Atât cât am cerut

  La oameni, lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă. (Matei 19:26)

  Mi-am propus să mă implic mai mult în lucrarea lui Dumnezeu, pentru a fi de folos celor din jurul meu, în biserică, în societate, pentru a-L reprezenta pe Dumnezeu.

  Activitatea concretă pe care o desfăşor este aceea de a o ajuta pe o soră din biserică să distribuie literatură religioasă, de la Librăria Sola Scriptura.

  M-am rugat când am plecat de acasă, ca Dumnezeu să îmi trimită oamenii dornici să citească literatură religioasă, şi doar cei care sunt interesaţi de cărţi să şi le însuşească.

  Ajungând în piaţă, m-am instalat aşteptând ca Domnul să trimită oamenii interesaţi să cunoască şi să accepte dragostea Lui. Au trecut pe la stand tot felul de oameni: unii se mai uitau la cărţi, apoi îşi vedeau de drum; dar Domnul a trimis şi oameni interesaţi în mod evident de cuvântul Său. Au luat cărţile şi, fiind surprinşi de mesajul din ele, se întrebau cum de se oferă gratuit, pentru că acestea descoperă lucruri atât de importante. Eu le-am răspuns că aceste cărţi sunt pentru cei interesaţi să-L cunoască pe Dumnezeu şi au fost plătite de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Aiud.

  Cărţile oferite gratuit pentru ca oamenii să-L poată cunoaşte pe Dumnezeu reflectă doar într-o mică măsură sacrificiul suprem făcut de Domnul Isus. El a murit pe cruce, plătind cu sângele Său preţul pentru păcatul nostru; Şi-a arătat astfel dragostea faţă de omenire şi le-a oferit tuturor celor doritori posibilitatea de a fi mântuiţi. Toţi cei care aud astăzi chem. ea Lui, direct sau prin intermediul cărţilor, au ocazia să ia o hotărâre importantă: să-L invite pe Isus să fie Conducătorul vieţii lor; El este cel mai înţelept şi are toată puterea să-l călăuzească în siguranţă pe fiecare copil al Său, până în împărăţia cerească. Viaţa trăită împreună cu El este una împlinită, caracterizată de bucurie şi pace.

  Atât cât am cerut: Dumnezeu a trimis oameni interesaţi ca să Îl cunoască pe El.

  Mă bucur foarte mult când pot să îi ajut pe alţii să descopere un Dumnezeu atât de mare şi plin de dragoste, atât de bun, interesat de toate detaliile vieţii noastre, oferindu-ne harul Său.

  Domnul să fie slăvit pentru lucrarea pe care o face prin noi. Fiecare putem fi în mâna sa instrumente prin care semenii noştri să fie binecuvântaţi cu adevărat.

  Marta Kun, Aiud, Transilvania de Nord

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Domnul îți va călăuzi pașii

  A prezenta Evanghelia lui Isus poate lua multe forme atunci când nu ai instruirea sau aptitudinile unui predicator sau ale unui lucrător biblic; totuși, Domnul va așeza în calea noastră oameni care au nevoie să audă despre El. Mă simt smerită că El m-a folosit.

  Intervenții ale Duhului Sfânt

  În drum spre casă, fiul meu a răspuns întrebării nerostite. „El este Mike. În fiecare săptămână vine la masa de părtășie. Niciodată nu aduce de mâncare și întotdeauna își umple farfuriile. Dar întotdeauna duce gunoiul. De bunăvoie. Cu bucurie. Suntem fericiți că îl avem alături de noi.”

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...