Un test de credincioşie

  Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta. Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi ua netezi cărările. (Proverbele 3:5,6)

  Lucrez de mulţi ani ca asistentă la Clinica de Dermatologie din Târgu Mureş. De când am început să păzesc Sabatul Bibliei, am trecut prin numeroase momente când a fost testată credincioşia mea în Dumnezeu.

  În Târgu Mureş s-a deschis un centru de modelare corporală. Eu sunt singura asistentă din Mureş care a fost instruită pentru acele aparate. Când au sosit aparatele, am fost anunţată că pregătirea finală va avea loc sâmbăta. I-am spus şefului: „Aţi auzit că vor veni sâmbătă?” „Da, am auzit şi ştiu sigur că nu vei veni. Dar ei nu pot în altă zi, doar sâmbăta.”

  Mi-am amintit textul din Proverbele: „Încrede-te în Domnul, şi El îţi va netezi cărările.” L-am rugat pe Dan, soţul meu, să mă susţină în rugăciune. M-am retras în birou şi L-am rugat pe Dumnezeu să intervină.

  La două ore după discuţia cu şeful, acesta mă cheamă şi îmi zice: „Uite, Mihaela, echipa va veni sâmbăta, dar viitoarea directoare a centrului nu poate fi prezentă, pentru că este plecată din localitate. Pentru ea şi pentru tine, se vor întoarce miercuri.” Nu îmi venea să cred. Un răspuns atât de prompt de la Dumnezeu. El a făcut ca directoarea să nu poată veni sâmbăta! Într-adevăr, echipa pentru aparate a venit în acea sâmbătă şi s-a mai întors abia luni, săptămâna următoare. Persoanele care făceau parte din acea echipă au aflat atunci că eu nu pot veni sâmbăta şi m-au întrebat: „Din motive religioase nu aţi putut veni sâmbătă?” Răspunsul meu a fost clar: „Da, din motive religioase. Eu nu lucrez sâmbăta niciodată şi nu particip la niciun fel de instructaj în această zi.” Răspunsul lor a fost pe măsură: „A, sunteţi şi dumneavoastră ca şi rectorul UMF! înseamnă că sunteţi un om de încredere.” „Da, avem aceeaşi religie.”

  Dumnezeu a rezolvat problema nu doar pentru mine, ci pentru toată echipa. Acum eram toţi trei: şeful meu, directoarea centrului şi cu mine. Am putut fi instruiţi împreună. Dumnezeu rezolvă întotdeauna problemele atunci când stăm la principii.

  Să nu faci compromisuri de niciun fel. Dumnezeu Se va îngriji. Un compromis odată făcut îl aduce şi pe celălalt după sine. Eu am stat la principii. S-a schimbat întregul program pentru mine. Asta nu a fost o întâmplare. A fost intervenţia Dumnezeului căruia îi slujesc şi căruia mă închin. îl recunosc în viaţa mea, îi văd intervenţia în cele mai mărunte aspecte ale vieţii mele, dar şi în hotărâri grele. El este lângă mine şi mă susţine şi mă ajută mereu. Pe El Îl laud!

  Mihaela Gliga, Nazna, Transilvania de Sud

  Un test de credincioşie - 2016. Lucrez de mulţi ani ca asistentă la Clinica de Dermatologie din Târgu Mureş. De când am început să păzesc Sabatul Bibliei, am trecut prin numeroase momente când a fost testată credincioşia mea în Dumnezeu.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Deschide-mi inima!

  Doamne, fie ca dragostea Ta necondiționată să crească în inima mea și să mă determine la acțiune!

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...