Misiune prin rugăciune (I)

  Săruiţi în rugăciune, vegheaţi în ea cu mulţumiri. (Coloseni 3:4)

  Pentru mine este o provocare că pot colabora cu Prietenul meu adevărat: „Isus, Prieten minunat, din cerurile nalte…” Aceasta este şi cântarea mea preferată.

  Era anul 2013 şi mă preocupau gânduri sfinte! Cu multe rugăciuni, cu planificare minuţioasă, doream să punem o temelie puternică pentru o misiune cu succes. M-am rugat: „Doamne, eu sunt slabă, nevrednică. Vrem să fii Tu înălţat şi să avem reuşită în lucrarea Ta.” Şi Domnul mi-a dat idei!

  Am înţeles că „trebuie să punem deoparte un timp special pentru meditaţie şi rugăciune, pentru a fi reînvioraţi spiritual” (Ellen G. White, Divina vindecare, p. 509). Rugăciunea ne uneşte unul cu celălalt şi cu Dumnezeu.

  Prin puterea rugăciunii este oferită călăuzirea divină. Am înţeles că lucrarea lui Dumnezeu merită eforturile noastre cele mai bune. Am pornit doar câteva surori de la o întrunire şi am decis să-L provocăm pe Dumnezeu să fie cu noi! Am hotărât să începem cu temelia sigură, cu rugăciune în fiecare miercuri seara, la ora 21. Am format un lanţ de rugăciune; s-au implicat din diferite zone. Este un simţământ minunat când ştii că o echipă de femei se pleacă pe genunchi în acelaşi timp şi se roagă. De fiecare dată trimit un SMS cu un gând care să ne conducă în meditaţie şi rugăciune.

  Vă mărturisesc că sunt cele mai înălţătoare clipe pentru noi. Lanţul nostru creşte, „verigi scumpe de aur” se mai adaugă pe parcurs. Slavă lui Dumnezeu!

  Am început cu acţiuni spirituale, sociale, între cei tineri, vârstnici, nevoiaşi. Suntem gata să consacrăm o bună parte din timpul nostru în slujba Domnului în vizitarea celor bolnavi şi în nevoile celor săraci. Am decis că vom duce adevărul la toate clasele sociale, acolo unde este nevoie. Am acumulat multe experienţe frumoase, ne-am îmbogăţit sufleteşte şi bucuria este mare. Experienţele în urma rugăciunii sunt foarte frumoase.

  Într-o seară zbura SMS-ul către surori ca un fulger, sosind chiar şi într-o familie în care membrii erau adunaţi să discute despre divorţul lor. Erau deja programaţi unde să se mute: soţ, soţie şi fiică! Erau trişti şi plini de durere, cu lacrimi, mâhniţi în sufletul lor. Soţul a întrebat-o pe soţie de la cine a primit SMS-ul. Soţia i-a spus: „De la Misiunea Femeii. Avem program de rugăciune.” Soţul s-a mirat şi a propus atunci: „Haideţi să îngenunchem şi să ne rugăm împreună!” Zis şi făcut. S-au rugat ca niciodată în viaţă. Şi să vedeţi minunea, intervenţia lui Dumnezeu! Nu au mai discutat despre divorţ; totul s-a schimbat! Au devenit din nou o familie unită, iubitoare.

  Mare putere are rugăciunea! Dumnezeu este mare! Slăvit să fie EL!

  Ana Nădăşan, Teleac, Transilvania de Sud

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Prețuiește-o pe Rut a ta

  Îți mulțumesc pentru Rut. Te rog, ajută-mă să prețuiesc aceste persoane astăzi, pentru că sunt darul Tău pentru noi. Amin!

  Mi-a schimbat viața

  Am încredere și mă rog ca toți să putem spune același lucru după ce am experimentat harul salvator al lui Dumnezeu – că viața noastră nu a rămas aceeași, că ne adaptăm la noua viață în Hristos, că lucrurile pe care obișnuiam să le facem nu ne mai atrag și că întâlnirea cu Isus ne-a schimbat viața.

  Publicate astăzi

  Opt plus unu egal B

  Nu îți dori ceva care te depășește, va fi doar un motiv de amărăciune, și nu unul de bucurie. Fii credincios mai întâi în lucrurile mici! Adevărata capacitate se demonstrează în lucruri nespectaculoase și în detalii, nu în misiunile răsunătoare.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu

  Dacă îndoiala îţi copleşeşte viaţa, fă ce a făcut Isus! Adună toate dovezile că tu eşti fiul Său drag sau fiica Lui preaiubită. Contemplă prin credinţă la propriul tău caracter, care va deveni mai curat în lumina de la cruce.

  Izvorul bunătății

  Roagă-te astăzi pentru tinerii care trec prin depresie! Mijlocirea îi poate susține să depășească momentul cu speranță. PROVOCARE: Cu siguranță în jurul nostru sunt persoane cărora nimeni nu le-a arătat bunătate de foarte multă vreme. Alege dintre aceste persoane un tânăr și, pe parcursul zilei, fă un gest care să-i arate bunătate!

  Isten népe megszabadul

  „Igen, így szól az Úr, az erőstől elvétetnek a foglyok is, és megszabadul a kegyetlen...