Un vis împlinit

  Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, şi El va lucra. (Psalmii 37:5)

  Îmi amintesc cu drag de copilărie, de visele şi dorinţele care au devenit realitate pe parcurs. Îmi doream să fiu sănătoasă şi să nu mai am malformaţii la coloană. Era una dintre cele mai arzătoare dorinţe, să mă trezesc într-o dimineaţă şi să nu mai am nimic la spate. Mă rugam pentru asta în fiecare seară, iar noaptea visam că sunt perfect sănătoasă. Însă dimineaţa, când mă trezeam şi puneam mâna la spate, rămâneam dezamăgită că nu se întâmplase nimic. Era doar un vis frumos şi-atât.

  Am început să nu mă mai rog pentru a avea un spate normal, ci pentru viitorul meu: să intru la liceu şi să reuşesc în tot ce fac. Totuşi, când mă priveam în oglindă, mă întristam şi mă întrebam adesea: „De ce a îngăduit Dumnezeu să mă nasc aşa? De ce nu am parte şi eu de o minune?” Minunile nu vin decât la timpul potrivit, atunci când chiar avem nevoie de ele.

  Eram în clasa a Xl-a când, într-o dimineaţă, n-am putut să merg la şcoală din cauza unui disconfort abdominal. Când a văzut mama cât îmi era de rău, m-a dus la spital. A doua zi, am fost operată. După o lună şi jumătate, a fost nevoie de a doua intervenţie chirurgicală. Mă întrebam de ce trebuia să trec prin două operaţii grele. Dar Dumnezeu îmi pregătea marea surpriză, îmi pregătea împlinirea visului din copilărie. Doctorul care îmi făcuse cele două operaţii m-a trimis la prietenul lui, şeful Clinicii de Ortopedie Pediatrică de la „Mărie Curie”, din Bucureşti. După multe investigaţii, am fost operată cu succes. Eram atât de fericită, încât nu puteam crede că visul meu de mică s-a împlinit. Chiar dacă am fost nevoită să aştept 18 ani.

  Minunile nu s-au oprit însă aici. Operaţiile s-au efectuat în perioada anului şcolar, iar asta a însemnat să pierd şase săptămâni din clasa a Xl-a şi alte 11 din clasa a XII-a. Trebuia să recuperez foarte mult într-un timp scurt. Aveam examenul de bacalaureat în doar câteva luni şi doream să-l dau odată cu colegii mei. Mulţi m-au sfătuit să-l susţin în următoarea sesiune, dar eu doream să încerc chiar atunci. M-am rugat lui Dumnezeu să reuşesc, să pot ţine minte tot ce învăţ şi să iau examenul măcar cu notă de trecere. Cu multă muncă, am reuşit.

  Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat şi că a avut grijă de viaţa mea. Mulţumesc părinţilor şi profesorilor care au fost alături de mine şi la bine, şi la greu. Dorinţa mea cea mai mare este de a ajunge în cer alături de toţi cei care m-au susţinut în rugăciune. Directoarea liceului mi-a zis: „Vreau să rămâi o luptătoare.” Aşa să îi ajute Dumnezeu pe toţi cei care se încred în El.

  Adelina Gabriela Ivaşco, Banat

  Un vis împlinit - 2016. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat şi că a avut grijă de viaţa mea. Mulţumesc părinţilor şi profesorilor care au fost alături de mine şi la bine, şi la greu. Dorinţa mea cea mai mare este de a ajunge în cer alături de toţi cei care m-au susţinut în rugăciune.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...