Misiune prin rugăciune (I)

  Săruiţi în rugăciune, vegheaţi în ea cu mulţumiri. (Coloseni 3:4)

  Pentru mine este o provocare că pot colabora cu Prietenul meu adevărat: „Isus, Prieten minunat, din cerurile nalte…” Aceasta este şi cântarea mea preferată.

  Era anul 2013 şi mă preocupau gânduri sfinte! Cu multe rugăciuni, cu planificare minuţioasă, doream să punem o temelie puternică pentru o misiune cu succes. M-am rugat: „Doamne, eu sunt slabă, nevrednică. Vrem să fii Tu înălţat şi să avem reuşită în lucrarea Ta.” Şi Domnul mi-a dat idei!

  Am înţeles că „trebuie să punem deoparte un timp special pentru meditaţie şi rugăciune, pentru a fi reînvioraţi spiritual” (Ellen G. White, Divina vindecare, p. 509). Rugăciunea ne uneşte unul cu celălalt şi cu Dumnezeu.

  Prin puterea rugăciunii este oferită călăuzirea divină. Am înţeles că lucrarea lui Dumnezeu merită eforturile noastre cele mai bune. Am pornit doar câteva surori de la o întrunire şi am decis să-L provocăm pe Dumnezeu să fie cu noi! Am hotărât să începem cu temelia sigură, cu rugăciune în fiecare miercuri seara, la ora 21. Am format un lanţ de rugăciune; s-au implicat din diferite zone. Este un simţământ minunat când ştii că o echipă de femei se pleacă pe genunchi în acelaşi timp şi se roagă. De fiecare dată trimit un SMS cu un gând care să ne conducă în meditaţie şi rugăciune.

  Vă mărturisesc că sunt cele mai înălţătoare clipe pentru noi. Lanţul nostru creşte, „verigi scumpe de aur” se mai adaugă pe parcurs. Slavă lui Dumnezeu!

  Am început cu acţiuni spirituale, sociale, între cei tineri, vârstnici, nevoiaşi. Suntem gata să consacrăm o bună parte din timpul nostru în slujba Domnului în vizitarea celor bolnavi şi în nevoile celor săraci. Am decis că vom duce adevărul la toate clasele sociale, acolo unde este nevoie. Am acumulat multe experienţe frumoase, ne-am îmbogăţit sufleteşte şi bucuria este mare. Experienţele în urma rugăciunii sunt foarte frumoase.

  Într-o seară zbura SMS-ul către surori ca un fulger, sosind chiar şi într-o familie în care membrii erau adunaţi să discute despre divorţul lor. Erau deja programaţi unde să se mute: soţ, soţie şi fiică! Erau trişti şi plini de durere, cu lacrimi, mâhniţi în sufletul lor. Soţul a întrebat-o pe soţie de la cine a primit SMS-ul. Soţia i-a spus: „De la Misiunea Femeii. Avem program de rugăciune.” Soţul s-a mirat şi a propus atunci: „Haideţi să îngenunchem şi să ne rugăm împreună!” Zis şi făcut. S-au rugat ca niciodată în viaţă. Şi să vedeţi minunea, intervenţia lui Dumnezeu! Nu au mai discutat despre divorţ; totul s-a schimbat! Au devenit din nou o familie unită, iubitoare.

  Mare putere are rugăciunea! Dumnezeu este mare! Slăvit să fie EL!

  Ana Nădăşan, Teleac, Transilvania de Sud

  Misiune prin rugăciune (I) - 2016. Era anul 2013 şi mă preocupau gânduri sfinte! Cu multe rugăciuni, cu planificare minuţioasă, doream să punem o temelie puternică pentru o misiune cu succes. M-am rugat: „Doamne, eu sunt slabă, nevrednică. Vrem să fii Tu înălţat şi să avem reuşită în lucrarea Ta.” Şi Domnul
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...