Articolul precedentPoporul lui Dumnezeu nu va fi amăgit
  Articolul următorRețeta succesului

  Operaţia (II)

  Cine aduce mulţumiri ca jertfă, acela Mă proslăveşte… (Psalmii 50:23 p.p.)

  De cum am ajuns la spital, le-am oferit celor două asistente care ne-au întâmpinat câte o carte spirituală din cele pe care le luasem cu mine. Am oferit cartea Viaţa lui Iisus medicului care efectuase operaţia, când a venit la vizita medicală. La vederea cărţii, a luat-o cu mult respect şi a citit dedicaţia pe care i-o scrisesem, spunând:

  – Cartea aceasta trebuie citită în linişte, cu veneraţie, aşa că o voi lua cu mine în cabinet şi va sta mereu pe biroul meu. Vă mulţumesc mult.

  Când am vrut să dăruiesc un alt volum unuia dintre chirurgii mai tineri din echipa de intervenţie, am văzut cum chipul i s-a luminat când mi-a mărturisit:

  – O, dar am această carte. Îmi permiteţi s-o ofer, la rândul meu, unei persoane dragi?

  – Cu siguranţă, i-am răspuns cu bucurie, iar el a plecat cu zâmbetul pe buze.

  În perioada internării, ne-a vizitat la spital o doamnă pe care o cunoscusem pe internet, pe un forum de discuţii. Era din capitală şi voia să ne fie alături. O mai văzusem o singură dată, când fusesem la investigaţii şi dorise să ne cunoaştem. Aveam aceeaşi vârstă, aceleaşi probleme de sănătate, aşa că ne-am ataşat repede una de cealaltă. I-am oferit şi ei Viaţa lui Iisus şi, pentru că i s-a părut o carte scumpă, a vrut să mi-o plătească, dar i-am spus că nu e nevoie. Am dăruit cartea şi doamnei medic anestezist care mi-a mulţumit foarte mult, ba chiar m-a strâns în braţe de bucurie.

  Dar cel mai interesant moment a fost atunci când am oferit ultimul exemplar din Tragedia veacurilor. Mă gândeam că nu pot să plec cu cartea acasă, dar nici nu găseam potrivit s-o ofer cuiva care nu avea nevoie de ea. Asistentele cărora dorisem să le-o dăruiesc plecaseră şi rămăsese doar una, care o veghease pe fiica mea la terapie intensivă. Mi se părea o fată prea tânără şi iute, genul care nu citeşte. De aceea nu-i dădusem nicio carte până atunci. Când i-am înmânat volumul, faţa i s-a înseninat şi mi-a mulţumit, spunându-mi:

  – Cum de aţi ghicit că-mi place foarte mult să citesc?

  Iată cât de repede ne putem înşela dacă privim la faţa omului! Mi-a fost ruşine în sinea mea de prejudecata pe care o avusesem.

  Diavolul este cel care vrea să ne împiedice să-L mărturisim pe Isus oricui şi oricând. Domnul Isus este glorificat atunci când îl mărturisim cu dragoste şi manifestăm prietenie faţă de orice om pentru care El Şi-a dat viaţa.

  Uzi Sora, Piteşti

  Operaţia (II) - 2016. Diavolul este cel care vrea să ne împiedice să-L mărturisim pe Isus oricui şi oricând. Domnul Isus este glorificat atunci când îl mărturisim cu dragoste şi manifestăm prietenie faţă de orice om pentru care El Şi-a dat viaţa.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...