Articolul precedentPrivește. Visează. Acționează.
  Articolul următorPe cărări sigure

  Iubită de Dumnezeu (I)

  Domnul este lumina şi mântuirea mea: de cine să mă tem? Domnul iste sprijinitorul vieţii mele: de cine să-mi fie frică? (Psalmii 27:1)

  Într-o zi obişnuită de luni, pe 6 aprilie 2015, eram într-o mare agitaţie; încercam să termin toate proiectele la facultate şi să rezolv ultimele detalii înainte de a pleca spre casă. Îmi duceam vioara în spate şi o cutie mare cu pizza. Toate lucrurile erau „ca de obicei”, însă nu ştiam că acea zi avea să-mi schimbe viaţa pentru totdeauna.

  Dintr-odată m-am trezit plină de tuburi, imobilizată intr-un pat de spiral cu dureri groaznice şi cu medici care roiau în jurul meu. Am crezut la început că am un vis urât, dar niciun vis parcă nu durează atât de mult… întrebând disperată ce am păţit, am aflat că am suferit un accident rutier arte grav şi că sunt la spital, în Iaşi. Eram stupefiată, nu îmi aminteam nimic, doar că eram la facultate şi apoi… prezentul din spital.

  După ce m-am liniştit, părinţii şi prietenii mi-au explicat ce s-a întâmplat şi îmi repetau mereu că este o minune faptul că sunt în viaţă şi trebuie să mă bucur că simt durere. în urma accidentului rutier pe care l-am avut in timp ce conduceam spre casă, am avut fractură de coloană la C2, fractură bazin, fractură la cotul mâinii drepte, cinci coaste rupte care mi-au perforat plămânul stâng, omoplatul stâng fracturat, fractură de piramidă nazală, rupturi de muşchi la picioare şi la mâini… După ce echipa de descarcerare m-a scos dintre fiarele maşinii, am fost dusă la spital, la Roman, unde – s-a acordat primul ajutor. Eram în stare critică, pierdeam foarte mult sânge; era necesar transferul la Iaşi de urgenţă. A fost chemat un elicopter SMURD să mă transporte la Iaşi, dar acesta nu a putut ateriza din cauza stării meteo (era lapoviţă şi vânt puternic), aşa că am fost transportată cu ambulanţa. Una dintre cele mai mari temeri ale medicilor a fost fractura de la coloana cervicală, însă Dumnezeu nu a îngăduit să fie atinsă măduva. Am fost îngrijită la Secţia de neurochirurgie, apoi la Secţia de terapie intensivă, la unul din cele mai mari spitale din Iaşi. Acolo, medicii nu voiau să le dea speranţe deşarte părinţilor mei… Aveam o hemoragie care nu se oprea, plămânul stâng era perforat şi am intrat în stop cardio-respirator.

  Imediat ce au aflat despre accident, părinţii mei l-au sunat pe pastorul nostru şi pe cele mai apropiate persoane, solicitându-i pe ei şi pe cunoscuţii hr să stăruiască în rugăciune pentru viaţa mea. Astfel că în mai puţin de patru ore, peste 3 000 de oameni din întreaga lume au început să se roage lentru mine. Prieteni, colegi, cunoscuţi, necunoscuţi, oameni de toate religiile s-au unit în gânduri bune şi în rugăciune pentru salvarea vieţii mele.

  Sara Stroici, Piatra Neamţ, Moldova

  Iubită de Dumnezeu (I) - 2016. Într-o zi obişnuită de luni, pe 6 aprilie 2015, eram într-o mare agitaţie; încercam să termin toate proiectele la facultate şi să rezolv ultimele detalii înainte de a pleca spre casă. Îmi duceam vioara în spate şi o cutie mare cu pizza. Toate lucrurile erau „ca de obicei”, însă nu ştiam că...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...