Articolul precedentHar sădit în suflet
  Articolul următorConvertiri în cartier

  Când Dumnezeu te cheamă în lucrare

  Fiul omului, te pun păzitor peste casa lui Israel. Când vei auzi un cuvânt care va ieşi din gura Mea, să-i înştiinţezi din partea Mea! (Ezechiel 3:17)

  Domnul Niculescu se ataşase de Biserica Adventistă după multe şi serioase cercetări, ca să afle care este adevărul. Când a înţeles că Sabatul este adevărata zi de închinare, s-a hotărât să păzească această zi sfântă. După aproape doi ani, fiind în vârstă de 80 de ani, a decedat. Am participat pe un ger năpraznic la oficierea înmormântării. Când am ajuns acasă, am avut un regret profund că nu vorbisem cu niciun membru al familiei lui, pentru a mă împrieteni şi a-i mai vizita. Dar Domnul S-a îngrijit ulterior să pot continua lucrarea fratelui Niculescu.

  Într-o noapte, am avut un gând: Te vei întâlni în ceruri cu fratele Niculescu şi te va întreba: „Cum se poate sora Silvia? Ai stat aproape de familia mea şi nu te-ai putut duce la ai mei ca să se pregătească şi ei pentru a ne întâlni cu toţii în cer?” Am înţeles ce mă îndemna Domnul, aşa că, într-o duminică, am bătut la poarta familiei respective. A răspuns nora. Apoi am vorbit şi cu soţia. M-am recomandat, spunându-i că sunt soră de credinţă cu fratele Niculescu şi că Dumnezeu m-a trimis să continui lucrarea dânsului, căci în ceruri voi fi întrebată ce am făcut pentru cei rămaşi în viaţă. Soţia mi-a răspuns că este prea bătrână, dar că are o nepoată ingineră, care locuieşte cu fiica dânsei şi că, pe vremea când trăia soţul, le plăcea să stea de vorbă despre Dumnezeu. Mi-a dat adresa şi le-am vizitat. M-au primit tare bine! Am făcut seminare de Apocalipsa cu amândouă. După aproape doi ani, au încheiat legământul prin botez nepoata şi băiatul ei de 12 ani. După alţi doi ani, s-a botezat şi soţul nepoatei, iar după încă doi ani, fiind bolnavă, s-a decis şi fiica decedatului să intre în legământ cu Dumnezeu. Sper că, prin harul Domnului, ne vom întâlni cu toţii în cer şi vom povesti minunile lui Dumnezeu împreună cu fratele Niculescu.

  A Lui să fie slava şi lauda! El îi iubeşte pe toţi oamenii şi doreşte să fie mântuiţi. În lucrarea aceasta avem şi noi un rol: ne-a chemat să fim partenerii Lui. El ne dă îndemnuri, ne crează ocazii şi ne trimite să mergem şi să le vorbim oamenilor despre El. Dacă nu aş fi ascultat îndemnul Lui să merg la familia aceasta, astăzi aş fi regretat. Dar, mulţumită lui Dumnezeu, El mi-a dat bucuria să mai câştig patru fraţi de credinţă. Ce favoare!

  Domnul are un plan şi cu tine. Dă mai întâi atenţie îndemnurilor Sale, apoi dă-le ascultare! El vrea să te facă o ambasadoare a păcii şi a mântuirii. Vei experimenta bucuria mărturisirii aici, dar mai ales, gândeşte-te ce surprize vei avea în veşnicie!

  Silvia Nuţă, Câmpina, Muntenia

  Când Dumnezeu te cheamă în lucrare - 2016. El îi iubeşte pe toţi oamenii şi doreşte să fie mântuiţi. În lucrarea aceasta avem şi noi un rol: ne-a chemat să fim partenerii Lui. El ne dă îndemnuri, ne crează ocazii şi ne trimite să mergem şi să le vorbim oamenilor despre El. Dacă nu aş fi ascultat îndemnul Lui să merg la familia aceasta, astăzi aş fi regretat.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...