Articolul precedentCu Isus alături
  Articolul următorO schimbare în bine

  O veste rea înlocuită cu o veste buna!

  Eu aş alerga la Dumnezeu, lui Dumnezeu i-aş spune necazul meu. El face lucruri mari şi nepătrunse, minuni fără număr. (Iov 5:8,9)

  Având o problemă ginecologică, am mers intr-un sfârşit, îndemnată de fiica mea, la medic, pentru un consult mai amănunţit. Am fost sfătuită să fac şi un test Papanicolau, deoarece la control şi la ecograf au constatat că ceva nu e în regulă. Am făcut şi testul respectiv, aşteptând rezultatul în termen de trei săptămâni. Între timp, mi-a fost recomandat un tratament corespunzător.

  Peste trei săptămâni, am primit vestea cea rea, care confirma că aş putea fi suspectă de cancer. Vă daţi seama că oricât de puternic ai fi, o astfel de veste îți întunecă viața. Mi s-a spus că trebuie să mi se ia urgent biopsie pentru a avea un rezultat concret.

  M-am rugat fierbinte şi, împreună cu cei care m-au susţinut în rugăciune, am mers înainte. După alte trei săptămâni de stres, a venit vestea cea bună, rezultatul a fost excelent, iar totul a revenit la normal. Draga mea soră, dacă astăzi te confrunţi cu o situaţie similară sau cu orice altceva, nu uita că Dumnezeu poate face imposibilul să devină posibil.

  Roagă-te Lui cu credinţă şi aşteaptă cu răbdare. Vei vedea minunea pe care o va face şi în viaţa ta. Domnul să fie lăudat veşnic pentru dragostea Lui cea mare pe care o are faţă de noi întotdeauna.

  „Nu este voia lui Dumnezeu ca poporul Său să fie doborât de grijile vieţii. Domnul nu ne amăgeşte. El nu spune: «Nu vă temeţi, căci pe calea vieţii voastre nu sunt pericole.» El ştie că sunt încercări şi pericole şi Se poartă cu noi într-o manieră sinceră şi deschisă. El nu plănuieşte să-i scoată acum pe copiii Săi din lumea păcatului şi a răului, ci îi îndrumă spre un loc sigur de scăpare. Rugăciunea Domnului pentru ucenicii Săi era: «Nu te rog să-i iei din lume, ci să-i păzeşti de cel rău.» «În lume», spunea Mântuitorul, «veţi avea necazuri, dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea» (Ioan 17:15; 16:33). De aceea, să nu ne părăsim încrederea noastră, ci să avem o siguranţă temeinică şi statornică, mai puternică decât oricând. Până aici, Domnul ne-a ajutat şi ne va ajuta până la sfârşit… Să privim la pietrele monumentale de aducere-aminte a ceea ce a făcut Domnul pentru a ne mângâia şi pentru a ne salva din mâna nimicitorului. Să păstrăm vii în memoria noastră toate dovezile de îndurare şi de har pe care Dumnezeu le-a manifestat faţă de noi – lacrimile pe care El ni le-a şters, durerile pe care le-a alinat, necazurile pe care le-a îndepărtat, temerile pe care le-a alungat, nevoile pe care le-a împlinit şi binecuvântările pe care le-a revărsat asupra noastră.” (Ellen G. White, Calea către Hristos, pp. 155, 158, ed. de buzunar)

  Aura Moisă, Galaţi, Moldova

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Domnul îți va călăuzi pașii

  A prezenta Evanghelia lui Isus poate lua multe forme atunci când nu ai instruirea sau aptitudinile unui predicator sau ale unui lucrător biblic; totuși, Domnul va așeza în calea noastră oameni care au nevoie să audă despre El. Mă simt smerită că El m-a folosit.

  Intervenții ale Duhului Sfânt

  În drum spre casă, fiul meu a răspuns întrebării nerostite. „El este Mike. În fiecare săptămână vine la masa de părtășie. Niciodată nu aduce de mâncare și întotdeauna își umple farfuriile. Dar întotdeauna duce gunoiul. De bunăvoie. Cu bucurie. Suntem fericiți că îl avem alături de noi.”

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...