Un test de credincioşie

  Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta. Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi ua netezi cărările. (Proverbele 3:5,6)

  Lucrez de mulţi ani ca asistentă la Clinica de Dermatologie din Târgu Mureş. De când am început să păzesc Sabatul Bibliei, am trecut prin numeroase momente când a fost testată credincioşia mea în Dumnezeu.

  În Târgu Mureş s-a deschis un centru de modelare corporală. Eu sunt singura asistentă din Mureş care a fost instruită pentru acele aparate. Când au sosit aparatele, am fost anunţată că pregătirea finală va avea loc sâmbăta. I-am spus şefului: „Aţi auzit că vor veni sâmbătă?” „Da, am auzit şi ştiu sigur că nu vei veni. Dar ei nu pot în altă zi, doar sâmbăta.”

  Mi-am amintit textul din Proverbele: „Încrede-te în Domnul, şi El îţi va netezi cărările.” L-am rugat pe Dan, soţul meu, să mă susţină în rugăciune. M-am retras în birou şi L-am rugat pe Dumnezeu să intervină.

  La două ore după discuţia cu şeful, acesta mă cheamă şi îmi zice: „Uite, Mihaela, echipa va veni sâmbăta, dar viitoarea directoare a centrului nu poate fi prezentă, pentru că este plecată din localitate. Pentru ea şi pentru tine, se vor întoarce miercuri.” Nu îmi venea să cred. Un răspuns atât de prompt de la Dumnezeu. El a făcut ca directoarea să nu poată veni sâmbăta! Într-adevăr, echipa pentru aparate a venit în acea sâmbătă şi s-a mai întors abia luni, săptămâna următoare. Persoanele care făceau parte din acea echipă au aflat atunci că eu nu pot veni sâmbăta şi m-au întrebat: „Din motive religioase nu aţi putut veni sâmbătă?” Răspunsul meu a fost clar: „Da, din motive religioase. Eu nu lucrez sâmbăta niciodată şi nu particip la niciun fel de instructaj în această zi.” Răspunsul lor a fost pe măsură: „A, sunteţi şi dumneavoastră ca şi rectorul UMF! înseamnă că sunteţi un om de încredere.” „Da, avem aceeaşi religie.”

  Dumnezeu a rezolvat problema nu doar pentru mine, ci pentru toată echipa. Acum eram toţi trei: şeful meu, directoarea centrului şi cu mine. Am putut fi instruiţi împreună. Dumnezeu rezolvă întotdeauna problemele atunci când stăm la principii.

  Să nu faci compromisuri de niciun fel. Dumnezeu Se va îngriji. Un compromis odată făcut îl aduce şi pe celălalt după sine. Eu am stat la principii. S-a schimbat întregul program pentru mine. Asta nu a fost o întâmplare. A fost intervenţia Dumnezeului căruia îi slujesc şi căruia mă închin. îl recunosc în viaţa mea, îi văd intervenţia în cele mai mărunte aspecte ale vieţii mele, dar şi în hotărâri grele. El este lângă mine şi mă susţine şi mă ajută mereu. Pe El Îl laud!

  Mihaela Gliga, Nazna, Transilvania de Sud

  Un test de credincioşie - 2016. Lucrez de mulţi ani ca asistentă la Clinica de Dermatologie din Târgu Mureş. De când am început să păzesc Sabatul Bibliei, am trecut prin numeroase momente când a fost testată credincioşia mea în Dumnezeu.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...