Articolul precedentMinuni ale harului
  Articolul următorFii recunoscător

  Călăuzirea divină

  Domnul să-ţi fie desfătarea, şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. (Psalmii 37:4)

  De când eram copil, mi-a făcut plăcere să studiez Biblia cu inimă smerită, pentru a afla mesajul pe care Dumnezeu vrea să mi-l transmită. Când sunt tristă, El mă linişteşte cu promisiunile Sale minunate. În fiecare dimineaţă, mă rog ca Domnul să mă conducă în tot ceea ce fac, fie că este vorba de treburile casnice, fie de lucrarea prin care le fac cunoscută oamenilor dragostea lui Dumnezeu. El este Cel care mă întăreşte, este lângă mine în fiecare clipă şi prezenţa Lui îmi aduce bucurie. Merită să ne încredinţăm viaţa în mâinile Tatălui nostru ceresc şi să-L invităm în inima noastră. Prin lucrarea Duhului Sfânt, viaţa noastră se va schimba radical, va fi roditoare, plină de iubirea lui Hristos, iar oamenii vor vedea în noi frumuseţea caracterului lui Dumnezeu. Să nu uităm nicio clipă că El este sursa tuturor darurilor bune, fiind gata să ni le dea la timpul potrivit. Noi trebuie doar să acceptăm călăuzirea Sa, fără cea mai mică rezervă.

  Locuiesc în Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. În mai 2012, am vrut să vizitez lacul situat la castelul din satul Arcuş, fiind în apropierea noastră. Parcul din jurul lacului şi castelul sunt deosebit de frumose, şi liniştea naturii aduce pace în sufletul meu. Am mers împreună cu o familie de prieteni, într-un Sabat, şi am admirat peisajul pitoresc, creaţia lui Dumnezeu din iubire faţă de om. Când ne-am întors, un membru al acestei familii m-a întrebat dacă am nevoie de cărţi Tragedia Veacurilor. Eu le ofer în mod regulat oamenilor din cărţile noastre, deoarece sunt bucuroasă să vestesc adevărurile Bibliei. Am mai primit cărţi de la acest frate şi cu alte ocazii. I-am spus că tocmai doream să cumpăr două cărţi ca să le ofer cunoştinţelor mele. Domnul să fie lăudat pentru că l-a inspirat pe el să-mi dea zece cărţi Tragedia Veacurilor, toate pe gratis. În vara acelui an, cu ajutorul Duhului Sfânt, am reuşit să le împart pe toate.

  Dumnezeu ne iubeşte foarte mult. El ne-a promis: „Eu – zice Domnul – te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta” (Psalmii 32:8). De fiecare dată când am posibilitatea să vestesc venirea Domnului Isus, mă simt fericită. Aceasta este sfânta noastră datorie!

  Ştiind că El va reveni atât de curând, să fim pregătite să îl primim şi să strângem comori pentru viaţa veşnică – copii ai lui Dumnezeu care sunt încă în lumea aceasta şi nu l-au cunoscut. Astăzi avem o nouă ocazie să fim ambasadoarele Sale!

  Dalma Sinkler, Sfântu Gheorghe, Transilvania de Sud

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Planificatorul

  El are un plan pentru tine și El înfăptuiește totul conform cu voia Sa. Te poți încrede în Dumnezeu care „poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”.

  Trimite-mă!

  Când suntem curățiți prin harul și iertarea lui Dumnezeu, la fel ca Isaia, putem avea o asigurare acceptând chemarea lui Dumnezeu, când El întreabă: „Pe cine să trimit și cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!”

  O floare în grădina lui Dumnezeu

  În dragostea Sa, Dumnezeu a lăsat fărâme ale creației Sale pentru ca noi să ne bucurăm de ele; acestea ne amintesc de marea Sa putere creatoare. Știm că Dumnezeu va reînnoi acest pământ și din nou o grădină frumoasă va fi o casă – pentru noi, toată veșnicia.

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...