Articolul precedentVrei să ajungi cuceritor?
  Articolul următorGăsind pacea

  El nu întârzie să răspundă

  Îmi pusesem nădejdea în Domnul, El S-a plecat spre mine şi mi-a ascultat strigătele. (Psalmii 40:1)

  Mă pregăteam pentru operaţie. Medicul mi-a spus detaliile, m-a pregătit şi pentru posibilele complicaţii. Nu era o operaţie grea, dar cerea multă pricepere şi atenţie din partea medicului. M-am convins că Dumnezeu conducea fiecare pas şi credeam că El va fi cu noi şi mai departe.

  În ziua operaţiei, simţeam că tremur, că stomacul mi se strânge. Am recitat în gând făgăduinţele încurajatoare ale Dumnezeului meu: „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine…” (Isaia 41:10), „Dumnezeu este ajutorul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi…” (Psalmii 46:1). Ştiam că mulţi se roagă pentru mine în acea zi.

  Pacea mi-a umplut inima şi m-am bucurat că am putut continua să mă rog în timpul operaţiei. Chirurgul a cerut anestezie epidurală, pentru ca în anumite momente ale operaţiei să comunice cu mine. La final, medicul, foarte amabil, m-a anunţat că totul e în regulă, după care m-au dus la Secţia de terapie intensivă. Îi eram recunoscătoare lui Dumnezeu.

  După două ore, au început frisoanele. Asistenta a vrut să mă ajute şi mi-a făcut un calmant intravenos, recomandat de anestezist. Imediat am simţit că mi se încălzeşte braţul, tot mai sus, apoi toracele; mi-au amorţit ambele braţe, îmi curgea sudoarea, nu aveam aer şi am simţit că tot corpul mi s-a rigidizat; mă chinuia şi o stare de greaţă. Asistenta s-a speriat tare; mi-a spus să mişc degetele, dar nu am putut. Disperată, a încercat să sune anestezistul de gardă, dar era în operaţie… Între timp, eram tot mai rău. Văzând cât sunt de neputincioşi, am apelat la marele Medic. „Te rog, Doamne, ajută-mă, fă ceva, nu mă lăsa!” Cum am spus această scurtă rugăciune, am simţit că începând din vârful degetelor începe să-mi treacă amorţeala, apoi crampele, că respir mai uşor. Până când a venit un alt medic de la ATI, deja mă simţeam mai bine. Greaţa mi-a trecut şi nu a mai revenit. Medicul s-a mirat când a aflat că nu interveniseră cu nimic. Tensiunea, pulsul, calciul şi glicemia aveau valori normale…

  Fiica mea, studentă la Medicină, mi-a spus că acel calmant, administrat în combinaţie cu alt medicament, poate să producă paralizie musculară.

  I-am fost recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că nu a întârziat să intervină când am strigat la El. În urma acestei situaţii, nu mi-au mai dat calmante şi am trăit ore grele, dar m-am prins de mâna Lui. Atât de reală şi personală a fost prezenţa Lui, că momentele grele s-au transformat în experienţe minunate, care se continuă de atunci. Nu mai vreau să las această mână a cărei atingere vindecă, încurajează, întăreşte, conduce în fiecare zi.

  Kristof Maria, Fiţcău, Transilvania de Sud

  El nu întârzie să răspundă - 2016. Mă pregăteam pentru operaţie. Medicul mi-a spus detaliile, m-a pregătit şi pentru posibilele complicaţii. Nu era o operaţie grea, dar cerea multă pricepere şi atenţie din partea medicului. M-am convins că Dumnezeu conducea fiecare pas şi credeam că El va fi cu noi şi mai departe.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...