Articolul precedentCare este temelia ta?
  Articolul următorSursa tuturor legilor

  Vindecare primita în dar

  Iată, îi voi da vindecare şi sănătate, îi voi vindeca şi le voi deschide un izvor bogat în pace şi credincioşie. (Ieremia 33:6)

  Mă întorceam acasă de la serviciu când am simţit un junghi dureros în genunchiul drept. Am pus mâna şi am descoperit în plica genunchiului o umflătură puţin mai mare decât o nucă. Mă durea la fiecare pas din ce în ce mai tare. Până am ajuns acasă m-am tot gândit: Ce să fac? De ce mi se întâmplă asta? Familia îmi spunea că este din cauză că am dus bagaje grele. Adevărul este că în ziua precedentă cărasem 18 kilograme de la piaţă.

  După ce am folosit unguente de toate felurile, care nu mi-au folosit la nimic, am mers la medic. Radiografia arăta o artroză la articulaţia genunchiului drept. Am început să mă îngrijorez: Oare artroza este ca o mică tumoră? Doctoriţa nu mi-a explicat nimic, mi-a spus că asta e şi gata. M-a trimis la fizioterapie, care mă ajuta doar în sensul că uneori durerea îmi era alinată, dar genunchiul nu mi-l puteam îndoi, iar dacă încercam să-l îndoi, începea o durere vie care nu se mai liniştea. Doctoriţa a spus că e nevoie de injecţii, cel puţin două, din acelea scumpe, pe care mi le va face ea. Rezultatul injecţiilor a fost că o săptămână nu m-a durut, dar apoi a început să mă doară şi mai tare şi nu mai puteam îndoi deloc genunchiul.

  Aşa a trecut un an, timp în care am tot încercat diverse remedii. Omul se poate obişnui cu multe, chiar şi cu durerea. În rugăciunile mele zilnice, mă gândeam că poate acesta este un ţepuş asemenea lui Pavel, pentru că cine mă cunoaşte ştie că sunt o persoană activă, dinamică. Încet a trecut şi al doilea an, timp în care am luat medicamente şi tot felul de unguente. Dar într-o zi mi-am spus: „Gata! Mi-a ajuns! Nu mai merg la niciun medic şi nu mai iau niciun medicament.” Am îngenuncheat şi m-am rugat aşa: „Domnul şi Mântuitorul meu, dacă aceasta este voia Ta şi eu trebuie să trăiesc cu acest «ţepuş» pentru restul vieţii, atunci să se facă voia Ta sfântă şi eu nu mai recurg la niciun fel de tratament; dar dacă Tu vrei, mă poţi vindeca. Te rog, Doamne, ascultă-mi rugăciunea.”

  A doua zi dimineaţă, când m-am trezit şi am coborât din pat, s-a întâmplat ceva incredibil: genunchiul mi se îndoia fără durere. Am dus mâna la genunchi şi am căutat umflătura, dar aceasta dispăruse. El m-a vindecat!

  Am simţit o bucurie fără margini şi, cu recunoştinţă, I-am mulţumit Dumnezeului meu pentru harul Său nemărginit, pentru că mi-a răspuns atât de repede şi de minunat. El este vindecătorul nostru. Să ne prindem întotdeauna de făgăduinţele Lui, căci acestea se împlinesc cu noi.

  Gabriella Bordăs, Transilvania de Sud

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Prețuiește-o pe Rut a ta

  Îți mulțumesc pentru Rut. Te rog, ajută-mă să prețuiesc aceste persoane astăzi, pentru că sunt darul Tău pentru noi. Amin!

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...