Salvată

  Bunătăţile lui Dumnezeu nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă, şi credincioşia Ta este atât de mare! (Plângerile lui Ieremia 3:22,23)

  Ce frumoasă este vara şi ce bine-venit e concediul! Stresul adunat într-un an întreg şi-a spus cuvântul şi iată-mă gata de plecare în vacanţa mult dorită: zece zile pe litoralul bulgăresc. Vremea frumoasă, compania plăcută au făcut ca zilele să treacă în zbor. Odihnită şi fericită, mă pregăteam să reîncep serviciul.

  Dar, la două zile după sosirea acasă, m-am trezit cu o durere mare pe partea stângă a capului. Am pus-o pe seama curentului de la aerul condiţionat al maşinii şi nu i-am dat mare importanţă. Sâmbătă însă, starea mea s-a înrăutăţit şi n-am putut merge la biserică. Ce s-a întâmplat în acea după-amiază nu vă pot spune, pentru că am intrat în comă. Au urmat spitalizarea, investigaţiile şi diagnosticul: meningită virală… Mâna Domnului a fost de la început cu mine. Doamna doctor care era de gardă şi-a dat toată silinţa să mă salveze. În seara aceea de sâmbătă, nimeni nu putea să garanteze şansele mele la viaţă. Comunitatea şi toţi prietenii mei au fost alertaţi şi rugăciunile lor au început să se înalţe cu putere spre Dumnezeul care ţine viaţa în mâinile Sale. După 48 de ore au reuşit să-mi facă puncţia lombară şi verdictul a fost teribil: meningită cu pneumococ.

  Dumnezeu însă a ascultat toate rugăciunile înălţate pentru mine şi, în îndurarea Lui, m-a salvat. Acum sunt bine, nu am rămas cu sechele şi nu am cuvinte să Îi mulţumesc Domnului pentru bunătatea cu care m-a înconjurat. Perioada de convalescenţă a fost pentru mine un timp de apropiere mult mai mare de Domnul meu iubit. Într-o zi, m-am rugat şi L-am întrebat dacă mă mai fac bine. El mi-a răspuns prin versetele 24-26 din Iov, capitolul 33: „Dumnezeu se îndură de el şi-i zice îngerului: «Izbăveşte-l ca să nu se coboare în groapă; am găsit un preţ de răscumpărare pentru el!» Şi carnea lui se face mai fragedă ca în copilărie… Se roagă Domnului şi Dumnezeu îi este binevoitor…”

  Draga mea, chiar dacă nu eşti într-o situaţie atât de disperată cum a fost a mea, nu uita că Domnul aude orice rugăciune care se înalţă spre El şi răspunde conform bunătăţii Sale veşnice!

  „Când îţi întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie şi nu ţi se umple faţa de ruşine. Când strigă un nenorocit, Domnul aude şi-l scapă din toate necazurile Lui.” (Psalmii 34:5,6)

  Liliana Ungureanu, Suceava, Moldova

  Salvată - 2016. Ce frumoasă este vara şi ce bine-venit e concediul! Stresul adunat într-un an întreg şi-a spus cuvântul şi iată-mă gata de plecare în vacanţa mult dorită: zece zile pe litoralul bulgăresc. Vremea frumoasă, compania plăcută au făcut ca zilele să treacă în zbor. Odihnită şi fericită, mă pregăteam să reîncep serviciul.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...