N-avem timp! (I)

  Răscumpăraţi vremea, căci zilele sunt rele. (Efeseni 5:16)

  Am constatat că timpul este prea scurt şi m-am întrebat: Când am un plan pentru fiecare zi, când pornesc cu rugăciune prin labirinturile celor 24 de ore, unde să fie greşeala? Tot pe genunchi, Domnul mi-a descoperit că nu este suficient să-ţi planifici timpul şi să te rogi. Este imperios necesar să veghezi la împlinirea planurilor propuse şi să nu laşi vrăjmaşul să-ţi fure timpul prin convorbiri telefonice inutile, prin timpi morţi, prin intrarea în magazine fără a fi absolut necesar, etc.

  Am citit povestirea care urmează în cartea: Doamne, adu-Ţi slava înapoi, de Randy Maxwell, şi este edificatoare prin mesajul ei.

  CONVENŢIA MONDIALĂ A LUI SATANA – partea I

  Satana a anunţat un Congres mondial. În deschidere, s-a adresat astfel îngerilor săi: „Nu-i putem împiedica pe creştini să meargă la biserică, să-şi citească Bibliile şi să cunoască adevărul.

  Nici măcar nu-i putem împiedica să aibă valori morale conservatoare. Dar putem face altceva. Îi putem împiedica să formeze o relaţie intimă şi profundă cu Hristos. Dacă ei se conectează cu Isus, puterea noastră asupra lor nu mai valorează nimic.

  Deci să-i lăsăm să meargă la biserică, să aibă un stil de viaţă conservator, dar să le răpim timpul, ca să nu aibă o experienţă personală cu Hristos. Distrageţi-i de la momentele petrecute alături de Mântuitorul lor, de la legătura vitală cu Hristos din timpul zilei!”

  „Dar cum putem face acest lucru?” au strigat îngerii.

  „Ţineţi-i ocupaţi cu lucrurile neesenţiale ale vieţii şi inventaţi nenumărate planuri pentru a le ocupa mintea”, le-a răspuns Satana.

  „Tentaţi-i să cheltuiască, să cheltuiască, să cheltuiască, apoi să împrumute, să împrumute, să împrumute.

  Convingeţi-i să lucreze 6-7 zile pe săptămână, câte 10-12 ore pe zi, ca să-şi poată menţine stilul de viaţă.

  Împiedicaţi-i să petreacă timp cu copiii. Pe măsură ce familia se fragmentează, căminul nu va mai oferi protecţie împotriva presiunii de la serviciu.

  Ocupaţi-le mintea ca să nu mai poată auzi glasul delicat al lui Hristos. Daţi-le ideea să deschidă radioul în timpul condusului, să ţină televizorul şi computerul permanent deschise în căminele lor. Şi asiguraţi-vă că toate magazinele şi restaurantele din lume difuzează permanent muzică necreştină. Asta le va umple mintea şi va rupe relaţia lor cu Hristos.”

  Reflectează la mijloacele subtile prin care Satana îţi poate fura zilnic timpul!

  Magdalena Toma, Muntenia

  N-avem timp! (I) - 2016. Domnul mi-a descoperit că nu este suficient să-ţi planifici timpul şi să te rogi. Este imperios necesar să veghezi la împlinirea planurilor propuse şi să nu laşi vrăjmaşul să-ţi fure timpul prin convorbiri telefonice inutile, prin timpi morţi, prin intrarea în magazine fără a fi absolut necesar, etc.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...