Articolul precedentScutul lui Dumnezeu
  Articolul următorȚinte întalte, realizări mărețe

  Mulţumesc, Doamne!

  Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea. (Psalmii 119:105)

  Eram o creştină de religie catolică, foarte credincioasă. Luam parte la toate ritualurile creştineşti specifice. Am acceptat să mă căsătoresc cu soţul meu, care era ortodox, doar dacă el se alătură bisericii mele.

  Din cei patru copii pe care îi avem, fiica cea mai mică a fost dintotdeauna curioasă în domeniul religios, cercetând mai multe confesiuni. Am fost de acord cu acest lucru, considerând că nu este un lucru rău, pentru că aşa cunoşti mai multe şi îl cauţi pe Dumnezeu în acelaşi timp.

  Într-o seară, fiica mea, care avea nouăsprezece ani pe atunci, a venit acasă şi mi-a spus că a văzut pe stradă afişe cu un pastor adventist din America, ce va ţine prelegeri la Casa de Cultură a oraşului. M-a întrebat dacă îi dau voie să meargă, pentru că i se părea interesant. Am fost de acord, gândindu-mă că alte fete nu aveau aşa preocupări nobile la această vârstă.

  Când s-a întors, a început să-mi spună tot ce aflase acolo. Era foarte interesată şi a început să pună în practică tot ce auzea despre stilul de viaţă sănătos şi nu numai. Primind de acolo o Biblie, o găseam citind până noaptea târziu, iar eu o certam, spunându-i că, în loc să doarmă, pierdea nopţile cu acea „Carte neagră”. Îi plăcea să citească această Carte pentru că învăţa foarte multe lucruri pe care mi le spunea şi mie.

  După încă un an de zile, am primit o invitaţie la Casa de Cultură la o evanghelizare pe care o prezenta un alt pastor adventist. Tot auzind atâtea lucruri de la fiica mea, am fost curioasă şi am acceptat, chiar dacă aveam şi anumite reţineri. Mergând în fiecare seară până la sfârşitul prelegerilor, am început să-mi dau seama că multe dintre cele ce ştiam eu despre Dumnezeu, Isus şi Duhul Sfânt era greşite. În mintea mea erau zilnic tot mai multe frământări. Am început să mă rog aşa cum ştiam, iar cei din jurul meu au început să vadă schimbări în comportamentul meu. Am început şi eu să studiez acea Carte neagră, Biblia, şi simţeam cum Duhul Sfânt lucra la inima mea. Nu după mult timp, am discutat cu soţul meu despre faptul că doream să mă botez în Biserica Adventistă. El nu a avut nimic împotrivă. După trei ani în care am înălţat rugăciuni către Dumnezeu, a primit şi el botezul biblic.

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că El m-a iubit şi mi-a descoperit adevărul. Îi mulţumesc că o bună parte din familia mea împărtăşeşte împreună cu mine dragostea lui Dumnezeu şi mă rog în continuare pentru ceilalţi care nu L-au cunoscut încă pe Dumnezeu aşa cum L-am cunoscut eu.

  Ai şi tu persoane dragi pentru care te rogi? Dumnezeu va lucra în mod sigur.

  Ana Bondăreţ, Oneşti, Moldova

  Mulţumesc, Doamne! - 2016. Eram o creştină de religie catolică, foarte credincioasă. Luam parte la toate ritualurile creştineşti specifice. Am acceptat să mă căsătoresc cu soţul meu, care era ortodox, doar dacă el se alătură bisericii mele. Din cei patru copii pe care îi avem, fiica cea mai mică a fost...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.