Articolul precedentCare este temelia ta?
  Articolul următorSursa tuturor legilor

  Vindecare primita în dar

  Iată, îi voi da vindecare şi sănătate, îi voi vindeca şi le voi deschide un izvor bogat în pace şi credincioşie. (Ieremia 33:6)

  Mă întorceam acasă de la serviciu când am simţit un junghi dureros în genunchiul drept. Am pus mâna şi am descoperit în plica genunchiului o umflătură puţin mai mare decât o nucă. Mă durea la fiecare pas din ce în ce mai tare. Până am ajuns acasă m-am tot gândit: Ce să fac? De ce mi se întâmplă asta? Familia îmi spunea că este din cauză că am dus bagaje grele. Adevărul este că în ziua precedentă cărasem 18 kilograme de la piaţă.

  După ce am folosit unguente de toate felurile, care nu mi-au folosit la nimic, am mers la medic. Radiografia arăta o artroză la articulaţia genunchiului drept. Am început să mă îngrijorez: Oare artroza este ca o mică tumoră? Doctoriţa nu mi-a explicat nimic, mi-a spus că asta e şi gata. M-a trimis la fizioterapie, care mă ajuta doar în sensul că uneori durerea îmi era alinată, dar genunchiul nu mi-l puteam îndoi, iar dacă încercam să-l îndoi, începea o durere vie care nu se mai liniştea. Doctoriţa a spus că e nevoie de injecţii, cel puţin două, din acelea scumpe, pe care mi le va face ea. Rezultatul injecţiilor a fost că o săptămână nu m-a durut, dar apoi a început să mă doară şi mai tare şi nu mai puteam îndoi deloc genunchiul.

  Aşa a trecut un an, timp în care am tot încercat diverse remedii. Omul se poate obişnui cu multe, chiar şi cu durerea. În rugăciunile mele zilnice, mă gândeam că poate acesta este un ţepuş asemenea lui Pavel, pentru că cine mă cunoaşte ştie că sunt o persoană activă, dinamică. Încet a trecut şi al doilea an, timp în care am luat medicamente şi tot felul de unguente. Dar într-o zi mi-am spus: „Gata! Mi-a ajuns! Nu mai merg la niciun medic şi nu mai iau niciun medicament.” Am îngenuncheat şi m-am rugat aşa: „Domnul şi Mântuitorul meu, dacă aceasta este voia Ta şi eu trebuie să trăiesc cu acest «ţepuş» pentru restul vieţii, atunci să se facă voia Ta sfântă şi eu nu mai recurg la niciun fel de tratament; dar dacă Tu vrei, mă poţi vindeca. Te rog, Doamne, ascultă-mi rugăciunea.”

  A doua zi dimineaţă, când m-am trezit şi am coborât din pat, s-a întâmplat ceva incredibil: genunchiul mi se îndoia fără durere. Am dus mâna la genunchi şi am căutat umflătura, dar aceasta dispăruse. El m-a vindecat!

  Am simţit o bucurie fără margini şi, cu recunoştinţă, I-am mulţumit Dumnezeului meu pentru harul Său nemărginit, pentru că mi-a răspuns atât de repede şi de minunat. El este vindecătorul nostru. Să ne prindem întotdeauna de făgăduinţele Lui, căci acestea se împlinesc cu noi.

  Gabriella Bordăs, Transilvania de Sud

  Vindecare primita în dar - 2016. Mă întorceam acasă de la serviciu când am simţit un junghi dureros în genunchiul drept. Am pus mâna şi am descoperit în plica genunchiului o umflătură puţin mai mare decât o nucă. Mă durea la fiecare pas din ce în ce mai tare. Până am ajuns acasă m-am tot gândit...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...