica mea, cu ochi frumoşi, albaştri. A durat ceva timp până am început să-i testez vederea, dar în privinţa auzului a fost mai simplu, mi-am dat seama repede că nu sunt probleme, pentru că era foarte sensibilă la orice zgomot. Privind în urmă, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru felul în care a lucrat. Această încercare m-a determinat să fiu mai aproape de Dumnezeu şi viaţa mea spirituală s-a dezvoltat prin această experienţă.

  Dragi surori, nu uitaţi că deschiderea inimii înaintea lui Dumnezeu, ca şi în faţa unui prieten, nu va rămâne fără răspuns. Dacă-I cerem, El este dornic să ne ofere binecuvântările Sale într-o măsură bogată în fiecare zi.

  Boico Elisabeta-Ida, Lupeni, Banat

  Încercări care ne apropie de Dumnezeu - 2016. Ziua a început în mod obişnuit. Am cumpărat două sticle de lapte şi alte alimente. Când mă întorceam acasă, am avut o stare de moleşeală şi ameţeală. Simţeam că nu reuşesc să ajung până la etajul cinci, dar mă străduiam să urc treptele cât mai repede. Mi-aduc aminte că...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!