Articolul precedentFrumusețea harului
  Articolul următorSatana este un distrugător

  Domnul mi S-a arătat printr-un vis

  Mai am şi alte oi care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu şi vor fi o turmă şi un Păstor. (Ioan 10:16)

  M-am născut într-o familie de creştini penticostali. Am fost zece copii, eu fiind cea mai mică. Am primit o educaţie corespunzătoare unui creştin adevărat. De când eram mici, părinţii au pus bazele credinţei în viaţa noastră. Întotdeauna am fost interesată să cunosc mai mult şi mi-a plăcut să studiez Biblia. Atât cât am înţeles din ceea ce citeam şi mi se spunea, eram sigură ca aceea era religia adevărată.

  Am crescut şi mi-a venit vremea să mă îndrăgostesc. Am cunoscut un băiat adventist, care mi-a spus despre principiile şi despre credinţa lui. Însă eu nu m-am lăsat convinsă de ceea ce spunea, ci susţineam cu tărie că religia mea este cea adevărată şi că nu am de gând să mă schimb. Ceea ce am apreciat mult la el a fost faptul că n-a încercat să mă forţeze să trec la religia lui.

  Ne-am căsătorit în anul 1986. La doi ani după căsătorie, Domul mi-a arătat printr-un vis că trebuie să fac parte din Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Avusesem legături cu adventiştii încă din copilărie şi eram impresionată de felul lor de închinare şi de modul lor de gândire. Însă niciodată nu avusesem puterea să fac pasul, din cauza familiei şi a credinţei mele. Familia mea susţinea că Sabatul a fost desfiinţat.

  În visul meu, Domnul mi-a repetat aceleaşi lucruri de trei ori. La început, eram răzvrătită şi nu înţelegeam de ce vrea Domnul să devin adventistă. A treia oară, după o ceartă cu Domnul, El mi-a spus că alegerea îmi aparţine, că dacă vreau să fiu mântuită, trebuie să ţin Sabatul. Nu că o zi din şapte mă mântuieşte…, dar am înţeles că Sabatul este dat de Dumnezeu de la creaţiune şi trebuie păstrat ca zi de odihnă, ca rod al mântuirii prin har. Am înţeles că „dragostea de Dumnezeu stă în păzirea poruncilor Lui” (1 Ioan 5:3).

  Din acel moment, am luat decizia. M-am botezat împreună cu soţul meu în staulul protejat de cele Zece Porunci, pe care le consider acum zece făgăduinţe posibile prin harul Domnului. A fost un moment de reconsacrare pentru amândoi. Domnul ne-a binecuvântat cu patru copii minunaţi. Ne bucurăm şi ne dorim să trăim împreună în armonie cu toată voia Sa.

  Dumnezeu iubeşte necondiţionat orice oiţă, indiferent de staulul în care se află în prezent. Cei sinceri vor auzi glasul Păstorului şi se vor lăsa călăuziţi de El pe calea cea dreaptă.

  Marta Kun, Aiud, Transilvania de Nord

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rebeca

  Dacă Isus ar fi fost pe plajă în ziua aceea – sau este în casa ta astăzi sau a fost în biroul tău ieri – cred că i-ar spune fiecărei „fete” dinăuntrul tău: „Mângâiați-vă una pe alta, fiica mea. Întăriți-vă, în loc să vă doborâți! Vocea ta frumoasă poate să aducă bucurie, nu întristare.”

  O fericire mai mare

  Tatăl nostru din ceruri nu a așteptat nimic în schimb atunci când L-a dat pe Fiul Său pentru noi. Singurul lucru pe care îl cere este să alegem să Îl iubim și să Îl ascultăm. El este atât de bun, încât ne-a dat dreptul să alegem dacă vrem să Îi slujim sau nu.

  În siguranță în mâna Sa – partea 2

  Cuvintele de demult ale mamei chiar ni se aplică tuturor: „Ai fost salvată cu un scop; Dumnezeu are un plan pentru tine.” În ziua aceea mi-am amintit din nou că El veghează cu credincioșie asupra noastră.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...