Fiică a Sionului, bucură-te!

  Cântaţi Domnului, căci a făcut lucruri strălucite: să fie cunoscute în tot pământul! Strigă de bucurie şi veselie, locuitoare a Sionului, căci mare este în mijlocul tău Sfântul lui Israel. (Isaia 12:5,6)

  Chiar dacă trăim încă pe pământ, suntem cetăţeni ai cerului. Isus Hristos a plătit la Golgota preţul scump pentru răscumpărarea noastră din păcat şi a promis că pregăteşte pentru fiecare un loc în împărăţia Sa, în noul Ierusalim, Sionul ceresc. Dacă am pornit împreună cu El pe drumul vieţii şi rămânem credincioşi până la sfârşit, vom ajunge la ţintă.

  Este adevărat ca sunt şi multe obstacole, prin care vrăjmaşul cel vechi încearcă să ne deruteze şi să ne frustreze de bucuria ajungerii la ţintă. Eu nu ştiu ce fel de piedici a rostogolit Satana pe drumul vieţii tale. În dreptul meu, am constatat că uneori i-a folosit chiar şi pe cei de la care aş fi aşteptat cel mai mare ajutor. Însă mai târziu, am observat că toţi cei care încercau să pună piedici s-au plasat pe ei înşişi în cel mai mare pericol. „Cine sapă groapa altuia cade sigur în ea!” De ce trebuie să fie aşa? Nu putem înţelege cu adevărat. Dar un lucru ştim şi este cert, că Isus Hristos este ajutorul nostru, cel care a biruit toate încercările de ispitire din partea lui Satana şi ne va conduce şi pe noi la biruinţă, prin puterea Sa dumnezeiască.

  Să nu priveşti niciodată la oameni, nici la piedicile din faţa ta. Nu există nicio putere sau stăpânire care să te poată frustra de ajutorul Sfântului lui Israel. Braţul Său este puternic în luptă şi dreapta Sa este şi azi biruitoare.

  Când vom ajunge la ţintă, în ţara noastră veşnică, în Sion, vom striga de bucurie şi vom cuprinde în cântări faptele minunate ale Eliberatorului nostru din suferinţele pământeşti. Vom cânta despre faptele măreţe făcute pentru noi de Domnul, Sfântul lui Israel.

  Dar până atunci, zi după zi, să privim la caracterul Lui frumos, să-L rugăm să ne modeleze şi pe noi în asemănare cu El, să-L facem cunoscut semenilor noştri şi astfel să-L aşteptăm cu nerăbdare pe marele Ebberator al vieţii noastre.

  „Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul” (Psalmii 121:1,2)

  „La Tine îmi ridic ochii, la Tine care locuieşti în ceruri. Cum se uită ochii robilor la mâna stăpânilor lor şi ochii roabei la mâna stăpânei ei, aşa se uită ochii noşti la Domnul, Dumnezeul nostru, până va avea milă de noi.” (Psalmii 123:1,2)

  Stimată cititoare, îţi doresc o zi binecuvântată! Fie ca pe drumul luptelor vieţii tale din această zi să experimentezi eliberarea lui Isus Hristos şi prietenia Lui să te facă fericită!

  Eva Elvira Csergedi-Nagy, Transilvania de Sud

  Fiică a Sionului, bucură-te! - 2016. Să nu priveşti niciodată la oameni, nici la piedicile din faţa ta. Nu există nicio putere sau stăpânire care să te poată frustra de ajutorul Sfântului lui Israel. Braţul Său este puternic în luptă şi dreapta Sa este şi azi biruitoare.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...