Articolul precedentDoamna de fier
  Articolul următorEliberat (1)

  N-avem timp! (II)

  Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, Diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită! (1 Petru 5:8)

  Dând la o parte cortina imaginaţiei, să urmărim în continuare mijloacele subtile prin care Diavolul caută să ne fure preţiosul timp al fiecărei zile.

  CONVENŢIA MONDIALĂ A LUI SATANA – partea a Il-a

  „Umpleţi-le măsuţele cu ziare şi reviste. Bombardaţi-le mintea cu ştiri, 24 de ore pe zi. Invadaţi-le momentele la volan cu topuri şi clasificări. Umpleţi-le căsuţele poştale cu reclame, cataloage, orice fel de scrisori sau oferte promoţionale, produse gratis, servicii şi speranţe deşarte. Chiar şi în momentele de recreaţie, umpleţi-le minţile.

  Faceţi în aşa fel încât să se întoarcă din vacanţe şi concedii epuizaţi, neliniştiţi şi nepregătiţi pentru o nouă săptămână.

  Nu-i lăsaţi să meargă în natură şi să se minuneze de lucrările lui Dumnezeu! Trimiteţi-i în parcuri de distracţii, la evenimente sportive, concerte şi cinematografe. Când se întâlnesc pentru o tovărăşie spirituală, implicaţi-i în bârfe şi nimicuri, ca să plece cu conştiinţa încărcată şi neliniştiţi.

  Lăsaţi-i să se implice în salvarea de suflete. Dar ocupaţi-le viaţa cu atât de multe cauze bune, încât să nu mai aibă timp să caute putere de la Isus. Curând, vor lucra bazându-se pe propriile puteri, îşi vor sacrifica sănătatea şi unitatea familiei pentru binele lucrării.”

  La urma urmei, a fost un congres plin de succes şi îngerii întunericului au plecat în misiune cu multă râvnă, făcându-i pe creştinii de pretutindeni să zorească încoace şi încolo, să fie ocupaţi, ocupaţi, ocupaţi…

  Are planul Diavolului succes? Noi, fiecare, hotărâm!

  Deconspirând planul vrăjmaşului, să mărim vigilenţa în special în modul cum folosim timpul fiecărei zile. Este singurul lucru ireversibil.

  Alergăm zilnic în rezolvarea multor probleme şi suntem atât de ocupaţi, uneori chiar cu lucruri bune, dar nu foarte bune, urgente şi prioritare pe lista lui Dumnezeu, astfel încât nu mai avem timp pentru părtăşia personală cu El, prin studiu, rugăciune şi meditaţie.

  Ne scuzăm că nu avem timp? Toţi avem la dispoziţie 24 de ore într-o zi. Depinde cum ni le planificăm. De nimic nu ne va cere mai amănunţit socoteală Dumnezeu decât de folosirea timpului fiecărei zile.

  Să ne hotărâm chiar acum ca absolut nimic să nu ne mai fure timpul nostru de consacrare zilnică şi părtăşie cu Dumnezeu. Vom constata, cu bucurie şi emoţie, că El ne va binecuvânta în rezolvarea tuturor problemelor în mod magnific, dacă noi Ii vom acorda primul loc în viaţa noastră!

  Magdalena Toma, Muntenia

  N-avem timp! (II) - 2016. Alergăm zilnic în rezolvarea multor probleme şi suntem atât de ocupaţi, uneori chiar cu lucruri bune, dar nu foarte bune, urgente şi prioritare pe lista lui Dumnezeu, astfel încât nu mai avem timp pentru părtăşia personală cu El, prin studiu, rugăciune şi meditaţie.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...