Articolul precedentCare este temelia ta?
  Articolul următorSursa tuturor legilor

  Vindecare primita în dar

  Iată, îi voi da vindecare şi sănătate, îi voi vindeca şi le voi deschide un izvor bogat în pace şi credincioşie. (Ieremia 33:6)

  Mă întorceam acasă de la serviciu când am simţit un junghi dureros în genunchiul drept. Am pus mâna şi am descoperit în plica genunchiului o umflătură puţin mai mare decât o nucă. Mă durea la fiecare pas din ce în ce mai tare. Până am ajuns acasă m-am tot gândit: Ce să fac? De ce mi se întâmplă asta? Familia îmi spunea că este din cauză că am dus bagaje grele. Adevărul este că în ziua precedentă cărasem 18 kilograme de la piaţă.

  După ce am folosit unguente de toate felurile, care nu mi-au folosit la nimic, am mers la medic. Radiografia arăta o artroză la articulaţia genunchiului drept. Am început să mă îngrijorez: Oare artroza este ca o mică tumoră? Doctoriţa nu mi-a explicat nimic, mi-a spus că asta e şi gata. M-a trimis la fizioterapie, care mă ajuta doar în sensul că uneori durerea îmi era alinată, dar genunchiul nu mi-l puteam îndoi, iar dacă încercam să-l îndoi, începea o durere vie care nu se mai liniştea. Doctoriţa a spus că e nevoie de injecţii, cel puţin două, din acelea scumpe, pe care mi le va face ea. Rezultatul injecţiilor a fost că o săptămână nu m-a durut, dar apoi a început să mă doară şi mai tare şi nu mai puteam îndoi deloc genunchiul.

  Aşa a trecut un an, timp în care am tot încercat diverse remedii. Omul se poate obişnui cu multe, chiar şi cu durerea. În rugăciunile mele zilnice, mă gândeam că poate acesta este un ţepuş asemenea lui Pavel, pentru că cine mă cunoaşte ştie că sunt o persoană activă, dinamică. Încet a trecut şi al doilea an, timp în care am luat medicamente şi tot felul de unguente. Dar într-o zi mi-am spus: „Gata! Mi-a ajuns! Nu mai merg la niciun medic şi nu mai iau niciun medicament.” Am îngenuncheat şi m-am rugat aşa: „Domnul şi Mântuitorul meu, dacă aceasta este voia Ta şi eu trebuie să trăiesc cu acest «ţepuş» pentru restul vieţii, atunci să se facă voia Ta sfântă şi eu nu mai recurg la niciun fel de tratament; dar dacă Tu vrei, mă poţi vindeca. Te rog, Doamne, ascultă-mi rugăciunea.”

  A doua zi dimineaţă, când m-am trezit şi am coborât din pat, s-a întâmplat ceva incredibil: genunchiul mi se îndoia fără durere. Am dus mâna la genunchi şi am căutat umflătura, dar aceasta dispăruse. El m-a vindecat!

  Am simţit o bucurie fără margini şi, cu recunoştinţă, I-am mulţumit Dumnezeului meu pentru harul Său nemărginit, pentru că mi-a răspuns atât de repede şi de minunat. El este vindecătorul nostru. Să ne prindem întotdeauna de făgăduinţele Lui, căci acestea se împlinesc cu noi.

  Gabriella Bordăs, Transilvania de Sud

  Vindecare primita în dar - 2016. Mă întorceam acasă de la serviciu când am simţit un junghi dureros în genunchiul drept. Am pus mâna şi am descoperit în plica genunchiului o umflătură puţin mai mare decât o nucă. Mă durea la fiecare pas din ce în ce mai tare. Până am ajuns acasă m-am tot gândit...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Dumnezeu este dragoste

  Tovarășele mele de călătorie, drumul vostru poate fi aspru, dar nu renunțați! Aveți credință în Dumnezeu. El este capabil să vă facă viața frumoasă, oricare ar fi circumstanțele.

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...