Misiune prin rugăciune (I)

Săruiţi în rugăciune, vegheaţi în ea cu mulţumiri. (Coloseni 3:4)

Pentru mine este o provocare că pot colabora cu Prietenul meu adevărat: „Isus, Prieten minunat, din cerurile nalte…” Aceasta este şi cântarea mea preferată.

Era anul 2013 şi mă preocupau gânduri sfinte! Cu multe rugăciuni, cu planificare minuţioasă, doream să punem o temelie puternică pentru o misiune cu succes. M-am rugat: „Doamne, eu sunt slabă, nevrednică. Vrem să fii Tu înălţat şi să avem reuşită în lucrarea Ta.” Şi Domnul mi-a dat idei!

Am înţeles că „trebuie să punem deoparte un timp special pentru meditaţie şi rugăciune, pentru a fi reînvioraţi spiritual” (Ellen G. White, Divina vindecare, p. 509). Rugăciunea ne uneşte unul cu celălalt şi cu Dumnezeu.

Prin puterea rugăciunii este oferită călăuzirea divină. Am înţeles că lucrarea lui Dumnezeu merită eforturile noastre cele mai bune. Am pornit doar câteva surori de la o întrunire şi am decis să-L provocăm pe Dumnezeu să fie cu noi! Am hotărât să începem cu temelia sigură, cu rugăciune în fiecare miercuri seara, la ora 21. Am format un lanţ de rugăciune; s-au implicat din diferite zone. Este un simţământ minunat când ştii că o echipă de femei se pleacă pe genunchi în acelaşi timp şi se roagă. De fiecare dată trimit un SMS cu un gând care să ne conducă în meditaţie şi rugăciune.

De același autor

Noi perspective

Vă mărturisesc că sunt cele mai înălţătoare clipe pentru noi. Lanţul nostru creşte, „verigi scumpe de aur” se mai adaugă pe parcurs. Slavă lui Dumnezeu!

Am început cu acţiuni spirituale, sociale, între cei tineri, vârstnici, nevoiaşi. Suntem gata să consacrăm o bună parte din timpul nostru în slujba Domnului în vizitarea celor bolnavi şi în nevoile celor săraci. Am decis că vom duce adevărul la toate clasele sociale, acolo unde este nevoie. Am acumulat multe experienţe frumoase, ne-am îmbogăţit sufleteşte şi bucuria este mare. Experienţele în urma rugăciunii sunt foarte frumoase.

Într-o seară zbura SMS-ul către surori ca un fulger, sosind chiar şi într-o familie în care membrii erau adunaţi să discute despre divorţul lor. Erau deja programaţi unde să se mute: soţ, soţie şi fiică! Erau trişti şi plini de durere, cu lacrimi, mâhniţi în sufletul lor. Soţul a întrebat-o pe soţie de la cine a primit SMS-ul. Soţia i-a spus: „De la Misiunea Femeii. Avem program de rugăciune.” Soţul s-a mirat şi a propus atunci: „Haideţi să îngenunchem şi să ne rugăm împreună!” Zis şi făcut. S-au rugat ca niciodată în viaţă. Şi să vedeţi minunea, intervenţia lui Dumnezeu! Nu au mai discutat despre divorţ; totul s-a schimbat! Au devenit din nou o familie unită, iubitoare.

Mare putere are rugăciunea! Dumnezeu este mare! Slăvit să fie EL!

Ana Nădăşan, Teleac, Transilvania de Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Misiune prin rugăciune (I) - 2016. Era anul 2013 şi mă preocupau gânduri sfinte! Cu multe rugăciuni, cu planificare minuţioasă, doream să punem o temelie puternică pentru o misiune cu succes. M-am rugat: „Doamne, eu sunt slabă, nevrednică. Vrem să fii Tu înălţat şi să avem reuşită în lucrarea Ta.” Şi Domnul pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.