Articolul precedentMinuni ale harului
  Articolul următorFii recunoscător

  Călăuzirea divină

  Domnul să-ţi fie desfătarea, şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. (Psalmii 37:4)

  De când eram copil, mi-a făcut plăcere să studiez Biblia cu inimă smerită, pentru a afla mesajul pe care Dumnezeu vrea să mi-l transmită. Când sunt tristă, El mă linişteşte cu promisiunile Sale minunate. În fiecare dimineaţă, mă rog ca Domnul să mă conducă în tot ceea ce fac, fie că este vorba de treburile casnice, fie de lucrarea prin care le fac cunoscută oamenilor dragostea lui Dumnezeu. El este Cel care mă întăreşte, este lângă mine în fiecare clipă şi prezenţa Lui îmi aduce bucurie. Merită să ne încredinţăm viaţa în mâinile Tatălui nostru ceresc şi să-L invităm în inima noastră. Prin lucrarea Duhului Sfânt, viaţa noastră se va schimba radical, va fi roditoare, plină de iubirea lui Hristos, iar oamenii vor vedea în noi frumuseţea caracterului lui Dumnezeu. Să nu uităm nicio clipă că El este sursa tuturor darurilor bune, fiind gata să ni le dea la timpul potrivit. Noi trebuie doar să acceptăm călăuzirea Sa, fără cea mai mică rezervă.

  Locuiesc în Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. În mai 2012, am vrut să vizitez lacul situat la castelul din satul Arcuş, fiind în apropierea noastră. Parcul din jurul lacului şi castelul sunt deosebit de frumose, şi liniştea naturii aduce pace în sufletul meu. Am mers împreună cu o familie de prieteni, într-un Sabat, şi am admirat peisajul pitoresc, creaţia lui Dumnezeu din iubire faţă de om. Când ne-am întors, un membru al acestei familii m-a întrebat dacă am nevoie de cărţi Tragedia Veacurilor. Eu le ofer în mod regulat oamenilor din cărţile noastre, deoarece sunt bucuroasă să vestesc adevărurile Bibliei. Am mai primit cărţi de la acest frate şi cu alte ocazii. I-am spus că tocmai doream să cumpăr două cărţi ca să le ofer cunoştinţelor mele. Domnul să fie lăudat pentru că l-a inspirat pe el să-mi dea zece cărţi Tragedia Veacurilor, toate pe gratis. În vara acelui an, cu ajutorul Duhului Sfânt, am reuşit să le împart pe toate.

  Dumnezeu ne iubeşte foarte mult. El ne-a promis: „Eu – zice Domnul – te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta” (Psalmii 32:8). De fiecare dată când am posibilitatea să vestesc venirea Domnului Isus, mă simt fericită. Aceasta este sfânta noastră datorie!

  Ştiind că El va reveni atât de curând, să fim pregătite să îl primim şi să strângem comori pentru viaţa veşnică – copii ai lui Dumnezeu care sunt încă în lumea aceasta şi nu l-au cunoscut. Astăzi avem o nouă ocazie să fim ambasadoarele Sale!

  Dalma Sinkler, Sfântu Gheorghe, Transilvania de Sud

  Călăuzirea divină - 2016. De când eram copil, mi-a făcut plăcere să studiez Biblia cu inimă smerită, pentru a afla mesajul pe care Dumnezeu vrea să mi-l transmită. Când sunt tristă, El mă linişteşte cu promisiunile Sale minunate. În fiecare dimineaţă, mă rog ca...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...