Ai preţ în ochii mei şi te iubesc

  Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine şi râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, şi flacăra nu te va aprinde… De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine şi popoare pentru viaţa ta. (Isaia 43:2,4)

  Până la şase ani nu am crescut alături de părinţi, pentru că am fost abandonată în spital şi am ajuns la căminul de copii. Nu ştiu cum s-a întâmplat, dar am ajuns într-o familie cu încă patru copii, iar pe moment am crezut că mi-am găsit familia de care aveam nevoie. Mama era cea care m-a născut când nu era căsătorită, tata nu era cel biologic, dar aflând că soţia lui mai are o fiică, m-a adus acasă alături de ceilalţi copii. M-aş fi bucurat să cunosc dragostea de mamă. Nu s-a întâmplat asta, deşi am observat mai multe schimbări în familie după evanghelizarea prin satelit din 1996, când eu aveam 14 ani. Părinţii s-au botezat: nu mai ţineau duminica, nu mai mâncau carne de porc, nu mai existau băuturi alcoolice, dar relaţional, nimic.

  M-am întrebat de ce, dacă tot s-au schimbat, de ce nu mă iubesc. Simţeam că n-am nicio valoare şi că nu merită să mai trăiesc… Aceste gânduri însă m-au determinat să iau Biblia şi să caut răspuns la frământările mele. Nu o mai citisem niciodată, dar acum doream un răspuns de la Dumnezeu: De ce pe mine nu mă iubeşte nimeni?

  Nu am avut curajul să-i întreb pe părinţi, mă simţeam ca o străină în familie. Când am găsit în Biblie versetul: „Căci tatăl meu şi mama mea mă părăsesc, dar Domnul mă primeşte” (Psalmii 27:10), pentru mine a fost o rază de speranţă. Dacă cineva mă iubeşte, atunci merită să trăiesc. Deşi nu ştiam nimic despre Dumnezeul care mă iubeşte, aceasta a trezit dorinţa de a-L cunoaşte. Am început să mă îndrăgostesc de El prin această Carte şi „întâmplător” am dat peste textul din Isaia 43:2,4: „Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine […] De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine, şi popoare pentru viaţa ta.” Mi-am dat seama că Tatăl meu ceresc m-a îndreptat spre aceste versete. Cineva chiar mă iubeşte şi mă preţuieşte aşa cum sunt. Aceasta mi-a dat curajul să trăiesc ca să-L cunosc pe El.

  Am ajuns la vârsta de 23 de ani. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la creşterea mea. Îi mulţumesc Domnului Isus care mi-a adus atâta speranţă în suflet. Sunt o mamă fericită cu un băieţel şi o fetiţă şi-L laud din toată inima că m-a binecuvântat cu aceste două flori.

  Mi-am dat seama că, oricât de mult am suferi, Cineva chiar ne iubeşte mai mult decât o mamă. Eu am această convingere. Avem preţ în ochii Lui! Dumnezeu ne iubeşte!

  Andreea Stanca, Doljeşti, Moldova

  Ai preţ în ochii mei şi te iubesc - 2016. Îi mulţumesc Domnului Isus care mi-a adus atâta speranţă în suflet. Sunt o mamă fericită cu un băieţel şi o fetiţă şi-L laud din toată inima că m-a binecuvântat cu aceste două flori. Mi-am dat seama că, oricât de mult am suferi, Cineva chiar ne iubeşte mai mult decât o mamă.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...