Atât cât am cerut

  La oameni, lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă. (Matei 19:26)

  Mi-am propus să mă implic mai mult în lucrarea lui Dumnezeu, pentru a fi de folos celor din jurul meu, în biserică, în societate, pentru a-L reprezenta pe Dumnezeu.

  Activitatea concretă pe care o desfăşor este aceea de a o ajuta pe o soră din biserică să distribuie literatură religioasă, de la Librăria Sola Scriptura.

  M-am rugat când am plecat de acasă, ca Dumnezeu să îmi trimită oamenii dornici să citească literatură religioasă, şi doar cei care sunt interesaţi de cărţi să şi le însuşească.

  Ajungând în piaţă, m-am instalat aşteptând ca Domnul să trimită oamenii interesaţi să cunoască şi să accepte dragostea Lui. Au trecut pe la stand tot felul de oameni: unii se mai uitau la cărţi, apoi îşi vedeau de drum; dar Domnul a trimis şi oameni interesaţi în mod evident de cuvântul Său. Au luat cărţile şi, fiind surprinşi de mesajul din ele, se întrebau cum de se oferă gratuit, pentru că acestea descoperă lucruri atât de importante. Eu le-am răspuns că aceste cărţi sunt pentru cei interesaţi să-L cunoască pe Dumnezeu şi au fost plătite de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Aiud.

  Cărţile oferite gratuit pentru ca oamenii să-L poată cunoaşte pe Dumnezeu reflectă doar într-o mică măsură sacrificiul suprem făcut de Domnul Isus. El a murit pe cruce, plătind cu sângele Său preţul pentru păcatul nostru; Şi-a arătat astfel dragostea faţă de omenire şi le-a oferit tuturor celor doritori posibilitatea de a fi mântuiţi. Toţi cei care aud astăzi chem. ea Lui, direct sau prin intermediul cărţilor, au ocazia să ia o hotărâre importantă: să-L invite pe Isus să fie Conducătorul vieţii lor; El este cel mai înţelept şi are toată puterea să-l călăuzească în siguranţă pe fiecare copil al Său, până în împărăţia cerească. Viaţa trăită împreună cu El este una împlinită, caracterizată de bucurie şi pace.

  Atât cât am cerut: Dumnezeu a trimis oameni interesaţi ca să Îl cunoască pe El.

  Mă bucur foarte mult când pot să îi ajut pe alţii să descopere un Dumnezeu atât de mare şi plin de dragoste, atât de bun, interesat de toate detaliile vieţii noastre, oferindu-ne harul Său.

  Domnul să fie slăvit pentru lucrarea pe care o face prin noi. Fiecare putem fi în mâna sa instrumente prin care semenii noştri să fie binecuvântaţi cu adevărat.

  Marta Kun, Aiud, Transilvania de Nord

  Atât cât am cerut - 2016. Mi-am propus să mă implic mai mult în lucrarea lui Dumnezeu, pentru a fi de folos celor din jurul meu, în biserică, în societate, pentru a-L reprezenta pe Dumnezeu. Activitatea concretă pe care o desfăşor este aceea de a o ajuta pe o soră din biserică să...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...