Misiune prin rugăciune (II)

  Să nu osteniţi în facerea binelui! (2 Tesaloniceni 3:13)

  O soră povestea că a fost în concediu cu prietena ei într-o vizită la Viena. Erau cu gospodina casei se uitau la televizor. Deodată, a sosit un SMS. S-au uitat una la alta, gândindu-se cum să procedeze: era timpul rugăciunii. Prietena lor a observat… „Este vreo problemă? Ce s-a întâmplat?” „Ştii, noi avem ora de rugăciune şi trebuie să ne retragem!” „O, asta nu e problemă. Şi mie îmi place să mă rog.” Chiar dacă ea frecventează o altă biserică, a închis televizorul, au îngenuncheat şi s-au rugat. A fost o părtăşie deosebită. Sufletele lor au fost pline de mulţumire faţă de Prietenul nostru minunat!

  Într-o biserică numeroasă unde nu funcţiona Departamentul Misiunea Femeii, sora care este lider al acestui departament a luat iniţiativa foarte serios. Ne-am consultat de multe ori şi ne-am rugat. Duhul Sfânt le-a mişcat profund inimile şi au pornit la lucru. Au organizat un grup foarte devotat pentru lucrare şi femeile lucrează acum cu zel, ca furnicile. Au decis să-i ajute pe cei nevoiaşi să aibă hrană fizică şi spirituală. Dumnezeu intervine în mod miraculos. De două ori pe săptămână, duminica şi miercurea, gătesc: aproximativ 40 de persoane sunt hrănite. Chiar şi soţii se implică pentru a ajuta surorile să transporte mâncarea acasă pentru unii bătrâni de prin cătune. Le fac foc, îi ajută să se îmbrace. Au anunţat şi primăria că sunt dispuşi să ajute. Lucrarea lor este preţuită de autorităţi, care s-au oferit să-i ajute la nevoie cu o maşină pentru transport.

  Aş mai putea prelungi lista cu multe femei devotate care organizează grupe chiar la locul de muncă; strâng bani şi ajută cu regularitate familiile nevoiaşe cu pachete de alimente. Unii au nevoi financiare pentru spitalizare sau pentru plata facturilor de întreţinere; sunt ajutaţi să rebranşeze gazul, lumina; multe alte nevoi sunt împlinite. Oamenii strigă de bucurie, pentru că Dumnezeu este mare!

  Să ne rugăm cu un zel mai mare pentru revărsarea Duhului Sfânt! Cel mai important lucru este să fie înălţat Numele lui Isus. Pune-ţi mâna în mâna Lui. El îşi întinde braţul peste bastioanele cerului, pentru ca tu să te poţi sprijini încrezătoare de El. Oh, ce iubire duioasă a manifestat Domnul Isus pentru noi! Făgăduinţele Bibliei sunt trandafirii, crinii şi garoafele din grădina Domnului. (Ellen G. White, Minte, caracter, personalitate)

  Draga mea soră! Te invit astăzi să cântăm împreună – „Isus, Prieten minunat!” Să conştientizezi în inima ta că este minunat şi foarte real. El doreşte o conversaţie permanentă cu tine. Te aşteaptă la dialog şi doreşte să-ţi răspundă. Experimentează colaborarea cu El în lucrarea de salvare a semenilor. El este cu adevărat un Prieten minunat!

  Ana Nădăşan, Teleac, Transilvania de Sud

  Misiune prin rugăciune (II) - 2016. O soră povestea că a fost în concediu cu prietena ei într-o vizită la Viena. Erau cu gospodina casei se uitau la televizor. Deodată, a sosit un SMS. S-au uitat una la alta, gândindu-se cum să procedeze: era timpul rugăciunii. Prietena lor a observat... „Este vreo problemă? Ce s-a întâmplat?” „Ştii, noi...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...