Articolul precedentInfluențat de Dumnezeu
  Articolul următorAmăgirile din ultimele zile

  El pregăteşte ceva mai bun

  La Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă. (Matei 19:26)

  În timpul anilor de liceu, se organizau deseori călătorii de studiu pentru clasa noastră, cele mai multe în străinătate, şi întotdeauna la sfârşit de săptămână. Ca adventistă, nu puteam participa în Sabat. Una dintre ele a fost acordată ca premiu pentru cei care am contribuit la scrierea unei cărţi, şi era la Paris, în 2010. Tare mi-aş fi dorit să merg. Am sunat-o pe mama şi i-am povestit. Ea mi-a zis: „Dacă pentru Domnul trebuie să renunţi la ceva aici, pe pământ, nu te îngrijora, El te va recompensa cu ceva mult mai valoros. Şi chiar dacă nu ar face-o pe acest pământ, El îţi pregăteşte o călătorie minunată în ceruri.” M-am liniştit şi mi-am văzut de treabă mai departe, ştiind că Dumnezeu este capabil să transforme în realitate chiar şi cele mai îndrăzneţe visuri, dacă ele fac parte din marele Lui plan.

  Nu după mult timp, am auzit despre o călătorie misionară în Africa, organizată în timpul vacanţei de vară. În inima mea s-a trezit un dor: să călătoresc într-un loc unde pot fi de folos oamenilor, asta ar fi cu adevărat minunat! Dar erau anumite detalii ale cărei realizări păreau imposibile. M-am rugat să se facă voia lui Dumnezeu. Sub conducerea Lui, în acea vară am avut parte de o experienţă deosebit de frumoasă: misiune în Africa, Malawi.

  În fiecare seară ţineam prezentări în capitală, în Lilongwe, formând echipe. Oamenii veneau seară de seară şi ascultau Cuvântul şi prezentările de sănătate. Numărul vizitatorilor a crescut de la trei sute la şapte sute. Nici măcar vremea rea, întunericul sau faptul că stăteau în picioare timp de două ore nu i-a împiedicat: în hainele lor subţiri şi desculţi, veneau ca să nu rateze nicio ocazie. Mi-aş fi dorit să-i putem ajuta mai mult…

  Sunt foarte mulţumitoare lui Dumnezeu pentru că am putut fi una dintre acele persoane care au dus solia din partea Mântuitorului acelor oameni săraci, dar minunaţi. Bucuria noastră a fost deplină atunci când am văzut că dintre ascultătorii noştri, mulţi se lăsau influenţaţi de Duhul Sfânt şi îşi predau viaţa Mântuitorului, încheind legământ cu Dumnezeu prin botez! Am văzut împlinirea făgăduinţei din Isaia 55:10,11. Cuvântul lui Dumnezeu a adus rod în acea zonă săracă, pustie. Le mulţumesc şi acelora care au fost alături de noi prin rugăciune sau care ne-au sprijinit financiar, ca să se poată împlini acest plan, cu mult mai minunat şi mai ales mai folositor decât călătoria de studiu la care am renunţat. Dumnezeu mi-a pregătit cu siguranţă ceva mai bun. Vreau să-l urmez oriunde cu plăcere, şi în „călătorii de slujire”.

  Krisztina Kristof Harmat, Târgu Mureş, Transilvania de Sud

  El pregăteşte ceva mai bun - 2016. Dacă pentru Domnul trebuie să renunţi la ceva aici, pe pământ, nu te îngrijora, El te va recompensa cu ceva mult mai valoros. Şi chiar dacă nu ar face-o pe acest pământ, El îţi pregăteşte o călătorie minunată în ceruri.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...