Minunea continuă

  Eu am căutat pe Domnul şi mi-a răspuns: m-a izbăvit din toate temerile mele… Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El. (Psalmii 34:4,8)

  Am ajuns la Centrul de sănătate Herghelia la data programată şi, în prima zi, la „Veştile bune de dimineaţă” – devoţionalul care are loc acolo în fiecare zi, am auzit vorbindu-se despre un Dumnezeu pe care eu nu-L cunoşteam. Mi-am zis, asemenea lui Elisei: „Unde este acum Domnul, Dumnezeul lui Ilie?” (2 împăraţi 2:14). „Unde este acest Dumnezeu despre care voi vorbiţi căci vreau şi eu să-L cunosc?”

  O, dar Dumnezeul nostru drag avea un plan cu mine şi, în bunătatea Lui cea mare, a început lupta pentru salvarea sufletului meu. La început, a scos oameni în calea mea care mi-au devenit prieteni buni şi curaţi – cum nu avusesem până atunci – care cu răbdare şi dragoste m-au sprijinit. Apoi, la vremea potrivită, a trimis un părinte spiritual pentru mine, un om cu părul alb şi înţelepciune pe măsură, alături de care am început să studiez Scriptura. De pe rafturile biblotecii mele au zburat toate cărţile cu valoare zero, şi locul lor a fost a ocupat cu literatură spirituală. Am citit, am învăţat, am studiat, am ascultat, am pus în practică. Viaţa mea a căpătat un sens nou, nopţile mele au devenit pline de prezenţa Domnului Isus Hristos, somnul meu, vegheat de El, a devenit odihnitor şi plăcut, pacea şi liniştea Lui s-au coborât peste mine. Sănătatea, încet, dar sigur, se întoarce în corpul meu.

  Dar Dumnezeul meu nu S-a oprit aici. La scurt timp, El l-a adus şi pe soţul meu alături de mine, la picioarele Lui. Dintr-un bărbat răzvrătit, ocupat cu munca şi cariera, permanent în alergare, care considera că el nu are nimic de-a face cu Dumnezeu şi că ce-i trebuie lui mântuirea, a fost transformat într-un lucrător neobosit pentru Dumnezeu. Ne-am botezat împreună în primăvara anului 2015. Astăzi, când scriu aceste rânduri, amândoi suntem copii născuţi din nou ai Domnului Hristos şi suntem dependenţi de El pentru creştere în toate privinţele. Lucrăm cu drag şi cu râvnă în comunitatea din care facem parte, şi strigăm: „Veniţi căci vreau a spune/Ce face Dumnezeu/ Voi sufletelor bune/ Cântaţi cum cât şi eu.”

  Nu a fost un drum uşor, am întâmpinat greutăţi cu propria minte, zile de suişuri şi coborâşuri, zile de zbucium şi dorinţă de renunţare, cuvinte dure şi respingătoare din partea familiei, glume şi batjocură din partea aşa-zişilor prieteni, dar Stâlpul de nor a fost cu mine, m-a ocrotit şi mi-a dat putere. Cel rău nu doarme, nu a stat cu mâinile în sân şi nici acum nu stă, însă Hristos este Stânca mea. Te invit ca, prin credinţă, să mergem înainte! Minunile vor continua în viaţa mea şi a ta!

  Tatiana Jurubiţă, Bâldana, Muntenia

  Minunea continuă - 2016. Am ajuns la Centrul de sănătate Herghelia la data programată şi, în prima zi, la „Veştile bune de dimineaţă” - devoţionalul care are loc acolo în fiecare zi, am auzit vorbindu-se despre un Dumnezeu pe care eu nu-L cunoşteam. Mi-am zis...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...