Articolul precedentNu ești singur
  Articolul următorAles pentru un scop

  Escală cu surprize

  Cheamă-Mă în ziua necazului și Eu te voi izbăvi, iar tu mă vei proslăvi (Psalmii 50:15)

  La invitaţia şi rugămintea fiului meu, Lucian, şi a Giliei, soţia lui, care aşteptau cel de-al doilea copil, am plecat cu avionul în direcţia Chicago, pe un traseu cu două escale: prima în Frankfurt, iar a doua în Montreal. Zborul până la Frankfurt a decurs liniştit în dimineaţa acelei zile, ca şi seninul cerului care îmi lumina faţa şi-mi bucura inima.

  La Frankfurt, s-a ivit o problemă: neavând viză pentru Canada, mi s-a pus interdicţie pentru escala în Montreal. După ce am fost trimisă de la un ghişeu la altul, în final o doamnă m-a invitat să iau loc pe o bancă şi să aştept. M-am rugat fierbinte şi prin credinţă am privit dincolo de norii care mă învăluiseră, la Soarele Neprihănirii, care întotdeauna mi-a trimis razele blande ale speranţei şi dovezile dragostei Sale. După câteva minute, a apărut o distinsă doamnă cu un ecuson, care m-a luat de braţ şi, deşi dumneaei nu cunoştea bine limba franceză, ne-am înţeles de minune.

  Am pornit împreună pe jos într-un lung maraton de câteva ore prin aeroport, oprindu-ne pe la diferite ghişee, pentru redirecţionarea biletului de avion spre cursa Chicago direct. Ca un înger păzitor, această nobilă doamnă m-a însoţit şi călăuzit pas cu pas în rezolvarea problemei. Norii nesiguranţei au început să se risipească şi rugăciunile mele şi ale copiilor, care mă sunau des au fost ascultate. Mă pregătisem sufleteşte ca să plec a doua zi cu o cursă spre Chicago. Dar ce surpriză credeţi că mi-a pregătit bunul Dumnezeu? Am fost programată pentru cursa care pleca spre Chicago în după-amiaza aceleiaşi zile, şi aceasta, fără a mai plăti vreo diferenţă de preţ. înainte de i se despărţi de mine, doamna mi-a oferit o carte de vizită. Am îmbrăţişat-o si i-am urat binecuvântarea lui Dumnezeu, promiţându-i că voi scrie departamentului în care lucrează frumoasele mele impresii şi recunoştinţa mea pentru ceea ce a făcut Dumnezeu prin dumneaei, pentru mine.

  Doar trei ore am mai aşteptat şi m-am îmbarcat pentru Chicago. Deşi nu era cursa iniţială, la care eu programasem meniul kosher, Domnul mi-a pregătit şi aici o surpriză. Iniţial mi s-a spus că nu au acest meniu, dar după câteva minute a venit o stewardesă şi mi-a adus o tavă cu meniul meu preferat. Mi s-a părut că zborul spre Chicago a fost ca un vis frumos, cu mult mai scurt decât cele zece ore parcurse în realitate pe calea aerului. Mare mi-a fost bucuria întâlnirii cu copiii mei şi împreună L-am lăudat pe Tatăl ceresc pentru bunătatea, dragostea şi protecţia Sa minunată pe care i arătat-o faţă de noi şi cu această ocazie. Slavă Lui în veci, căci I se cuvine! El are grijă şi de tine!

  Magdalena Toma, Muntenia

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Prețuiește-o pe Rut a ta

  Îți mulțumesc pentru Rut. Te rog, ajută-mă să prețuiesc aceste persoane astăzi, pentru că sunt darul Tău pentru noi. Amin!

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...