Misiune prin rugăciune (II)

  Să nu osteniţi în facerea binelui! (2 Tesaloniceni 3:13)

  O soră povestea că a fost în concediu cu prietena ei într-o vizită la Viena. Erau cu gospodina casei se uitau la televizor. Deodată, a sosit un SMS. S-au uitat una la alta, gândindu-se cum să procedeze: era timpul rugăciunii. Prietena lor a observat… „Este vreo problemă? Ce s-a întâmplat?” „Ştii, noi avem ora de rugăciune şi trebuie să ne retragem!” „O, asta nu e problemă. Şi mie îmi place să mă rog.” Chiar dacă ea frecventează o altă biserică, a închis televizorul, au îngenuncheat şi s-au rugat. A fost o părtăşie deosebită. Sufletele lor au fost pline de mulţumire faţă de Prietenul nostru minunat!

  Într-o biserică numeroasă unde nu funcţiona Departamentul Misiunea Femeii, sora care este lider al acestui departament a luat iniţiativa foarte serios. Ne-am consultat de multe ori şi ne-am rugat. Duhul Sfânt le-a mişcat profund inimile şi au pornit la lucru. Au organizat un grup foarte devotat pentru lucrare şi femeile lucrează acum cu zel, ca furnicile. Au decis să-i ajute pe cei nevoiaşi să aibă hrană fizică şi spirituală. Dumnezeu intervine în mod miraculos. De două ori pe săptămână, duminica şi miercurea, gătesc: aproximativ 40 de persoane sunt hrănite. Chiar şi soţii se implică pentru a ajuta surorile să transporte mâncarea acasă pentru unii bătrâni de prin cătune. Le fac foc, îi ajută să se îmbrace. Au anunţat şi primăria că sunt dispuşi să ajute. Lucrarea lor este preţuită de autorităţi, care s-au oferit să-i ajute la nevoie cu o maşină pentru transport.

  Aş mai putea prelungi lista cu multe femei devotate care organizează grupe chiar la locul de muncă; strâng bani şi ajută cu regularitate familiile nevoiaşe cu pachete de alimente. Unii au nevoi financiare pentru spitalizare sau pentru plata facturilor de întreţinere; sunt ajutaţi să rebranşeze gazul, lumina; multe alte nevoi sunt împlinite. Oamenii strigă de bucurie, pentru că Dumnezeu este mare!

  Să ne rugăm cu un zel mai mare pentru revărsarea Duhului Sfânt! Cel mai important lucru este să fie înălţat Numele lui Isus. Pune-ţi mâna în mâna Lui. El îşi întinde braţul peste bastioanele cerului, pentru ca tu să te poţi sprijini încrezătoare de El. Oh, ce iubire duioasă a manifestat Domnul Isus pentru noi! Făgăduinţele Bibliei sunt trandafirii, crinii şi garoafele din grădina Domnului. (Ellen G. White, Minte, caracter, personalitate)

  Draga mea soră! Te invit astăzi să cântăm împreună – „Isus, Prieten minunat!” Să conştientizezi în inima ta că este minunat şi foarte real. El doreşte o conversaţie permanentă cu tine. Te aşteaptă la dialog şi doreşte să-ţi răspundă. Experimentează colaborarea cu El în lucrarea de salvare a semenilor. El este cu adevărat un Prieten minunat!

  Ana Nădăşan, Teleac, Transilvania de Sud

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Domnul îți va călăuzi pașii

  A prezenta Evanghelia lui Isus poate lua multe forme atunci când nu ai instruirea sau aptitudinile unui predicator sau ale unui lucrător biblic; totuși, Domnul va așeza în calea noastră oameni care au nevoie să audă despre El. Mă simt smerită că El m-a folosit.

  Intervenții ale Duhului Sfânt

  În drum spre casă, fiul meu a răspuns întrebării nerostite. „El este Mike. În fiecare săptămână vine la masa de părtășie. Niciodată nu aduce de mâncare și întotdeauna își umple farfuriile. Dar întotdeauna duce gunoiul. De bunăvoie. Cu bucurie. Suntem fericiți că îl avem alături de noi.”

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...