Articolul precedentDor de casă
  Articolul următorÎn umbra crucii

  Domnul este bun!

  Iată, chiar suferinţele mele erau spre mântuirea mea; Tu ai găsit plăcere să-mi scoţi sufletul din groapa putrezirii. Căci ai aruncat înapoia mea toate păcatele mele. (Isaia 38:17)

  Ziua de 28 martie a fost o zi plină de amărăciune. În acea zi, am fost la spital pentru alte investigaţii, deoarece medicii voiau să ştie dacă este afectat şi sistemul osos, pentru că în urmă cu o săptămână am fost pusă faţă în faţă cu rezultatul înspăimântător: cancer de sân.

  Consultaţia s-a sfârşit şi când a trebuit să ies din cabinet, a ieşit după mine o asistentă care mi-a spus că medicul ar vrea să mă consulte din nou, pentru că se vede o modificare la nivelul coloanei. Au plănuit ca după terminarea consultaţiilor să programeze aparatul din nou pentru o analiză mai amănunţită. Ştiam deja de o săptămână că sunt bolnavă şi eram conştientă de gravitatea situaţiei; această veste m-a afectat profund. M-am rugat cum nu am făcut-o niciodată. Deoarece aveam timp, în sala de aşteptare mi-am luat Biblia, fiindcă doream să citesc pasajul pentru ziua respectivă. Doar că, în spaima care m-a cuprins, nu mi-am amintit numărul capitolului. Doar atât ştiam, că este Isaia treizeci şi ceva. Ochii mi s-au oprit la Isaia 38 şi am găsit imediat răspuns la rugăciunea mea.

  În acest capitol, împăratul Ezechia a aflat că este bolnav pe moarte şi a implorat vindecarea de la Dumnezeu. Cât de minunat a răspuns Domnul la rugăciunea lui Ezechia! „Am auzit rugăciunea ta şi am văzut lacrimile tale. Iată că voi mai adăuga încă cincisprezece ani la zilele vieţii tale” (Isaia 38:5).

  Sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu că în acele clipe grele mi-a trimis un mesaj atât de încurajator. M-am liniştit complet.

  Apoi a sosit timpul să mă cheme din nou la consultaţie. Şi un nou motiv de laudă a fost faptul că, în urma unei consultaţii mai amănunţite, a reieşit că oasele nu sunt deloc afectate.

  Sunt recunoscătoare şi cu încredere încep chimioterapia, pentru că ştiu că am un Dumnezeu minunat, care întotdeauna mă ajută, este cu mine mereu şi pot avea încredere în El.

  „Cât de scumpă este bunătatea ta, Dumnezeule! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost. Se satură de belşugul Casei Tale şi-i adăpi din şuvoilul desfătărilor Tale. Căci la Tine este izvorul vieţii, prin lumina Ta vedem lumina” (Psalmii 36:7-9)

  Bartha Annamaria, Transilvania de Sud

  Domnul este bun! - 2016. Ziua de 28 martie a fost o zi plină de amărăciune. În acea zi, am fost la spital pentru alte investigaţii, deoarece medicii voiau să ştie dacă este afectat şi sistemul osos, pentru că în urmă cu o săptămână am fost pusă faţă în faţă cu rezultatul înspăimântător...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...