Articolul precedentDoamna de fier
  Articolul următorEliberat (1)

  N-avem timp! (II)

  Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, Diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită! (1 Petru 5:8)

  Dând la o parte cortina imaginaţiei, să urmărim în continuare mijloacele subtile prin care Diavolul caută să ne fure preţiosul timp al fiecărei zile.

  CONVENŢIA MONDIALĂ A LUI SATANA – partea a Il-a

  „Umpleţi-le măsuţele cu ziare şi reviste. Bombardaţi-le mintea cu ştiri, 24 de ore pe zi. Invadaţi-le momentele la volan cu topuri şi clasificări. Umpleţi-le căsuţele poştale cu reclame, cataloage, orice fel de scrisori sau oferte promoţionale, produse gratis, servicii şi speranţe deşarte. Chiar şi în momentele de recreaţie, umpleţi-le minţile.

  Faceţi în aşa fel încât să se întoarcă din vacanţe şi concedii epuizaţi, neliniştiţi şi nepregătiţi pentru o nouă săptămână.

  Nu-i lăsaţi să meargă în natură şi să se minuneze de lucrările lui Dumnezeu! Trimiteţi-i în parcuri de distracţii, la evenimente sportive, concerte şi cinematografe. Când se întâlnesc pentru o tovărăşie spirituală, implicaţi-i în bârfe şi nimicuri, ca să plece cu conştiinţa încărcată şi neliniştiţi.

  Lăsaţi-i să se implice în salvarea de suflete. Dar ocupaţi-le viaţa cu atât de multe cauze bune, încât să nu mai aibă timp să caute putere de la Isus. Curând, vor lucra bazându-se pe propriile puteri, îşi vor sacrifica sănătatea şi unitatea familiei pentru binele lucrării.”

  La urma urmei, a fost un congres plin de succes şi îngerii întunericului au plecat în misiune cu multă râvnă, făcându-i pe creştinii de pretutindeni să zorească încoace şi încolo, să fie ocupaţi, ocupaţi, ocupaţi…

  Are planul Diavolului succes? Noi, fiecare, hotărâm!

  Deconspirând planul vrăjmaşului, să mărim vigilenţa în special în modul cum folosim timpul fiecărei zile. Este singurul lucru ireversibil.

  Alergăm zilnic în rezolvarea multor probleme şi suntem atât de ocupaţi, uneori chiar cu lucruri bune, dar nu foarte bune, urgente şi prioritare pe lista lui Dumnezeu, astfel încât nu mai avem timp pentru părtăşia personală cu El, prin studiu, rugăciune şi meditaţie.

  Ne scuzăm că nu avem timp? Toţi avem la dispoziţie 24 de ore într-o zi. Depinde cum ni le planificăm. De nimic nu ne va cere mai amănunţit socoteală Dumnezeu decât de folosirea timpului fiecărei zile.

  Să ne hotărâm chiar acum ca absolut nimic să nu ne mai fure timpul nostru de consacrare zilnică şi părtăşie cu Dumnezeu. Vom constata, cu bucurie şi emoţie, că El ne va binecuvânta în rezolvarea tuturor problemelor în mod magnific, dacă noi Ii vom acorda primul loc în viaţa noastră!

  Magdalena Toma, Muntenia

  N-avem timp! (II) - 2016. Alergăm zilnic în rezolvarea multor probleme şi suntem atât de ocupaţi, uneori chiar cu lucruri bune, dar nu foarte bune, urgente şi prioritare pe lista lui Dumnezeu, astfel încât nu mai avem timp pentru părtăşia personală cu El, prin studiu, rugăciune şi meditaţie.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...