Articolul precedentRăsplata
  Articolul următorNu lăsaţi niciodată curajul să se frângă

  Pe drumul vieţii cu El

  Binecuvântează, suflete, pe Domnul şi tot ce este în mine să binecuvânteze Numele Lui cel sfânt! Binecuvântează, suflete, pe Domnul, şi nu uita niciuna din binefacerile Lui! El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale, El îţi izbăveşte viaţa din groapă, El te încununează cu bunătate şi îndurare, El îţi satură de bunătăţi bătrâneţea şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul. (Psalmii 103:1-5)

  Dumnezeu a lucrat în mod minunat în viaţa mea. M-am născut într-o familie creştină cu nişte părinţi minunaţi. Totul părea că îmi va oferi o copilărie fericită, alături de părinţii şi fraţii mei. Însă la vârsta de 9 ani, mama mea s-a îmbolnăvit grav şi în câteva luni a murit, lăsându-l pe tata cu patru copii mici.

  Acesta a fost momentul când am început să resimt problemele şi greutăţile vieţii. A trebuit să muncesc şi să am grijă şi de fraţii mei.

  La scurt timp, tata s-a recăsătorit. Însă problemele şi greutăţile nu s-au sfârşit. Mama mea vitregă m-a făcut să resimt mai puternic pierderea mamei mele. Dumnezeu mi-a dat putere ca, în ciuda tuturor obstacolelor, să fiu un copil supus şi ascultător.

  La vârsta tinereţii, iubind mult copiii, am fost mulţi ani instructoare la Şcoala de Sabat pentru copii, îndrumându-i spre cer şi Dumnezeu.

  Sfaturile mamei mele bune m-au urmărit şi căldura ei o simt parcă şi acum, învăţându-ne pe toţi copiii despre Dumnezeul cel mare şi minunat, care zilnic ne poartă pe braţele Sale. Bunătatea lui Dumnezeu a fost mare, deoarece în decursul anilor am fost greu încercată, dar Dumnezeu mi-a dat puterea şi biruinţa de a trece cu bine. Am fost binecuvântată cu o familie frumoasă, tot cu patru copii şi un soţ iubitor. Sunt fericită pentru Dumnezeul pe care îl slujesc. Viaţa de creştin nu este lipsită de durere şi suferinţă, dar El ne dă asigurarea că este cu noi. Doresc să trăiesc doar lângă Mântuitorul meu, ca în veşnicie să fiu împreună cu familia şi cu toţi cei care trăiesc aceiaşi speranţă a reîntâlnirii cu El. Tânjesc după împărăţia slavei, care va veni curând. Se simt paşii Lui: „Vine, vine prinţul păcii,/Vine, nu va întârzia,/Să-şi adune credincioşii/Pentru-mpărăţia Sa. Şi natura spune aceasta,/ Semnele ce se ivesc,/Toate spun cu voce tare/Vine prinţul cel ceresc. Tulburări, crize, dezastre/Ne vorbesc neîncetat,/Nu mai e mult şi Se coboară/ Prinţul Isus cel aşteptat.”

  Dar până atunci să ne ţinem de făgăduinţele Lui, spunând: „Căci pentru mine, a trăi este Hristos…” Să nu fim dezamăgite de încercări şi ispite, pentru că Dumnezeu pregăteşte şi calea de a ieşi din ele. Să rămânem alături de El prin orice am trece. Laudă Creatorului şi Mântuitorului meu iubit!

  Maria Ifrim, Tecuci, Moldova

  Pe drumul vieţii cu El - 2016. Sfaturile mamei mele bune m-au urmărit şi căldura ei o simt parcă şi acum, învăţându-ne pe toţi copiii despre Dumnezeul cel mare şi minunat, care zilnic ne poartă pe braţele Sale. Bunătatea lui Dumnezeu a fost mare, deoarece în decursul anilor am fost greu încercată, dar Dumnezeu mi-a dat puterea şi biruinţa de a trece cu bine.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...