Articolul precedentScutul lui Dumnezeu
  Articolul următorȚinte întalte, realizări mărețe

  Mulţumesc, Doamne!

  Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea. (Psalmii 119:105)

  Eram o creştină de religie catolică, foarte credincioasă. Luam parte la toate ritualurile creştineşti specifice. Am acceptat să mă căsătoresc cu soţul meu, care era ortodox, doar dacă el se alătură bisericii mele.

  Din cei patru copii pe care îi avem, fiica cea mai mică a fost dintotdeauna curioasă în domeniul religios, cercetând mai multe confesiuni. Am fost de acord cu acest lucru, considerând că nu este un lucru rău, pentru că aşa cunoşti mai multe şi îl cauţi pe Dumnezeu în acelaşi timp.

  Într-o seară, fiica mea, care avea nouăsprezece ani pe atunci, a venit acasă şi mi-a spus că a văzut pe stradă afişe cu un pastor adventist din America, ce va ţine prelegeri la Casa de Cultură a oraşului. M-a întrebat dacă îi dau voie să meargă, pentru că i se părea interesant. Am fost de acord, gândindu-mă că alte fete nu aveau aşa preocupări nobile la această vârstă.

  Când s-a întors, a început să-mi spună tot ce aflase acolo. Era foarte interesată şi a început să pună în practică tot ce auzea despre stilul de viaţă sănătos şi nu numai. Primind de acolo o Biblie, o găseam citind până noaptea târziu, iar eu o certam, spunându-i că, în loc să doarmă, pierdea nopţile cu acea „Carte neagră”. Îi plăcea să citească această Carte pentru că învăţa foarte multe lucruri pe care mi le spunea şi mie.

  După încă un an de zile, am primit o invitaţie la Casa de Cultură la o evanghelizare pe care o prezenta un alt pastor adventist. Tot auzind atâtea lucruri de la fiica mea, am fost curioasă şi am acceptat, chiar dacă aveam şi anumite reţineri. Mergând în fiecare seară până la sfârşitul prelegerilor, am început să-mi dau seama că multe dintre cele ce ştiam eu despre Dumnezeu, Isus şi Duhul Sfânt era greşite. În mintea mea erau zilnic tot mai multe frământări. Am început să mă rog aşa cum ştiam, iar cei din jurul meu au început să vadă schimbări în comportamentul meu. Am început şi eu să studiez acea Carte neagră, Biblia, şi simţeam cum Duhul Sfânt lucra la inima mea. Nu după mult timp, am discutat cu soţul meu despre faptul că doream să mă botez în Biserica Adventistă. El nu a avut nimic împotrivă. După trei ani în care am înălţat rugăciuni către Dumnezeu, a primit şi el botezul biblic.

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că El m-a iubit şi mi-a descoperit adevărul. Îi mulţumesc că o bună parte din familia mea împărtăşeşte împreună cu mine dragostea lui Dumnezeu şi mă rog în continuare pentru ceilalţi care nu L-au cunoscut încă pe Dumnezeu aşa cum L-am cunoscut eu.

  Ai şi tu persoane dragi pentru care te rogi? Dumnezeu va lucra în mod sigur.

  Ana Bondăreţ, Oneşti, Moldova

  Mulţumesc, Doamne! - 2016. Eram o creştină de religie catolică, foarte credincioasă. Luam parte la toate ritualurile creştineşti specifice. Am acceptat să mă căsătoresc cu soţul meu, care era ortodox, doar dacă el se alătură bisericii mele. Din cei patru copii pe care îi avem, fiica cea mai mică a fost...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...