Articolul precedentHar sădit în suflet
  Articolul următorConvertiri în cartier

  Când Dumnezeu te cheamă în lucrare

  Fiul omului, te pun păzitor peste casa lui Israel. Când vei auzi un cuvânt care va ieşi din gura Mea, să-i înştiinţezi din partea Mea! (Ezechiel 3:17)

  Domnul Niculescu se ataşase de Biserica Adventistă după multe şi serioase cercetări, ca să afle care este adevărul. Când a înţeles că Sabatul este adevărata zi de închinare, s-a hotărât să păzească această zi sfântă. După aproape doi ani, fiind în vârstă de 80 de ani, a decedat. Am participat pe un ger năpraznic la oficierea înmormântării. Când am ajuns acasă, am avut un regret profund că nu vorbisem cu niciun membru al familiei lui, pentru a mă împrieteni şi a-i mai vizita. Dar Domnul S-a îngrijit ulterior să pot continua lucrarea fratelui Niculescu.

  Într-o noapte, am avut un gând: Te vei întâlni în ceruri cu fratele Niculescu şi te va întreba: „Cum se poate sora Silvia? Ai stat aproape de familia mea şi nu te-ai putut duce la ai mei ca să se pregătească şi ei pentru a ne întâlni cu toţii în cer?” Am înţeles ce mă îndemna Domnul, aşa că, într-o duminică, am bătut la poarta familiei respective. A răspuns nora. Apoi am vorbit şi cu soţia. M-am recomandat, spunându-i că sunt soră de credinţă cu fratele Niculescu şi că Dumnezeu m-a trimis să continui lucrarea dânsului, căci în ceruri voi fi întrebată ce am făcut pentru cei rămaşi în viaţă. Soţia mi-a răspuns că este prea bătrână, dar că are o nepoată ingineră, care locuieşte cu fiica dânsei şi că, pe vremea când trăia soţul, le plăcea să stea de vorbă despre Dumnezeu. Mi-a dat adresa şi le-am vizitat. M-au primit tare bine! Am făcut seminare de Apocalipsa cu amândouă. După aproape doi ani, au încheiat legământul prin botez nepoata şi băiatul ei de 12 ani. După alţi doi ani, s-a botezat şi soţul nepoatei, iar după încă doi ani, fiind bolnavă, s-a decis şi fiica decedatului să intre în legământ cu Dumnezeu. Sper că, prin harul Domnului, ne vom întâlni cu toţii în cer şi vom povesti minunile lui Dumnezeu împreună cu fratele Niculescu.

  A Lui să fie slava şi lauda! El îi iubeşte pe toţi oamenii şi doreşte să fie mântuiţi. În lucrarea aceasta avem şi noi un rol: ne-a chemat să fim partenerii Lui. El ne dă îndemnuri, ne crează ocazii şi ne trimite să mergem şi să le vorbim oamenilor despre El. Dacă nu aş fi ascultat îndemnul Lui să merg la familia aceasta, astăzi aş fi regretat. Dar, mulţumită lui Dumnezeu, El mi-a dat bucuria să mai câştig patru fraţi de credinţă. Ce favoare!

  Domnul are un plan şi cu tine. Dă mai întâi atenţie îndemnurilor Sale, apoi dă-le ascultare! El vrea să te facă o ambasadoare a păcii şi a mântuirii. Vei experimenta bucuria mărturisirii aici, dar mai ales, gândeşte-te ce surprize vei avea în veşnicie!

  Silvia Nuţă, Câmpina, Muntenia

  Când Dumnezeu te cheamă în lucrare - 2016. El îi iubeşte pe toţi oamenii şi doreşte să fie mântuiţi. În lucrarea aceasta avem şi noi un rol: ne-a chemat să fim partenerii Lui. El ne dă îndemnuri, ne crează ocazii şi ne trimite să mergem şi să le vorbim oamenilor despre El. Dacă nu aş fi ascultat îndemnul Lui să merg la familia aceasta, astăzi aş fi regretat.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.