Salvată

  Bunătăţile lui Dumnezeu nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă, şi credincioşia Ta este atât de mare! (Plângerile lui Ieremia 3:22,23)

  Ce frumoasă este vara şi ce bine-venit e concediul! Stresul adunat într-un an întreg şi-a spus cuvântul şi iată-mă gata de plecare în vacanţa mult dorită: zece zile pe litoralul bulgăresc. Vremea frumoasă, compania plăcută au făcut ca zilele să treacă în zbor. Odihnită şi fericită, mă pregăteam să reîncep serviciul.

  Dar, la două zile după sosirea acasă, m-am trezit cu o durere mare pe partea stângă a capului. Am pus-o pe seama curentului de la aerul condiţionat al maşinii şi nu i-am dat mare importanţă. Sâmbătă însă, starea mea s-a înrăutăţit şi n-am putut merge la biserică. Ce s-a întâmplat în acea după-amiază nu vă pot spune, pentru că am intrat în comă. Au urmat spitalizarea, investigaţiile şi diagnosticul: meningită virală… Mâna Domnului a fost de la început cu mine. Doamna doctor care era de gardă şi-a dat toată silinţa să mă salveze. În seara aceea de sâmbătă, nimeni nu putea să garanteze şansele mele la viaţă. Comunitatea şi toţi prietenii mei au fost alertaţi şi rugăciunile lor au început să se înalţe cu putere spre Dumnezeul care ţine viaţa în mâinile Sale. După 48 de ore au reuşit să-mi facă puncţia lombară şi verdictul a fost teribil: meningită cu pneumococ.

  Dumnezeu însă a ascultat toate rugăciunile înălţate pentru mine şi, în îndurarea Lui, m-a salvat. Acum sunt bine, nu am rămas cu sechele şi nu am cuvinte să Îi mulţumesc Domnului pentru bunătatea cu care m-a înconjurat. Perioada de convalescenţă a fost pentru mine un timp de apropiere mult mai mare de Domnul meu iubit. Într-o zi, m-am rugat şi L-am întrebat dacă mă mai fac bine. El mi-a răspuns prin versetele 24-26 din Iov, capitolul 33: „Dumnezeu se îndură de el şi-i zice îngerului: «Izbăveşte-l ca să nu se coboare în groapă; am găsit un preţ de răscumpărare pentru el!» Şi carnea lui se face mai fragedă ca în copilărie… Se roagă Domnului şi Dumnezeu îi este binevoitor…”

  Draga mea, chiar dacă nu eşti într-o situaţie atât de disperată cum a fost a mea, nu uita că Domnul aude orice rugăciune care se înalţă spre El şi răspunde conform bunătăţii Sale veşnice!

  „Când îţi întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie şi nu ţi se umple faţa de ruşine. Când strigă un nenorocit, Domnul aude şi-l scapă din toate necazurile Lui.” (Psalmii 34:5,6)

  Liliana Ungureanu, Suceava, Moldova

  Salvată - 2016. Ce frumoasă este vara şi ce bine-venit e concediul! Stresul adunat într-un an întreg şi-a spus cuvântul şi iată-mă gata de plecare în vacanţa mult dorită: zece zile pe litoralul bulgăresc. Vremea frumoasă, compania plăcută au făcut ca zilele să treacă în zbor. Odihnită şi fericită, mă pregăteam să reîncep serviciul.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...