Minunea continuă

  Eu am căutat pe Domnul şi mi-a răspuns: m-a izbăvit din toate temerile mele… Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El. (Psalmii 34:4,8)

  Am ajuns la Centrul de sănătate Herghelia la data programată şi, în prima zi, la „Veştile bune de dimineaţă” – devoţionalul care are loc acolo în fiecare zi, am auzit vorbindu-se despre un Dumnezeu pe care eu nu-L cunoşteam. Mi-am zis, asemenea lui Elisei: „Unde este acum Domnul, Dumnezeul lui Ilie?” (2 împăraţi 2:14). „Unde este acest Dumnezeu despre care voi vorbiţi căci vreau şi eu să-L cunosc?”

  O, dar Dumnezeul nostru drag avea un plan cu mine şi, în bunătatea Lui cea mare, a început lupta pentru salvarea sufletului meu. La început, a scos oameni în calea mea care mi-au devenit prieteni buni şi curaţi – cum nu avusesem până atunci – care cu răbdare şi dragoste m-au sprijinit. Apoi, la vremea potrivită, a trimis un părinte spiritual pentru mine, un om cu părul alb şi înţelepciune pe măsură, alături de care am început să studiez Scriptura. De pe rafturile biblotecii mele au zburat toate cărţile cu valoare zero, şi locul lor a fost a ocupat cu literatură spirituală. Am citit, am învăţat, am studiat, am ascultat, am pus în practică. Viaţa mea a căpătat un sens nou, nopţile mele au devenit pline de prezenţa Domnului Isus Hristos, somnul meu, vegheat de El, a devenit odihnitor şi plăcut, pacea şi liniştea Lui s-au coborât peste mine. Sănătatea, încet, dar sigur, se întoarce în corpul meu.

  Dar Dumnezeul meu nu S-a oprit aici. La scurt timp, El l-a adus şi pe soţul meu alături de mine, la picioarele Lui. Dintr-un bărbat răzvrătit, ocupat cu munca şi cariera, permanent în alergare, care considera că el nu are nimic de-a face cu Dumnezeu şi că ce-i trebuie lui mântuirea, a fost transformat într-un lucrător neobosit pentru Dumnezeu. Ne-am botezat împreună în primăvara anului 2015. Astăzi, când scriu aceste rânduri, amândoi suntem copii născuţi din nou ai Domnului Hristos şi suntem dependenţi de El pentru creştere în toate privinţele. Lucrăm cu drag şi cu râvnă în comunitatea din care facem parte, şi strigăm: „Veniţi căci vreau a spune/Ce face Dumnezeu/ Voi sufletelor bune/ Cântaţi cum cât şi eu.”

  Nu a fost un drum uşor, am întâmpinat greutăţi cu propria minte, zile de suişuri şi coborâşuri, zile de zbucium şi dorinţă de renunţare, cuvinte dure şi respingătoare din partea familiei, glume şi batjocură din partea aşa-zişilor prieteni, dar Stâlpul de nor a fost cu mine, m-a ocrotit şi mi-a dat putere. Cel rău nu doarme, nu a stat cu mâinile în sân şi nici acum nu stă, însă Hristos este Stânca mea. Te invit ca, prin credinţă, să mergem înainte! Minunile vor continua în viaţa mea şi a ta!

  Tatiana Jurubiţă, Bâldana, Muntenia

  Minunea continuă - 2016. Am ajuns la Centrul de sănătate Herghelia la data programată şi, în prima zi, la „Veştile bune de dimineaţă” - devoţionalul care are loc acolo în fiecare zi, am auzit vorbindu-se despre un Dumnezeu pe care eu nu-L cunoşteam. Mi-am zis...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...