Fiică a Sionului, bucură-te!

  Cântaţi Domnului, căci a făcut lucruri strălucite: să fie cunoscute în tot pământul! Strigă de bucurie şi veselie, locuitoare a Sionului, căci mare este în mijlocul tău Sfântul lui Israel. (Isaia 12:5,6)

  Chiar dacă trăim încă pe pământ, suntem cetăţeni ai cerului. Isus Hristos a plătit la Golgota preţul scump pentru răscumpărarea noastră din păcat şi a promis că pregăteşte pentru fiecare un loc în împărăţia Sa, în noul Ierusalim, Sionul ceresc. Dacă am pornit împreună cu El pe drumul vieţii şi rămânem credincioşi până la sfârşit, vom ajunge la ţintă.

  Este adevărat ca sunt şi multe obstacole, prin care vrăjmaşul cel vechi încearcă să ne deruteze şi să ne frustreze de bucuria ajungerii la ţintă. Eu nu ştiu ce fel de piedici a rostogolit Satana pe drumul vieţii tale. În dreptul meu, am constatat că uneori i-a folosit chiar şi pe cei de la care aş fi aşteptat cel mai mare ajutor. Însă mai târziu, am observat că toţi cei care încercau să pună piedici s-au plasat pe ei înşişi în cel mai mare pericol. „Cine sapă groapa altuia cade sigur în ea!” De ce trebuie să fie aşa? Nu putem înţelege cu adevărat. Dar un lucru ştim şi este cert, că Isus Hristos este ajutorul nostru, cel care a biruit toate încercările de ispitire din partea lui Satana şi ne va conduce şi pe noi la biruinţă, prin puterea Sa dumnezeiască.

  Să nu priveşti niciodată la oameni, nici la piedicile din faţa ta. Nu există nicio putere sau stăpânire care să te poată frustra de ajutorul Sfântului lui Israel. Braţul Său este puternic în luptă şi dreapta Sa este şi azi biruitoare.

  Când vom ajunge la ţintă, în ţara noastră veşnică, în Sion, vom striga de bucurie şi vom cuprinde în cântări faptele minunate ale Eliberatorului nostru din suferinţele pământeşti. Vom cânta despre faptele măreţe făcute pentru noi de Domnul, Sfântul lui Israel.

  Dar până atunci, zi după zi, să privim la caracterul Lui frumos, să-L rugăm să ne modeleze şi pe noi în asemănare cu El, să-L facem cunoscut semenilor noştri şi astfel să-L aşteptăm cu nerăbdare pe marele Ebberator al vieţii noastre.

  „Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul” (Psalmii 121:1,2)

  „La Tine îmi ridic ochii, la Tine care locuieşti în ceruri. Cum se uită ochii robilor la mâna stăpânilor lor şi ochii roabei la mâna stăpânei ei, aşa se uită ochii noşti la Domnul, Dumnezeul nostru, până va avea milă de noi.” (Psalmii 123:1,2)

  Stimată cititoare, îţi doresc o zi binecuvântată! Fie ca pe drumul luptelor vieţii tale din această zi să experimentezi eliberarea lui Isus Hristos şi prietenia Lui să te facă fericită!

  Eva Elvira Csergedi-Nagy, Transilvania de Sud

  Fiică a Sionului, bucură-te! - 2016. Să nu priveşti niciodată la oameni, nici la piedicile din faţa ta. Nu există nicio putere sau stăpânire care să te poată frustra de ajutorul Sfântului lui Israel. Braţul Său este puternic în luptă şi dreapta Sa este şi azi biruitoare.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...