Articolul precedentNu ești singur
  Articolul următorAles pentru un scop

  Escală cu surprize

  Cheamă-Mă în ziua necazului și Eu te voi izbăvi, iar tu mă vei proslăvi (Psalmii 50:15)

  La invitaţia şi rugămintea fiului meu, Lucian, şi a Giliei, soţia lui, care aşteptau cel de-al doilea copil, am plecat cu avionul în direcţia Chicago, pe un traseu cu două escale: prima în Frankfurt, iar a doua în Montreal. Zborul până la Frankfurt a decurs liniştit în dimineaţa acelei zile, ca şi seninul cerului care îmi lumina faţa şi-mi bucura inima.

  La Frankfurt, s-a ivit o problemă: neavând viză pentru Canada, mi s-a pus interdicţie pentru escala în Montreal. După ce am fost trimisă de la un ghişeu la altul, în final o doamnă m-a invitat să iau loc pe o bancă şi să aştept. M-am rugat fierbinte şi prin credinţă am privit dincolo de norii care mă învăluiseră, la Soarele Neprihănirii, care întotdeauna mi-a trimis razele blande ale speranţei şi dovezile dragostei Sale. După câteva minute, a apărut o distinsă doamnă cu un ecuson, care m-a luat de braţ şi, deşi dumneaei nu cunoştea bine limba franceză, ne-am înţeles de minune.

  Am pornit împreună pe jos într-un lung maraton de câteva ore prin aeroport, oprindu-ne pe la diferite ghişee, pentru redirecţionarea biletului de avion spre cursa Chicago direct. Ca un înger păzitor, această nobilă doamnă m-a însoţit şi călăuzit pas cu pas în rezolvarea problemei. Norii nesiguranţei au început să se risipească şi rugăciunile mele şi ale copiilor, care mă sunau des au fost ascultate. Mă pregătisem sufleteşte ca să plec a doua zi cu o cursă spre Chicago. Dar ce surpriză credeţi că mi-a pregătit bunul Dumnezeu? Am fost programată pentru cursa care pleca spre Chicago în după-amiaza aceleiaşi zile, şi aceasta, fără a mai plăti vreo diferenţă de preţ. înainte de i se despărţi de mine, doamna mi-a oferit o carte de vizită. Am îmbrăţişat-o si i-am urat binecuvântarea lui Dumnezeu, promiţându-i că voi scrie departamentului în care lucrează frumoasele mele impresii şi recunoştinţa mea pentru ceea ce a făcut Dumnezeu prin dumneaei, pentru mine.

  Doar trei ore am mai aşteptat şi m-am îmbarcat pentru Chicago. Deşi nu era cursa iniţială, la care eu programasem meniul kosher, Domnul mi-a pregătit şi aici o surpriză. Iniţial mi s-a spus că nu au acest meniu, dar după câteva minute a venit o stewardesă şi mi-a adus o tavă cu meniul meu preferat. Mi s-a părut că zborul spre Chicago a fost ca un vis frumos, cu mult mai scurt decât cele zece ore parcurse în realitate pe calea aerului. Mare mi-a fost bucuria întâlnirii cu copiii mei şi împreună L-am lăudat pe Tatăl ceresc pentru bunătatea, dragostea şi protecţia Sa minunată pe care i arătat-o faţă de noi şi cu această ocazie. Slavă Lui în veci, căci I se cuvine! El are grijă şi de tine!

  Magdalena Toma, Muntenia

  Escală cu surprize - 2016. La invitaţia şi rugămintea fiului meu, Lucian, şi a Giliei, soţia lui, care aşteptau cel de-al doilea copil, am plecat cu avionul în direcţia Chicago, pe un traseu cu două escale: prima în Frankfurt, iar a doua în Montreal. Zborul până la Frankfurt a decurs liniştit în dimineaţa acelei zile...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...