Articolul precedentFii curajos!
  Articolul următorOriginea păcatului este inexplicabilă

  Dumnezeu face tot (I)

  Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi. (Matei 21:22)

  Viaţa pe acest pământ este plină de situaţii prevăzute sau neprevăzute, care ne pun la încercare credinţa. Este ca şi cum, din când în când, suntem chemaţi la un examen al vieţii. Contează foate mult pregătirea de dinainte. Cultivăm o relaţie puternică cu Dumnezeu în vremuri bune? Aceasta ne va susţine în momentele grele.

  Mă aflam la medic cu fiica mea, care avea probleme la coloană, scolioză dorso-lombară-diastematomielie. Din păcate s-a născut cu boala aceasta. Am fost cu ea la un medic în Târgu-Mureş, care ne-a sugerat să stăm liniştiţi atâta timp cât ea nu are probleme.

  După câţiva ani, medicul de familie ne-a sfătuit să încercăm şi în altă parte. Aşa am ajuns la un medic ortoped din Arad, care, după investigaţiile făcute, a dat verdictul: „Doamnă, să nu vă cheltuiţi barai pe la doctori, puteţi merge şi la Dumnezeu că tot nu are ce să-i facă.” Am rămas fără nicio replică, dar am mers la Dumnezeu. M-am aşezat pe genunchi şi I-am spus Domnului: „Doamne, dacă medicii nu pot face nimic în dreptul ei, ştiu că Tu eşti cel mai bun şi cel mai mare Medic din lume. Ia-o pe Adelina în palmele Tale şi poartă-i de grijă!” Aceasta se întâmpla în luna septembrie 2012.

  O lună mai târziu, într-o dimineaţă, am plecat la serviciu. Am primit un telefon de la fiica mea, care mi-a spus: „Mami, nu pot să stau în picioare, mă doare burta rău şi îmi e amorţit piciorul stâng.” Am vrut să merg acasă, dar m-a încurajat că nu-i nevoie, că îi va trece… Din nefericire, situaţia s-a agravat. În seara aceea, am ajuns de urgenţă la un spital din Arad, pe mâna doctorului Moldovan Zenu, care, în dimineaţa următoare, a dus-o la sala de operaţie cu diagnosticul „apendicită”.

  După operaţie, medicul m-a chemat deoparte şi mi-a zis: „Doamnă, am veşti bune şi veşti rele. Fiica dumneavoastră a avut apendicele inflamat, dar i l-am scos. A mai avut un chist hematic, de mărimea unui ou la ovarul drept, care s-a perforat şi s-a împrăştiat printre intestine. Am curăţat tot ce am putut. Partea rea este că i-am găsit o malformaţie pe intestin, diverticul Meckel, care e foarte inflamat. Trebuie operată din nou.” După şapte săptămâni, eram din nou la spital pentru cea de-a doua operaţie a fiicei mele. Am mers cu inima destul de strânsă. Dar ne-am rugat şi am predat totul în mâna Domnului.

  Câţiva prieteni deosebiţi ne-au fost alături şi s-au rugat pentru familia noastră, iar Dumnezeu a lucrat într-un mod minunat. Credinţa a fost răsplătită.

  Daria Ivasco, Banat

  Dumnezeu face tot (I) - 2016. M-am aşezat pe genunchi şi I-am spus Domnului: „Doamne, dacă medicii nu pot face nimic în dreptul ei, ştiu că Tu eşti cel mai bun şi cel mai mare Medic din lume. Ia-o pe Adelina în palmele Tale şi poartă-i de grijă!”
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...