Articolul precedentMintea și corpul
  Articolul următorÎncă o uşă

  Vindecare prin rugăciune şi remedii naturale

  Căci Eu sunt Domnul care te vindecă. (Exodul 15:26)

  Într-o zi, s-a oprit în faţa porţii mele o maşină necunoscută. Un bărbat a coborât şi s-a recomandat, susţinând că este din Petroşani. Aflase prin cineva că aplic un tratament natural pentru arsuri. Avea o fetiţă internată la spital, dar medicii erau rezervaţi în ceea ce priveşte vindecarea. Nu aveam cum s-o tratez pe fetiţă în spital, însă familia deja se hotărâse s-o externeze şi să rămână în oraş la o rudă pentru tratamentul natural. L-am însoţit pe acel tată disperat în căutarea unei soluţii pentru fiica sa. Când am văzut-o, am rămas impresionată. Tot spatele era bandajat şi fetiţa nu putea să stea decât pe burtă. Înainte de orice, am rugat familia să îngenunchem pentru a cere ajutor de la Dumnezeu. M-am rugat din toată inima, cu speranţă şi încredere Celui care are toată puterea. Apoi am trecut la acţiune. Cu blândeţe, am folosit ceai de muşeţel pentru a reuşi să îndepărtez pansamentul uscat şi plin de sânge de pe suprafaţa spatelui, apoi am aplicat tratamentul meu obişnuit cu alifie. Când am vizitat-o iar pe fetiţă, am rămas uimită. Deja era vioaie şi se plimba prin casă. După câteva ocazii de schimbare a pansamentului, era aproape vindecată. Atunci, familia mi-a spus că este convinsă de puterea rugăciunii de vindecare. Toţi au înţeles că Dumnezeu le-a vindecat copilul folosindu-se de mine în acest proces. Doctorii îi avertizaseră că viaţa fetiţei e ameninţată şi că mai putea supravieţui 15 zile, dar după cinci şedinţe de pansament acasă, în care Dumnezeu a fost chemat să acţioneze, lucrurile s-au schimbat radical. N-am răspuns acelei familii altfel decât i-am rugat să îngenunchem din nou ca să mulţumim pentru această vindecare minunată.

  „Pentru folosirea remediilor naturale este necesar un volum mare de efort şi îngrijire, pe care mulţi nu îl agreează. Procesul de vindecare şi restabilire iniţiat de forţele vitale ale corpului este treptat, iar acest proces i se pare lent celui nerăbdător… Cei care rămân statornici în ascultarea faţă de legile după care lucrează acestea vor culege răsplata în sănătate trupească şi mintală.” (Ellen G. White, Dietă şi hrană, p. 338)

  „Lăudaţi pe Domnul! (El) tămăduieşte pe cei cu inima zdrobită şi le leagă rănile (Psalmii 147:1,3).”
  Dragi surori, vă invit să cunoaştem legile şi principiile de vindecare ale marelui Medic şi să fim asistentele Lui în alinarea şi vindecarea suferinţei fizice, emoţionale şi spirituale.

  Leana Peşea, Craiova, Oltenia

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Discuția de la prânz

  Isus este la fiecare masă cu tine. El cântă cu vocea și la instrumente; El folosește pe oricine. Calitățile sonice ale vocii și ale pianului vor atrage bărbați și femei să Îl cunoască pe Împăratul nostru care Se întoarce curând.

  Acele lecții importante

  Haideți să stăm la picioarele Lui și să bem din fântâna vieții veșnice, lăsând-o să ne potolească sufletul și să ne întărească în fiecare zi credința. Lecțiile pe care le învățăm, Dumnezeu știe, ne vor ajuta să devenim o versiune mai bună a noastră după ce le-am învățat.

  Stăruie întotdeauna în rugăciune

  Dragă Isus, oricare este situația mea astăzi, știu că Tu ai un plan. Ajută-mă să mă rog și să mă încred în Tine, să fiu convinsă că Tu mă vei călăuzi până la împlinirea planului Tău. Dumnezeu întotdeauna aude rugăciunile și le răspunde!

  Dragoste și dăruire

  Cum ar arăta „selfie-ul” veșnic al lui Isus? Cred că ar fi o față zâmbitoare, cu ochi pătrunzători, cu brațele întinse, invitându-ne pe toți – cu dragoste pentru copiii Săi. Descrierea ar fi cam așa: „Veniți la Mine (...) și Eu vă voi da odihnă.”

  Publicate astăzi

  Spitalul numărul 9

  Există și o formă foarte pozitivă de nebunie – nebunia pentru Dumnezeu și pentru Evanghelie. Apostolul Pavel prefera ca oamenii să îl considere nebun când vorbea despre Mântuitorul lui, dar să știe că, în ochii lui Dumnezeu, el este văzut ca un slujitor înțelept și dedicat în totalitate.

  Discuția de la prânz

  Isus este la fiecare masă cu tine. El cântă cu vocea și la instrumente; El folosește pe oricine. Calitățile sonice ale vocii și ale pianului vor atrage bărbați și femei să Îl cunoască pe Împăratul nostru care Se întoarce curând.

  Lefteră, dar fericită

  Dumnezeu ne dăduse o dovadă indiscutabilă a grijii Sale. Trebuie să ne aducem aminte că, atât în vremuri bune, cât şi în vremuri grele, Dumnezeu este întotdeauna de partea noastră. Să îi recunoaştem bunătatea şi să-L lăudăm cu bucurie!

  Un ajutor neașteptat

  Doamne, ajută-mă să fiu și eu un Barnaba pentru vreun tânăr neacceptat de lângă mine! PROVOCARE: Oferă-le încurajare și o mână întinsă tinerilor din biserica ta și îndeamnă-i și pe alții să te urmeze în acest demers!

  Éjjel és nappal Istenhez kiáltanak

  „És elküldettek a levelek futárok által a király minden tartományába, hogy kipusztítsák, megöljék és megsemmisítsék...