Articolul precedentMinuni ale harului
  Articolul următorFii recunoscător

  Călăuzirea divină

  Domnul să-ţi fie desfătarea, şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. (Psalmii 37:4)

  De când eram copil, mi-a făcut plăcere să studiez Biblia cu inimă smerită, pentru a afla mesajul pe care Dumnezeu vrea să mi-l transmită. Când sunt tristă, El mă linişteşte cu promisiunile Sale minunate. În fiecare dimineaţă, mă rog ca Domnul să mă conducă în tot ceea ce fac, fie că este vorba de treburile casnice, fie de lucrarea prin care le fac cunoscută oamenilor dragostea lui Dumnezeu. El este Cel care mă întăreşte, este lângă mine în fiecare clipă şi prezenţa Lui îmi aduce bucurie. Merită să ne încredinţăm viaţa în mâinile Tatălui nostru ceresc şi să-L invităm în inima noastră. Prin lucrarea Duhului Sfânt, viaţa noastră se va schimba radical, va fi roditoare, plină de iubirea lui Hristos, iar oamenii vor vedea în noi frumuseţea caracterului lui Dumnezeu. Să nu uităm nicio clipă că El este sursa tuturor darurilor bune, fiind gata să ni le dea la timpul potrivit. Noi trebuie doar să acceptăm călăuzirea Sa, fără cea mai mică rezervă.

  Locuiesc în Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. În mai 2012, am vrut să vizitez lacul situat la castelul din satul Arcuş, fiind în apropierea noastră. Parcul din jurul lacului şi castelul sunt deosebit de frumose, şi liniştea naturii aduce pace în sufletul meu. Am mers împreună cu o familie de prieteni, într-un Sabat, şi am admirat peisajul pitoresc, creaţia lui Dumnezeu din iubire faţă de om. Când ne-am întors, un membru al acestei familii m-a întrebat dacă am nevoie de cărţi Tragedia Veacurilor. Eu le ofer în mod regulat oamenilor din cărţile noastre, deoarece sunt bucuroasă să vestesc adevărurile Bibliei. Am mai primit cărţi de la acest frate şi cu alte ocazii. I-am spus că tocmai doream să cumpăr două cărţi ca să le ofer cunoştinţelor mele. Domnul să fie lăudat pentru că l-a inspirat pe el să-mi dea zece cărţi Tragedia Veacurilor, toate pe gratis. În vara acelui an, cu ajutorul Duhului Sfânt, am reuşit să le împart pe toate.

  Dumnezeu ne iubeşte foarte mult. El ne-a promis: „Eu – zice Domnul – te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta” (Psalmii 32:8). De fiecare dată când am posibilitatea să vestesc venirea Domnului Isus, mă simt fericită. Aceasta este sfânta noastră datorie!

  Ştiind că El va reveni atât de curând, să fim pregătite să îl primim şi să strângem comori pentru viaţa veşnică – copii ai lui Dumnezeu care sunt încă în lumea aceasta şi nu l-au cunoscut. Astăzi avem o nouă ocazie să fim ambasadoarele Sale!

  Dalma Sinkler, Sfântu Gheorghe, Transilvania de Sud

  Călăuzirea divină - 2016. De când eram copil, mi-a făcut plăcere să studiez Biblia cu inimă smerită, pentru a afla mesajul pe care Dumnezeu vrea să mi-l transmită. Când sunt tristă, El mă linişteşte cu promisiunile Sale minunate. În fiecare dimineaţă, mă rog ca...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Deschide-mi inima!

  Doamne, fie ca dragostea Ta necondiționată să crească în inima mea și să mă determine la acțiune!

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...