Articolul precedentFrumusețea harului
  Articolul următorSatana este un distrugător

  Domnul mi S-a arătat printr-un vis

  Mai am şi alte oi care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu şi vor fi o turmă şi un Păstor. (Ioan 10:16)

  M-am născut într-o familie de creştini penticostali. Am fost zece copii, eu fiind cea mai mică. Am primit o educaţie corespunzătoare unui creştin adevărat. De când eram mici, părinţii au pus bazele credinţei în viaţa noastră. Întotdeauna am fost interesată să cunosc mai mult şi mi-a plăcut să studiez Biblia. Atât cât am înţeles din ceea ce citeam şi mi se spunea, eram sigură ca aceea era religia adevărată.

  Am crescut şi mi-a venit vremea să mă îndrăgostesc. Am cunoscut un băiat adventist, care mi-a spus despre principiile şi despre credinţa lui. Însă eu nu m-am lăsat convinsă de ceea ce spunea, ci susţineam cu tărie că religia mea este cea adevărată şi că nu am de gând să mă schimb. Ceea ce am apreciat mult la el a fost faptul că n-a încercat să mă forţeze să trec la religia lui.

  Ne-am căsătorit în anul 1986. La doi ani după căsătorie, Domul mi-a arătat printr-un vis că trebuie să fac parte din Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. Avusesem legături cu adventiştii încă din copilărie şi eram impresionată de felul lor de închinare şi de modul lor de gândire. Însă niciodată nu avusesem puterea să fac pasul, din cauza familiei şi a credinţei mele. Familia mea susţinea că Sabatul a fost desfiinţat.

  În visul meu, Domnul mi-a repetat aceleaşi lucruri de trei ori. La început, eram răzvrătită şi nu înţelegeam de ce vrea Domnul să devin adventistă. A treia oară, după o ceartă cu Domnul, El mi-a spus că alegerea îmi aparţine, că dacă vreau să fiu mântuită, trebuie să ţin Sabatul. Nu că o zi din şapte mă mântuieşte…, dar am înţeles că Sabatul este dat de Dumnezeu de la creaţiune şi trebuie păstrat ca zi de odihnă, ca rod al mântuirii prin har. Am înţeles că „dragostea de Dumnezeu stă în păzirea poruncilor Lui” (1 Ioan 5:3).

  Din acel moment, am luat decizia. M-am botezat împreună cu soţul meu în staulul protejat de cele Zece Porunci, pe care le consider acum zece făgăduinţe posibile prin harul Domnului. A fost un moment de reconsacrare pentru amândoi. Domnul ne-a binecuvântat cu patru copii minunaţi. Ne bucurăm şi ne dorim să trăim împreună în armonie cu toată voia Sa.

  Dumnezeu iubeşte necondiţionat orice oiţă, indiferent de staulul în care se află în prezent. Cei sinceri vor auzi glasul Păstorului şi se vor lăsa călăuziţi de El pe calea cea dreaptă.

  Marta Kun, Aiud, Transilvania de Nord

  Domnul mi S-a arătat printr-un vis - 2016. În visul meu, Domnul mi-a repetat aceleaşi lucruri de trei ori. La început, eram răzvrătită şi nu înţelegeam de ce vrea Domnul să devin adventistă. A treia oară, după o ceartă cu Domnul, El mi-a spus că alegerea îmi aparţine, că dacă vreau să fiu mântuită, trebuie să ţin Sabatul.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...