Articolul precedentPoporul lui Dumnezeu nu va fi amăgit
  Articolul următorRețeta succesului

  Operaţia (II)

  Cine aduce mulţumiri ca jertfă, acela Mă proslăveşte… (Psalmii 50:23 p.p.)

  De cum am ajuns la spital, le-am oferit celor două asistente care ne-au întâmpinat câte o carte spirituală din cele pe care le luasem cu mine. Am oferit cartea Viaţa lui Iisus medicului care efectuase operaţia, când a venit la vizita medicală. La vederea cărţii, a luat-o cu mult respect şi a citit dedicaţia pe care i-o scrisesem, spunând:

  – Cartea aceasta trebuie citită în linişte, cu veneraţie, aşa că o voi lua cu mine în cabinet şi va sta mereu pe biroul meu. Vă mulţumesc mult.

  Când am vrut să dăruiesc un alt volum unuia dintre chirurgii mai tineri din echipa de intervenţie, am văzut cum chipul i s-a luminat când mi-a mărturisit:

  – O, dar am această carte. Îmi permiteţi s-o ofer, la rândul meu, unei persoane dragi?

  – Cu siguranţă, i-am răspuns cu bucurie, iar el a plecat cu zâmbetul pe buze.

  În perioada internării, ne-a vizitat la spital o doamnă pe care o cunoscusem pe internet, pe un forum de discuţii. Era din capitală şi voia să ne fie alături. O mai văzusem o singură dată, când fusesem la investigaţii şi dorise să ne cunoaştem. Aveam aceeaşi vârstă, aceleaşi probleme de sănătate, aşa că ne-am ataşat repede una de cealaltă. I-am oferit şi ei Viaţa lui Iisus şi, pentru că i s-a părut o carte scumpă, a vrut să mi-o plătească, dar i-am spus că nu e nevoie. Am dăruit cartea şi doamnei medic anestezist care mi-a mulţumit foarte mult, ba chiar m-a strâns în braţe de bucurie.

  Dar cel mai interesant moment a fost atunci când am oferit ultimul exemplar din Tragedia veacurilor. Mă gândeam că nu pot să plec cu cartea acasă, dar nici nu găseam potrivit s-o ofer cuiva care nu avea nevoie de ea. Asistentele cărora dorisem să le-o dăruiesc plecaseră şi rămăsese doar una, care o veghease pe fiica mea la terapie intensivă. Mi se părea o fată prea tânără şi iute, genul care nu citeşte. De aceea nu-i dădusem nicio carte până atunci. Când i-am înmânat volumul, faţa i s-a înseninat şi mi-a mulţumit, spunându-mi:

  – Cum de aţi ghicit că-mi place foarte mult să citesc?

  Iată cât de repede ne putem înşela dacă privim la faţa omului! Mi-a fost ruşine în sinea mea de prejudecata pe care o avusesem.

  Diavolul este cel care vrea să ne împiedice să-L mărturisim pe Isus oricui şi oricând. Domnul Isus este glorificat atunci când îl mărturisim cu dragoste şi manifestăm prietenie faţă de orice om pentru care El Şi-a dat viaţa.

  Uzi Sora, Piteşti

  Operaţia (II) - 2016. Diavolul este cel care vrea să ne împiedice să-L mărturisim pe Isus oricui şi oricând. Domnul Isus este glorificat atunci când îl mărturisim cu dragoste şi manifestăm prietenie faţă de orice om pentru care El Şi-a dat viaţa.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...