Mărturie

  Dumnezeule, Tu m-ai învăţat din tinereţe, şi până acum eu vestesc minunile Tale. (Psalmii 71:17)

  Operaţia de varice a soţului meu a fost planificată pe 16 octombrie 2012.

  Cu câteva zile înainte m-am rugat ca Domnul să mă conducă în aşa fel încât să am posibilitatea de a le vorbi oamenilor din spital despre Isus şi Cuvântul Său. Soţul meu a stat internat în spital timp de 3 zile. În ultima zi, Domnul m-a îndemnat să duc pliante Sola Scriptura la Secţia de ginecologie, unde am reuşit să stau de vorbă cu şase femei şi să le ofer din aceste pliante. Am mai avut la mine pliante despre stilul de viaţă sănătos, pe care au fost notate şi versete biblice.

  Înainte ca soţul meu să fie externat, am mai intrat în salonul alăturat, unde am găsit o doamnă şi i-am oferit o cărticică stil devoţional. Ea a primit-o, a mulţumit şi m-a întrebat dacă sunt adventistă. M-am rugat pentru ea acolo, lângă patul ei.

  Duminică m-am dus din nou la această doamnă. I-am citit din Biblie Psalmii 103 şi 91. A fost acolo şi fiica ei şi m-a ascultat şi ea cu bucurie. Doamna m-a rugat să-i cumpăr o Biblie. M-am dus la Librăria Sola Scriptura din Sfântu Gheorghe şi am văzut că preţul este 60 de lei. Am stat pe gânduri. Ce să fac? Să cumpăr? Oare doamna nu o să spună că e prea scumpă? Am decis să o cumpăr şi i-am dus-o la spital. Ea a plătit pe loc şi am avut ocazia să-i vorbesc despre revenirea Domnului Hristos. Înainte să plec, m-am rugat iarăşi pentru vindecarea ei. Am fost foarte fericită că pot să lucrez în via lui Dumnezeu. Totodată, am constatat de mai multe ori că oamenii citesc cărţile noastre. Domnul să fie lăudat şi să binecuvânteze seminţele semănate!

  „Lucrarea Spiritului Sfânt este incomparabil de importantă. Din această sursă primesc putere şi eficienţă slujitorii lui Dumnezeu; şi Spiritul Sfânt este Mângâietorul, ca o prezenţă personală a lui Hristos pentru suflet. Cel care priveşte la Hristos cu credinţă simplă, copilărească, este făcut părtaş naturii divine prin lucrarea Spiritului Sfânt. Când este condus de Spiritul lui Dumnezeu, creştinul poate şti că este făcut desăvârşit în El, care este Capul tuturor lucrurilor. Aşa cum Hristos a fost glorificat în Ziua Cincizecimii, tot aşa va fi glorificat şi la încheierea lucrării de evanghelizare, când El va pregăti un popor pentru a rezista încercării finale, la sfârşitul marii lupte.“ (Ellen G. White, Gânduri despre cartea Apocalipsa, p. 156)

  Să ne punem toată încrederea în promisiunile lui Dumnezeu. „Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (Ioan 14:3).

  Dalma Sinkler, Sfântu Gheorghe, Transilvania de Sud

  Mărturie - 2016. Când este condus de Spiritul lui Dumnezeu, creştinul poate şti că este făcut desăvârşit în El, care este Capul tuturor lucrurilor. Aşa cum Hristos a fost glorificat în Ziua Cincizecimii, tot aşa va fi glorificat şi la încheierea lucrării de evanghelizare, când El va pregăti un popor pentru a rezista încercării finale, la sfârşitul marii lupte.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...