Iubită de Dumnezeu (II)

  Domnul mi se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi păstrez bunătatea Mea! (Ieremia 31:3)

  Dumnezeu a răspuns imediat la rugăciunea unită a copiilor Săi. Hemoragia s-a oprit, dar starea mea fiind critică, a fost nevoie să intru în comă indusă pentru refacere.

  Aşa se face că joi, când m-am trezit şi nu ştiam ce s-a întâmplat, deja marele pericol trecuse. Dumnezeu mi-a salvat viaţa! În ciuda faptului că s-a întâmplat acea minune, medicii erau destul de rezervaţi. Având un politraumatism, organismul era foarte slăbit. Părinţii mei au fost anunţaţi că voi avea nevoie de spitalizare de cel puţin câteva luni, iar timpul de refacere va fi foarte îndelungat.
  Am învăţat din această experienţă că Dumnezeu nu lucrează niciodată cu jumătăţi de măsură, şi iată că în două săptămâni am fost externată. După o lună de stat la pat, în care am învăţat să îmi educ răbdarea, calmul şi, cel mai important, am învăţat să preţuiesc mişcarea enorm de mult, am reînceput să merg. După două luni de purtat guler cervical, după şedinţe zilnice de kinetoterapie şi exerciţii, după foarte multe terapii la Centrul de Sănătate Podiş, am reînceput să studiez la vioară. Acum, când vă scriu povestea vieţii mele, au trecut trei luni şi jumătate de la accident, iar eu alerg, cânt din nou la vioară, fac sport şi Îl laud pe Dumnezeu pentru că mi-a arătat cât de mult mă iubeşte! Mi-a schimbat total perspectiva asupra vieţii şi, mai ales, mi-a schimbat felul în care îl priveam pe El înainte. Acum sunt convinsă că sunt iubită de Dumnezeu, sunt convinsă că El face minuni la fel ca în trecut şi că se foloseşte de orice ocazie pentru a ne întări credinţa.

  Sunt sigură că toate avem ceva ce ne apasă pe suflet şi ne împiedică să avem încredere deplină în Dumnezeu. Înainte de accident, spre exemplu, eu credeam că Dumnezeu mă iubeşte numai atunci când nu greşesc. Şi, când se întâmpla să o fac, eram sigură că El abia aşteaptă să mă pună „la colţ”. Aveam o părere foarte slabă despre mine ca om spiritual, mă vedeam foarte jos, mereu mă comparam cu cei din jurul meu pe care îi vedeam sfinţi şi cu mult înaintea mea în împărăţia lui Dumnezeu. Niciodată nu aş fi crezut că Domnul ar face pentru mine o minune, nu credeam că merit să-mi salveze viaţa. Dar El mi-a arătat în cel mai frumos mod cât de mult preţ am în ochii Lui şi că mă iubeşte exact aşa cum sunt. Mi-a arătat că are un plan pentru mine şi că, orice s-ar întâmpla, este lângă mine mereu.

  Astăzi îţi propun să te încrezi în dragostea lui Dumnezeu pentru tine. Să fii sigură că ai preţ în ochii Lui şi că niciodată nu eşti prea jos pentru a fi ridicată de El!

  Sara Stroici, Piatra Neamţ, Moldova

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Un uragan și o minune – partea 1

  Uraganul Maria a trimis valuri de apă care se strecurau în orice crăpătură, udând paturile, canapelele și covoarele, în timp ce noi ne căutam adăpost, rugându-ne pentru viața noastră în baie, sub chiuvetă și în dulapuri – rugându-ne chiar și când sunetele de afară ne anunțau că uraganul mai smulsese un acoperiș și îl izbise în fereastră. Orele nesfârșite s-au întins până s-a crăpat de ziuă. Potolește vânturile, Doamne, ne rugam noi, și fă ca furtuna să înceteze!

  Discuția de la prânz

  Isus este la fiecare masă cu tine. El cântă cu vocea și la instrumente; El folosește pe oricine. Calitățile sonice ale vocii și ale pianului vor atrage bărbați și femei să Îl cunoască pe Împăratul nostru care Se întoarce curând.

  Acele lecții importante

  Haideți să stăm la picioarele Lui și să bem din fântâna vieții veșnice, lăsând-o să ne potolească sufletul și să ne întărească în fiecare zi credința. Lecțiile pe care le învățăm, Dumnezeu știe, ne vor ajuta să devenim o versiune mai bună a noastră după ce le-am învățat.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...