Articolul precedentAducând vindecare
  Articolul următorCondusă de un vis

  Cancerul nu este egal cu moartea

  Dar te voi vindeca şi îţi voi lega rănile, zice Domnul. (Ieremia 30:17)

  În vara anului 2010, am fost la spital pentru un control periodic. În toamna aceluiaşi an, am fost chemată la spital pentru mai multe teste. La scurt timp, am fost chemată iarăşi pentru a afla rezultatul. Eram faţă în faţă cu medicul, care m-a întrebat dacă ştiu ce problemă am. I-am răspuns: „Nu ştiu. Pentru asta sunt aici.” În următoarele secunde, am aflat diagnosticul: cancer la sân.

  Medicul mă privea direct în ochi. Se aştepta probabil să vadă lacrimi şi disperare, dar Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu a văzut nimic din toate acestea. Cu pace în suflet, am întrebat care este remediul. Mi-a inşiruit mai multe etape. Prima şi cea care nu se putea evita era operaţia. „Trebuie să scoatem afară ce este rău, a spus medicul. Apoi, în funcţie de rezultatul de la biopsie, vom stabili tratamentul. Acesta constă în chimioterapie, radioterapie şi un tratament hormonal pe o perioadă de cinci ani.”

  Am aşteptat rezultatul, apoi decizia medicilor a fost aceasta: pentru siguranţă, trebuia să urmez toate cele enumerate mai sus.

  Nu a fost deloc uşor. Începând cu data de 14 decembrie 2010, de când am fost operată, până în august 2011, am trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Dar această problemă gravă nu m-a împiedicat să-mi continui activitatea de zi cu zi, nici să-I slujesc Domnului cu credincioşie. Chiar dacă a fost greu, nu am fost singură. Am simţit mâna ocrotitoare şi puternică a marelui şi celui mai bun Medic, care m-a condus şi a lucrat prin mâinile medicilor pământeşti. Şi tot prin ajutorul Său, la ultimul control din luna iunie, analizele mi-au ieşit bune. Mai am doi ani de tratament. Am speranţa şi încrederea că Domnul va fi cu mine până la sfârşit.

  Timpurile sunt grele şi boala aceasta este din ce în ce mai frecventă. Dar nimic nu ne poate despărţi de dragostea lui Hristos (Romani 8:35-39).

  Doresc să le încurajez prin această experienţă pe toate femeile care trec prin situaţii similare. Cancerul nu este egal cu moartea. Dacă ne lăsăm conduse de marele Medic, ascultând de El, trăind o viaţă sănătoasă din punct de vedere fizic şi spiritual, şansele de vindecare sunt mari. Mulţumesc bunului Dumnezeu şi familiei mele, care îmi sunt alături!

  „Creatorul omului a aranjat maşinăria vie a corpurilor noastre… În chip minunat şi înţelept… El S-a angajat să o menţină în activitate sănătoasă, dacă omul va asculta de legile Sale şi va coopera cu Dumnezeu. Fiecare lege care guvernează maşinăria umană trebuie să fie considerată divină în origine, caracter şi importanţă, ca şi Cuvântul lui Dumnezeu” (Slujirea medicală, p. 251).

  Mariana Neamţ, Arganda del Rey, Spania

  Cancerul nu este egal cu moartea - 2016. Doresc să le încurajez prin această experienţă pe toate femeile care trec prin situaţii similare. Cancerul nu este egal cu moartea. Dacă ne lăsăm conduse de marele Medic, ascultând de El, trăind o viaţă sănătoasă din punct de vedere fizic şi spiritual, şansele de vindecare sunt mari. Mulţumesc bunului Dumnezeu şi familiei mele, care îmi sunt alături!
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...