Întoarcerea mea

  Aduceţi cu voi cuvinte de căinţă şi întoarceţi-vă la Domnul. Spuneţi-I: „Iartă toate nelegiuirile şi primeşte-ne cu bunăvoinţă…”(Osea 14:2)

  După o primă întâlnire fericită pe care am avut-o cu Isus Hristos, condiţiile vieţii mele s-au schimbat şi… am uitat de biserică şi de El. Câteva decenii, am dus luptele vieţii singură. Am trecut prin încercări, tragedii şi dorinţe neîmplinite. Dumnezeu ne permite să ne trăim viaţa cum dorim, dar este mereu dornic să ne dăruiască un nou început.

  Eu L-am părăsit pe Dumnezeu, dar El nu m-a părăsit pe mine. S-a folosit de o colegă pentru a mă readuce în contact cu Isus şi Evanghelia Sa. Într-o pauză, în cancelarie, m-a invitat la o evanghelizare care se desfăşura la Cinematograful Capitol din Timişoara.

  Era aprilie 1991. Simţeam un îndemn puternic să particip şi am convins-o şi pe fiica mea. Pastorul adventist Helmut Mayer, din Germania, cu Biblia în mână şi cu pasiune ne chema la Hristos. Lacrimile îmi curgeau fără voie. Era bucuria reîntâlnirii cu Hristos, cu Biblia şi cu biserica pe care o cunoscusem puţin, dar profund, în copilărie. Cu acea ocazie, inima mea s-a convins de nevoia disperată pe care am ignorat-o zeci de ani. M-am hotărât să nu mă mai despart de Dumnezeu. Dar hotărârea mea îi displăcea celui rău.

  Abia aşteptam ora evanghehzării, ca să pot sorbi Cuvântul vieţii. Însă când pastorul începea să vorbească, un somn inexplicabil punea stăpânire pe mine. Ca să rezist, mă zgâriam pe mâini şi pe picioare provocându-mi durere. Aceste lupte au durat până când m-am rugat ca Dumnezeu să mă elibereze. Somnul m-a părăsit, dar Satana s-a hotărât să schimbe strategia. Nu mai dormeam, dar mă apuca o mâncărime irezistibilă, de parcă toţi puricii din lume erau pe mine. M-am rugat din nou, şi cel rău a plecat. Am participat la evanghelizare până la sfârşit. Apoi am continuat să merg la biserică şi am făcut studii bibbce. Tot atunci, Dumnezeu m-a eliberat în mod minunat de viciul fumatului. Pur şi simplu nu mai doream ţigara, fără regret, fără perturbări în organism de vreun fel. Atât de mare a fost recunoştinţa mea, încât m-am hotărât să nu mă mai despart de Dumnezeu şi am experimentat renaşterea spirituală. De atunci, Domnul Isus a început să-mi călăuzească drumul spre o viaţă de rugăciune, închinare, studiul Bibliei şi consacrare.

  Pe 16 noiembrie 1991, cu inima plină de bucurie, am primit botezul şi am spus: „Doamne, astăzi Îţi ofer viaţa mea.” Am murit faţă de păcat, pentru a învia la o viaţă nouă în Hristos. El a devenit Păstorul vieţii mele, mi-a restaurat sufletul tulburat şi am fost condusă pe cărările neprihănirii şi ale păcii. Acum merg împreună cu Isus spre cer şi vreau să-L fac cunoscut tuturor pe Salvatorul meu. Nu există bucurie mai mare!

  Zlatinca Mihaly, Timişoara, Banat

  Întoarcerea mea - 2016. După o primă întâlnire fericită pe care am avut-o cu Isus Hristos, condiţiile vieţii mele s-au schimbat şi... am uitat de biserică şi de El. Câteva decenii, am dus luptele vieţii singură. Am trecut prin încercări, tragedii şi dorinţe neîmplinite. Dumnezeu ne permite să ne trăim viaţa cum dorim, dar...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...