Mărturie

  Dumnezeule, Tu m-ai învăţat din tinereţe, şi până acum eu vestesc minunile Tale. (Psalmii 71:17)

  Operaţia de varice a soţului meu a fost planificată pe 16 octombrie 2012.

  Cu câteva zile înainte m-am rugat ca Domnul să mă conducă în aşa fel încât să am posibilitatea de a le vorbi oamenilor din spital despre Isus şi Cuvântul Său. Soţul meu a stat internat în spital timp de 3 zile. În ultima zi, Domnul m-a îndemnat să duc pliante Sola Scriptura la Secţia de ginecologie, unde am reuşit să stau de vorbă cu şase femei şi să le ofer din aceste pliante. Am mai avut la mine pliante despre stilul de viaţă sănătos, pe care au fost notate şi versete biblice.

  Înainte ca soţul meu să fie externat, am mai intrat în salonul alăturat, unde am găsit o doamnă şi i-am oferit o cărticică stil devoţional. Ea a primit-o, a mulţumit şi m-a întrebat dacă sunt adventistă. M-am rugat pentru ea acolo, lângă patul ei.

  Duminică m-am dus din nou la această doamnă. I-am citit din Biblie Psalmii 103 şi 91. A fost acolo şi fiica ei şi m-a ascultat şi ea cu bucurie. Doamna m-a rugat să-i cumpăr o Biblie. M-am dus la Librăria Sola Scriptura din Sfântu Gheorghe şi am văzut că preţul este 60 de lei. Am stat pe gânduri. Ce să fac? Să cumpăr? Oare doamna nu o să spună că e prea scumpă? Am decis să o cumpăr şi i-am dus-o la spital. Ea a plătit pe loc şi am avut ocazia să-i vorbesc despre revenirea Domnului Hristos. Înainte să plec, m-am rugat iarăşi pentru vindecarea ei. Am fost foarte fericită că pot să lucrez în via lui Dumnezeu. Totodată, am constatat de mai multe ori că oamenii citesc cărţile noastre. Domnul să fie lăudat şi să binecuvânteze seminţele semănate!

  „Lucrarea Spiritului Sfânt este incomparabil de importantă. Din această sursă primesc putere şi eficienţă slujitorii lui Dumnezeu; şi Spiritul Sfânt este Mângâietorul, ca o prezenţă personală a lui Hristos pentru suflet. Cel care priveşte la Hristos cu credinţă simplă, copilărească, este făcut părtaş naturii divine prin lucrarea Spiritului Sfânt. Când este condus de Spiritul lui Dumnezeu, creştinul poate şti că este făcut desăvârşit în El, care este Capul tuturor lucrurilor. Aşa cum Hristos a fost glorificat în Ziua Cincizecimii, tot aşa va fi glorificat şi la încheierea lucrării de evanghelizare, când El va pregăti un popor pentru a rezista încercării finale, la sfârşitul marii lupte.“ (Ellen G. White, Gânduri despre cartea Apocalipsa, p. 156)

  Să ne punem toată încrederea în promisiunile lui Dumnezeu. „Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (Ioan 14:3).

  Dalma Sinkler, Sfântu Gheorghe, Transilvania de Sud

  Mărturie - 2016. Când este condus de Spiritul lui Dumnezeu, creştinul poate şti că este făcut desăvârşit în El, care este Capul tuturor lucrurilor. Aşa cum Hristos a fost glorificat în Ziua Cincizecimii, tot aşa va fi glorificat şi la încheierea lucrării de evanghelizare, când El va pregăti un popor pentru a rezista încercării finale, la sfârşitul marii lupte.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...