Misiune prin rugăciune (II)

  Să nu osteniţi în facerea binelui! (2 Tesaloniceni 3:13)

  O soră povestea că a fost în concediu cu prietena ei într-o vizită la Viena. Erau cu gospodina casei se uitau la televizor. Deodată, a sosit un SMS. S-au uitat una la alta, gândindu-se cum să procedeze: era timpul rugăciunii. Prietena lor a observat… „Este vreo problemă? Ce s-a întâmplat?” „Ştii, noi avem ora de rugăciune şi trebuie să ne retragem!” „O, asta nu e problemă. Şi mie îmi place să mă rog.” Chiar dacă ea frecventează o altă biserică, a închis televizorul, au îngenuncheat şi s-au rugat. A fost o părtăşie deosebită. Sufletele lor au fost pline de mulţumire faţă de Prietenul nostru minunat!

  Într-o biserică numeroasă unde nu funcţiona Departamentul Misiunea Femeii, sora care este lider al acestui departament a luat iniţiativa foarte serios. Ne-am consultat de multe ori şi ne-am rugat. Duhul Sfânt le-a mişcat profund inimile şi au pornit la lucru. Au organizat un grup foarte devotat pentru lucrare şi femeile lucrează acum cu zel, ca furnicile. Au decis să-i ajute pe cei nevoiaşi să aibă hrană fizică şi spirituală. Dumnezeu intervine în mod miraculos. De două ori pe săptămână, duminica şi miercurea, gătesc: aproximativ 40 de persoane sunt hrănite. Chiar şi soţii se implică pentru a ajuta surorile să transporte mâncarea acasă pentru unii bătrâni de prin cătune. Le fac foc, îi ajută să se îmbrace. Au anunţat şi primăria că sunt dispuşi să ajute. Lucrarea lor este preţuită de autorităţi, care s-au oferit să-i ajute la nevoie cu o maşină pentru transport.

  Aş mai putea prelungi lista cu multe femei devotate care organizează grupe chiar la locul de muncă; strâng bani şi ajută cu regularitate familiile nevoiaşe cu pachete de alimente. Unii au nevoi financiare pentru spitalizare sau pentru plata facturilor de întreţinere; sunt ajutaţi să rebranşeze gazul, lumina; multe alte nevoi sunt împlinite. Oamenii strigă de bucurie, pentru că Dumnezeu este mare!

  Să ne rugăm cu un zel mai mare pentru revărsarea Duhului Sfânt! Cel mai important lucru este să fie înălţat Numele lui Isus. Pune-ţi mâna în mâna Lui. El îşi întinde braţul peste bastioanele cerului, pentru ca tu să te poţi sprijini încrezătoare de El. Oh, ce iubire duioasă a manifestat Domnul Isus pentru noi! Făgăduinţele Bibliei sunt trandafirii, crinii şi garoafele din grădina Domnului. (Ellen G. White, Minte, caracter, personalitate)

  Draga mea soră! Te invit astăzi să cântăm împreună – „Isus, Prieten minunat!” Să conştientizezi în inima ta că este minunat şi foarte real. El doreşte o conversaţie permanentă cu tine. Te aşteaptă la dialog şi doreşte să-ţi răspundă. Experimentează colaborarea cu El în lucrarea de salvare a semenilor. El este cu adevărat un Prieten minunat!

  Ana Nădăşan, Teleac, Transilvania de Sud

  Misiune prin rugăciune (II) - 2016. O soră povestea că a fost în concediu cu prietena ei într-o vizită la Viena. Erau cu gospodina casei se uitau la televizor. Deodată, a sosit un SMS. S-au uitat una la alta, gândindu-se cum să procedeze: era timpul rugăciunii. Prietena lor a observat... „Este vreo problemă? Ce s-a întâmplat?” „Ştii, noi...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...