Mărturie

  Dumnezeule, Tu m-ai învăţat din tinereţe, şi până acum eu vestesc minunile Tale. (Psalmii 71:17)

  Operaţia de varice a soţului meu a fost planificată pe 16 octombrie 2012.

  Cu câteva zile înainte m-am rugat ca Domnul să mă conducă în aşa fel încât să am posibilitatea de a le vorbi oamenilor din spital despre Isus şi Cuvântul Său. Soţul meu a stat internat în spital timp de 3 zile. În ultima zi, Domnul m-a îndemnat să duc pliante Sola Scriptura la Secţia de ginecologie, unde am reuşit să stau de vorbă cu şase femei şi să le ofer din aceste pliante. Am mai avut la mine pliante despre stilul de viaţă sănătos, pe care au fost notate şi versete biblice.

  Înainte ca soţul meu să fie externat, am mai intrat în salonul alăturat, unde am găsit o doamnă şi i-am oferit o cărticică stil devoţional. Ea a primit-o, a mulţumit şi m-a întrebat dacă sunt adventistă. M-am rugat pentru ea acolo, lângă patul ei.

  Duminică m-am dus din nou la această doamnă. I-am citit din Biblie Psalmii 103 şi 91. A fost acolo şi fiica ei şi m-a ascultat şi ea cu bucurie. Doamna m-a rugat să-i cumpăr o Biblie. M-am dus la Librăria Sola Scriptura din Sfântu Gheorghe şi am văzut că preţul este 60 de lei. Am stat pe gânduri. Ce să fac? Să cumpăr? Oare doamna nu o să spună că e prea scumpă? Am decis să o cumpăr şi i-am dus-o la spital. Ea a plătit pe loc şi am avut ocazia să-i vorbesc despre revenirea Domnului Hristos. Înainte să plec, m-am rugat iarăşi pentru vindecarea ei. Am fost foarte fericită că pot să lucrez în via lui Dumnezeu. Totodată, am constatat de mai multe ori că oamenii citesc cărţile noastre. Domnul să fie lăudat şi să binecuvânteze seminţele semănate!

  „Lucrarea Spiritului Sfânt este incomparabil de importantă. Din această sursă primesc putere şi eficienţă slujitorii lui Dumnezeu; şi Spiritul Sfânt este Mângâietorul, ca o prezenţă personală a lui Hristos pentru suflet. Cel care priveşte la Hristos cu credinţă simplă, copilărească, este făcut părtaş naturii divine prin lucrarea Spiritului Sfânt. Când este condus de Spiritul lui Dumnezeu, creştinul poate şti că este făcut desăvârşit în El, care este Capul tuturor lucrurilor. Aşa cum Hristos a fost glorificat în Ziua Cincizecimii, tot aşa va fi glorificat şi la încheierea lucrării de evanghelizare, când El va pregăti un popor pentru a rezista încercării finale, la sfârşitul marii lupte.“ (Ellen G. White, Gânduri despre cartea Apocalipsa, p. 156)

  Să ne punem toată încrederea în promisiunile lui Dumnezeu. „Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (Ioan 14:3).

  Dalma Sinkler, Sfântu Gheorghe, Transilvania de Sud

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  O zi a minunilor

  Lui Dumnezeu Îi pasă de detaliile din viața fiecăruia dintre noi. Dacă nu I-aș fi cerut să intervină și dacă nu aș fi crezut în dragostea și în grija Lui nestrămutată, aș fi pierdut binecuvântarea unei zile pline de miracole.

  Ronnie și domnișoara Prigorie

  Urmează să citești despre câteva dintre calitățile extraordinare pe care Dumnezeu vrea să le avem pentru a fi creștini de succes. Să Îi cerem înțelepciune ca să învățăm lecții de la ceea ce El a creat în natură. Să studiem păsările și să fim înțelepți!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...