Atât cât am cerut

  La oameni, lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă. (Matei 19:26)

  Mi-am propus să mă implic mai mult în lucrarea lui Dumnezeu, pentru a fi de folos celor din jurul meu, în biserică, în societate, pentru a-L reprezenta pe Dumnezeu.

  Activitatea concretă pe care o desfăşor este aceea de a o ajuta pe o soră din biserică să distribuie literatură religioasă, de la Librăria Sola Scriptura.

  M-am rugat când am plecat de acasă, ca Dumnezeu să îmi trimită oamenii dornici să citească literatură religioasă, şi doar cei care sunt interesaţi de cărţi să şi le însuşească.

  Ajungând în piaţă, m-am instalat aşteptând ca Domnul să trimită oamenii interesaţi să cunoască şi să accepte dragostea Lui. Au trecut pe la stand tot felul de oameni: unii se mai uitau la cărţi, apoi îşi vedeau de drum; dar Domnul a trimis şi oameni interesaţi în mod evident de cuvântul Său. Au luat cărţile şi, fiind surprinşi de mesajul din ele, se întrebau cum de se oferă gratuit, pentru că acestea descoperă lucruri atât de importante. Eu le-am răspuns că aceste cărţi sunt pentru cei interesaţi să-L cunoască pe Dumnezeu şi au fost plătite de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Aiud.

  Cărţile oferite gratuit pentru ca oamenii să-L poată cunoaşte pe Dumnezeu reflectă doar într-o mică măsură sacrificiul suprem făcut de Domnul Isus. El a murit pe cruce, plătind cu sângele Său preţul pentru păcatul nostru; Şi-a arătat astfel dragostea faţă de omenire şi le-a oferit tuturor celor doritori posibilitatea de a fi mântuiţi. Toţi cei care aud astăzi chem. ea Lui, direct sau prin intermediul cărţilor, au ocazia să ia o hotărâre importantă: să-L invite pe Isus să fie Conducătorul vieţii lor; El este cel mai înţelept şi are toată puterea să-l călăuzească în siguranţă pe fiecare copil al Său, până în împărăţia cerească. Viaţa trăită împreună cu El este una împlinită, caracterizată de bucurie şi pace.

  Atât cât am cerut: Dumnezeu a trimis oameni interesaţi ca să Îl cunoască pe El.

  Mă bucur foarte mult când pot să îi ajut pe alţii să descopere un Dumnezeu atât de mare şi plin de dragoste, atât de bun, interesat de toate detaliile vieţii noastre, oferindu-ne harul Său.

  Domnul să fie slăvit pentru lucrarea pe care o face prin noi. Fiecare putem fi în mâna sa instrumente prin care semenii noştri să fie binecuvântaţi cu adevărat.

  Marta Kun, Aiud, Transilvania de Nord

  Atât cât am cerut - 2016. Mi-am propus să mă implic mai mult în lucrarea lui Dumnezeu, pentru a fi de folos celor din jurul meu, în biserică, în societate, pentru a-L reprezenta pe Dumnezeu. Activitatea concretă pe care o desfăşor este aceea de a o ajuta pe o soră din biserică să...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...