Articolul precedentAdevăratul Mijlocitor
  Articolul următorInspirat de alţii

  Minunea din mâinile noastre

  Binecuvântează, suflete, pe Domnul şi nu uita niciuna din binefacerile Lui! El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale! (Psalmii 103:2,3)

  În anul 2009, am cunoscut o doamnă cu care am început o colaborare frumoasă şi, pentru că lucram în acelaşi domeniu, ne întâlneam foarte des. Cu ocazia zilei de 8 Martie, îmi amintesc ca i-am făcut cadou cartea Divina vindecare. Îi plăcea foarte mult să discutăm despre sănătate. Doi ani mai târziu, după lungi investigaţii, a fost diagnosticată cu o boală necruţătoare: leucemie. În disperarea ei, a mers la cele mai renumite clinici din ţară şi de peste hotare. Îmi spunea: „Am sânge de român, de neamţ şi de turc; am cheltuit un miliard şi jumătate fără niciun rezultat.”

  I-am recomandat o dietă vegană, sucuri din crudităţi, însă m-a refuzat categoric. Spunea că nu se găsesc proteine în crudităţi şi trebuie să mănânce carne ca să mai trăiască. Mă rugam împreună cu familia lui Dumnezeu pentru ea şi ceream înţelepciune cum să-i vorbesc. Îmi doream ca Duhul Sfânt să lucreze la inima ei, astfel încât să aleagă ce este bine. În cele din urmă, a început tratamentul chimioterapeutic, însă nu a rezistat. La a doua şedinţă, doctorul i-a spus că nu mai are ce să-i facă. Am vizitat-o şi de-abia mai vorbea. Atunci, cu toată convingerea, am rugat-o măcar acum să încerce câteva zile tratamentul naturist. Ea mi-a spus: „Merg pe mâna dumneavoastră.”

  Am mers acasă şi i-am adus suc de orz, de rodii, de mere şi mâncare fără grăsime animală. A doua zi s-a ridicat din pat, la patru zile a coborât de la etajul patru singură. Pentru că prinsese putere, mergeam şi o ajutam să gătească fără came. Am învăţat-o să consume multe cereale, legume şi fructe. La numai o lună de zile, a mers să repete analizele şi… incredibil: Dumnezeu făcuse minunea! Doctorii nu au mai recunoscut-o. La două luni şi jumătate, a dat mărturie în biserică despre minunea pe care a făcut-o Dumnezeu în viaţa ei. Am fost uimiţi de modul în care răspunde Dumnezeu atunci când ne rugăm şi lucrăm pentru cei în necazuri. Nu puţine au fost ocaziile în care Dumnezeu a intervenit în mod miraculos când i-am ajutat pe cei în nevoie. Rugăciunea mea este ca Dumnezeu să binecuvânteze intenţiile noastre bune şi să ne ajute să urmăm reperele divine ca să trăim spre slava Sa.

  „Corpurile noastre sunt constituite din ahmentele pe care le consumăm… Este un proces minunat care transformă hrana în sânge… Cerealele, fructele, nucile şi legumele constituie dieta aleasă pentru noi de Creatorul nostru. Aceste alimente, pregătite într-un mod cât se poate de simplu, sunt cele mai sănătoase şi mai hrănitoare.” (Ellen G. White, Divina vindecare, pp. 278-279)

  Sorinela Butuc, Iaşi, Moldova

  Minunea din mâinile noastre - 2016. Am fost uimiţi de modul în care răspunde Dumnezeu atunci când ne rugăm şi lucrăm pentru cei în necazuri. Nu puţine au fost ocaziile în care Dumnezeu a intervenit în mod miraculos când i-am ajutat pe cei în nevoie. Rugăciunea mea este ca Dumnezeu să binecuvânteze intenţiile noastre bune şi să ne ajute să urmăm reperele divine ca să trăim spre slava Sa.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Sămânța pe cale – partea 1

  Inima mea era atât de învârtoșată, încât spinii au început să fie modul meu de exprimare. Spinii – modalitatea de a-i răni pe alții atunci când eu sufeream. Semănătorul a aruncat sămânţa și între spini. Apoi, ceva s-a întâmplat.

  Tu vei reveni!

  Roagă-te pentru acei oameni dedicați care dăruiesc din timpul și din talentele lor, care slujesc ca prezbiteri, diaconi, diaconi de ordine și instructoare pentru copii, pregătind flanelograful și decupajele, dar și restul membrilor de la biserică!

  Să cultivăm în inima noastră bunătatea

  Dacă vom arăta mai mult interes față de nevoile altora, aceasta va lumina fața lor, le va ușura povara și va face minuni în inima fiecăruia dintre ei. Să-L rugăm pe Tatăl să ne ajute să cuprindem cu dragoste viețile altora.

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...