Un vis împlinit

  Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, şi El va lucra. (Psalmii 37:5)

  Îmi amintesc cu drag de copilărie, de visele şi dorinţele care au devenit realitate pe parcurs. Îmi doream să fiu sănătoasă şi să nu mai am malformaţii la coloană. Era una dintre cele mai arzătoare dorinţe, să mă trezesc într-o dimineaţă şi să nu mai am nimic la spate. Mă rugam pentru asta în fiecare seară, iar noaptea visam că sunt perfect sănătoasă. Însă dimineaţa, când mă trezeam şi puneam mâna la spate, rămâneam dezamăgită că nu se întâmplase nimic. Era doar un vis frumos şi-atât.

  Am început să nu mă mai rog pentru a avea un spate normal, ci pentru viitorul meu: să intru la liceu şi să reuşesc în tot ce fac. Totuşi, când mă priveam în oglindă, mă întristam şi mă întrebam adesea: „De ce a îngăduit Dumnezeu să mă nasc aşa? De ce nu am parte şi eu de o minune?” Minunile nu vin decât la timpul potrivit, atunci când chiar avem nevoie de ele.

  Eram în clasa a Xl-a când, într-o dimineaţă, n-am putut să merg la şcoală din cauza unui disconfort abdominal. Când a văzut mama cât îmi era de rău, m-a dus la spital. A doua zi, am fost operată. După o lună şi jumătate, a fost nevoie de a doua intervenţie chirurgicală. Mă întrebam de ce trebuia să trec prin două operaţii grele. Dar Dumnezeu îmi pregătea marea surpriză, îmi pregătea împlinirea visului din copilărie. Doctorul care îmi făcuse cele două operaţii m-a trimis la prietenul lui, şeful Clinicii de Ortopedie Pediatrică de la „Mărie Curie”, din Bucureşti. După multe investigaţii, am fost operată cu succes. Eram atât de fericită, încât nu puteam crede că visul meu de mică s-a împlinit. Chiar dacă am fost nevoită să aştept 18 ani.

  Minunile nu s-au oprit însă aici. Operaţiile s-au efectuat în perioada anului şcolar, iar asta a însemnat să pierd şase săptămâni din clasa a Xl-a şi alte 11 din clasa a XII-a. Trebuia să recuperez foarte mult într-un timp scurt. Aveam examenul de bacalaureat în doar câteva luni şi doream să-l dau odată cu colegii mei. Mulţi m-au sfătuit să-l susţin în următoarea sesiune, dar eu doream să încerc chiar atunci. M-am rugat lui Dumnezeu să reuşesc, să pot ţine minte tot ce învăţ şi să iau examenul măcar cu notă de trecere. Cu multă muncă, am reuşit.

  Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat şi că a avut grijă de viaţa mea. Mulţumesc părinţilor şi profesorilor care au fost alături de mine şi la bine, şi la greu. Dorinţa mea cea mai mare este de a ajunge în cer alături de toţi cei care m-au susţinut în rugăciune. Directoarea liceului mi-a zis: „Vreau să rămâi o luptătoare.” Aşa să îi ajute Dumnezeu pe toţi cei care se încred în El.

  Adelina Gabriela Ivaşco, Banat

  Un vis împlinit - 2016. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat şi că a avut grijă de viaţa mea. Mulţumesc părinţilor şi profesorilor care au fost alături de mine şi la bine, şi la greu. Dorinţa mea cea mai mare este de a ajunge în cer alături de toţi cei care m-au susţinut în rugăciune.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...