Iubită de Dumnezeu (II)

  Domnul mi se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi păstrez bunătatea Mea! (Ieremia 31:3)

  Dumnezeu a răspuns imediat la rugăciunea unită a copiilor Săi. Hemoragia s-a oprit, dar starea mea fiind critică, a fost nevoie să intru în comă indusă pentru refacere.

  Aşa se face că joi, când m-am trezit şi nu ştiam ce s-a întâmplat, deja marele pericol trecuse. Dumnezeu mi-a salvat viaţa! În ciuda faptului că s-a întâmplat acea minune, medicii erau destul de rezervaţi. Având un politraumatism, organismul era foarte slăbit. Părinţii mei au fost anunţaţi că voi avea nevoie de spitalizare de cel puţin câteva luni, iar timpul de refacere va fi foarte îndelungat.
  Am învăţat din această experienţă că Dumnezeu nu lucrează niciodată cu jumătăţi de măsură, şi iată că în două săptămâni am fost externată. După o lună de stat la pat, în care am învăţat să îmi educ răbdarea, calmul şi, cel mai important, am învăţat să preţuiesc mişcarea enorm de mult, am reînceput să merg. După două luni de purtat guler cervical, după şedinţe zilnice de kinetoterapie şi exerciţii, după foarte multe terapii la Centrul de Sănătate Podiş, am reînceput să studiez la vioară. Acum, când vă scriu povestea vieţii mele, au trecut trei luni şi jumătate de la accident, iar eu alerg, cânt din nou la vioară, fac sport şi Îl laud pe Dumnezeu pentru că mi-a arătat cât de mult mă iubeşte! Mi-a schimbat total perspectiva asupra vieţii şi, mai ales, mi-a schimbat felul în care îl priveam pe El înainte. Acum sunt convinsă că sunt iubită de Dumnezeu, sunt convinsă că El face minuni la fel ca în trecut şi că se foloseşte de orice ocazie pentru a ne întări credinţa.

  Sunt sigură că toate avem ceva ce ne apasă pe suflet şi ne împiedică să avem încredere deplină în Dumnezeu. Înainte de accident, spre exemplu, eu credeam că Dumnezeu mă iubeşte numai atunci când nu greşesc. Şi, când se întâmpla să o fac, eram sigură că El abia aşteaptă să mă pună „la colţ”. Aveam o părere foarte slabă despre mine ca om spiritual, mă vedeam foarte jos, mereu mă comparam cu cei din jurul meu pe care îi vedeam sfinţi şi cu mult înaintea mea în împărăţia lui Dumnezeu. Niciodată nu aş fi crezut că Domnul ar face pentru mine o minune, nu credeam că merit să-mi salveze viaţa. Dar El mi-a arătat în cel mai frumos mod cât de mult preţ am în ochii Lui şi că mă iubeşte exact aşa cum sunt. Mi-a arătat că are un plan pentru mine şi că, orice s-ar întâmpla, este lângă mine mereu.

  Astăzi îţi propun să te încrezi în dragostea lui Dumnezeu pentru tine. Să fii sigură că ai preţ în ochii Lui şi că niciodată nu eşti prea jos pentru a fi ridicată de El!

  Sara Stroici, Piatra Neamţ, Moldova

  Iubită de Dumnezeu (II) - 2016. Dumnezeu a răspuns imediat la rugăciunea unită a copiilor Săi. Hemoragia s-a oprit, dar starea mea fiind critică, a fost nevoie să intru în comă indusă pentru refacere. Aşa se face că...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Dumnezeu chiar aude și răspunde

  Dacă te confrunți cu perioade dificile în viață, te încurajez să invoci făgăduințele lui Dumnezeu. El te iubește și are grijă de tine, iar gândurile Lui sunt „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Da! Eu sunt o dovadă vie a faptului că El Își ține promisiunile!

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...