Articolul precedentScutul lui Dumnezeu
  Articolul următorȚinte întalte, realizări mărețe

  Mulţumesc, Doamne!

  Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea. (Psalmii 119:105)

  Eram o creştină de religie catolică, foarte credincioasă. Luam parte la toate ritualurile creştineşti specifice. Am acceptat să mă căsătoresc cu soţul meu, care era ortodox, doar dacă el se alătură bisericii mele.

  Din cei patru copii pe care îi avem, fiica cea mai mică a fost dintotdeauna curioasă în domeniul religios, cercetând mai multe confesiuni. Am fost de acord cu acest lucru, considerând că nu este un lucru rău, pentru că aşa cunoşti mai multe şi îl cauţi pe Dumnezeu în acelaşi timp.

  Într-o seară, fiica mea, care avea nouăsprezece ani pe atunci, a venit acasă şi mi-a spus că a văzut pe stradă afişe cu un pastor adventist din America, ce va ţine prelegeri la Casa de Cultură a oraşului. M-a întrebat dacă îi dau voie să meargă, pentru că i se părea interesant. Am fost de acord, gândindu-mă că alte fete nu aveau aşa preocupări nobile la această vârstă.

  Când s-a întors, a început să-mi spună tot ce aflase acolo. Era foarte interesată şi a început să pună în practică tot ce auzea despre stilul de viaţă sănătos şi nu numai. Primind de acolo o Biblie, o găseam citind până noaptea târziu, iar eu o certam, spunându-i că, în loc să doarmă, pierdea nopţile cu acea „Carte neagră”. Îi plăcea să citească această Carte pentru că învăţa foarte multe lucruri pe care mi le spunea şi mie.

  După încă un an de zile, am primit o invitaţie la Casa de Cultură la o evanghelizare pe care o prezenta un alt pastor adventist. Tot auzind atâtea lucruri de la fiica mea, am fost curioasă şi am acceptat, chiar dacă aveam şi anumite reţineri. Mergând în fiecare seară până la sfârşitul prelegerilor, am început să-mi dau seama că multe dintre cele ce ştiam eu despre Dumnezeu, Isus şi Duhul Sfânt era greşite. În mintea mea erau zilnic tot mai multe frământări. Am început să mă rog aşa cum ştiam, iar cei din jurul meu au început să vadă schimbări în comportamentul meu. Am început şi eu să studiez acea Carte neagră, Biblia, şi simţeam cum Duhul Sfânt lucra la inima mea. Nu după mult timp, am discutat cu soţul meu despre faptul că doream să mă botez în Biserica Adventistă. El nu a avut nimic împotrivă. După trei ani în care am înălţat rugăciuni către Dumnezeu, a primit şi el botezul biblic.

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că El m-a iubit şi mi-a descoperit adevărul. Îi mulţumesc că o bună parte din familia mea împărtăşeşte împreună cu mine dragostea lui Dumnezeu şi mă rog în continuare pentru ceilalţi care nu L-au cunoscut încă pe Dumnezeu aşa cum L-am cunoscut eu.

  Ai şi tu persoane dragi pentru care te rogi? Dumnezeu va lucra în mod sigur.

  Ana Bondăreţ, Oneşti, Moldova

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Domnul îți va călăuzi pașii

  A prezenta Evanghelia lui Isus poate lua multe forme atunci când nu ai instruirea sau aptitudinile unui predicator sau ale unui lucrător biblic; totuși, Domnul va așeza în calea noastră oameni care au nevoie să audă despre El. Mă simt smerită că El m-a folosit.

  Intervenții ale Duhului Sfânt

  În drum spre casă, fiul meu a răspuns întrebării nerostite. „El este Mike. În fiecare săptămână vine la masa de părtășie. Niciodată nu aduce de mâncare și întotdeauna își umple farfuriile. Dar întotdeauna duce gunoiul. De bunăvoie. Cu bucurie. Suntem fericiți că îl avem alături de noi.”

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...