Articolul precedentCu Isus alături
  Articolul următorO schimbare în bine

  O veste rea înlocuită cu o veste buna!

  Eu aş alerga la Dumnezeu, lui Dumnezeu i-aş spune necazul meu. El face lucruri mari şi nepătrunse, minuni fără număr. (Iov 5:8,9)

  Având o problemă ginecologică, am mers intr-un sfârşit, îndemnată de fiica mea, la medic, pentru un consult mai amănunţit. Am fost sfătuită să fac şi un test Papanicolau, deoarece la control şi la ecograf au constatat că ceva nu e în regulă. Am făcut şi testul respectiv, aşteptând rezultatul în termen de trei săptămâni. Între timp, mi-a fost recomandat un tratament corespunzător.

  Peste trei săptămâni, am primit vestea cea rea, care confirma că aş putea fi suspectă de cancer. Vă daţi seama că oricât de puternic ai fi, o astfel de veste îți întunecă viața. Mi s-a spus că trebuie să mi se ia urgent biopsie pentru a avea un rezultat concret.

  M-am rugat fierbinte şi, împreună cu cei care m-au susţinut în rugăciune, am mers înainte. După alte trei săptămâni de stres, a venit vestea cea bună, rezultatul a fost excelent, iar totul a revenit la normal. Draga mea soră, dacă astăzi te confrunţi cu o situaţie similară sau cu orice altceva, nu uita că Dumnezeu poate face imposibilul să devină posibil.

  Roagă-te Lui cu credinţă şi aşteaptă cu răbdare. Vei vedea minunea pe care o va face şi în viaţa ta. Domnul să fie lăudat veşnic pentru dragostea Lui cea mare pe care o are faţă de noi întotdeauna.

  „Nu este voia lui Dumnezeu ca poporul Său să fie doborât de grijile vieţii. Domnul nu ne amăgeşte. El nu spune: «Nu vă temeţi, căci pe calea vieţii voastre nu sunt pericole.» El ştie că sunt încercări şi pericole şi Se poartă cu noi într-o manieră sinceră şi deschisă. El nu plănuieşte să-i scoată acum pe copiii Săi din lumea păcatului şi a răului, ci îi îndrumă spre un loc sigur de scăpare. Rugăciunea Domnului pentru ucenicii Săi era: «Nu te rog să-i iei din lume, ci să-i păzeşti de cel rău.» «În lume», spunea Mântuitorul, «veţi avea necazuri, dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea» (Ioan 17:15; 16:33). De aceea, să nu ne părăsim încrederea noastră, ci să avem o siguranţă temeinică şi statornică, mai puternică decât oricând. Până aici, Domnul ne-a ajutat şi ne va ajuta până la sfârşit… Să privim la pietrele monumentale de aducere-aminte a ceea ce a făcut Domnul pentru a ne mângâia şi pentru a ne salva din mâna nimicitorului. Să păstrăm vii în memoria noastră toate dovezile de îndurare şi de har pe care Dumnezeu le-a manifestat faţă de noi – lacrimile pe care El ni le-a şters, durerile pe care le-a alinat, necazurile pe care le-a îndepărtat, temerile pe care le-a alungat, nevoile pe care le-a împlinit şi binecuvântările pe care le-a revărsat asupra noastră.” (Ellen G. White, Calea către Hristos, pp. 155, 158, ed. de buzunar)

  Aura Moisă, Galaţi, Moldova

  O veste rea înlocuită cu o veste buna! - 2016. Având o problemă ginecologică, am mers intr-un sfârşit, îndemnată de fiica mea, la medic, pentru un consult mai amănunţit. Am fost sfătuită să fac şi un test Papanicolau, deoarece la control şi la ecograf au constatat că ceva nu e în regulă. Am făcut şi testul respectiv, aşteptând rezultatul...
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...