Articolul precedentMintea și corpul
  Articolul următorÎncă o uşă

  Vindecare prin rugăciune şi remedii naturale

  Căci Eu sunt Domnul care te vindecă. (Exodul 15:26)

  Într-o zi, s-a oprit în faţa porţii mele o maşină necunoscută. Un bărbat a coborât şi s-a recomandat, susţinând că este din Petroşani. Aflase prin cineva că aplic un tratament natural pentru arsuri. Avea o fetiţă internată la spital, dar medicii erau rezervaţi în ceea ce priveşte vindecarea. Nu aveam cum s-o tratez pe fetiţă în spital, însă familia deja se hotărâse s-o externeze şi să rămână în oraş la o rudă pentru tratamentul natural. L-am însoţit pe acel tată disperat în căutarea unei soluţii pentru fiica sa. Când am văzut-o, am rămas impresionată. Tot spatele era bandajat şi fetiţa nu putea să stea decât pe burtă. Înainte de orice, am rugat familia să îngenunchem pentru a cere ajutor de la Dumnezeu. M-am rugat din toată inima, cu speranţă şi încredere Celui care are toată puterea. Apoi am trecut la acţiune. Cu blândeţe, am folosit ceai de muşeţel pentru a reuşi să îndepărtez pansamentul uscat şi plin de sânge de pe suprafaţa spatelui, apoi am aplicat tratamentul meu obişnuit cu alifie. Când am vizitat-o iar pe fetiţă, am rămas uimită. Deja era vioaie şi se plimba prin casă. După câteva ocazii de schimbare a pansamentului, era aproape vindecată. Atunci, familia mi-a spus că este convinsă de puterea rugăciunii de vindecare. Toţi au înţeles că Dumnezeu le-a vindecat copilul folosindu-se de mine în acest proces. Doctorii îi avertizaseră că viaţa fetiţei e ameninţată şi că mai putea supravieţui 15 zile, dar după cinci şedinţe de pansament acasă, în care Dumnezeu a fost chemat să acţioneze, lucrurile s-au schimbat radical. N-am răspuns acelei familii altfel decât i-am rugat să îngenunchem din nou ca să mulţumim pentru această vindecare minunată.

  „Pentru folosirea remediilor naturale este necesar un volum mare de efort şi îngrijire, pe care mulţi nu îl agreează. Procesul de vindecare şi restabilire iniţiat de forţele vitale ale corpului este treptat, iar acest proces i se pare lent celui nerăbdător… Cei care rămân statornici în ascultarea faţă de legile după care lucrează acestea vor culege răsplata în sănătate trupească şi mintală.” (Ellen G. White, Dietă şi hrană, p. 338)

  „Lăudaţi pe Domnul! (El) tămăduieşte pe cei cu inima zdrobită şi le leagă rănile (Psalmii 147:1,3).”
  Dragi surori, vă invit să cunoaştem legile şi principiile de vindecare ale marelui Medic şi să fim asistentele Lui în alinarea şi vindecarea suferinţei fizice, emoţionale şi spirituale.

  Leana Peşea, Craiova, Oltenia

  Vindecare prin rugăciune şi remedii naturale - 2016. Într-o zi, s-a oprit în faţa porţii mele o maşină necunoscută. Un bărbat a coborât şi s-a recomandat, susţinând că este din Petroşani. Aflase prin cineva că aplic un tratament natural pentru arsuri. Avea o fetiţă internată la spital, dar medicii erau rezervaţi în ceea ce priveşte vindecarea. Nu aveam cum...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...