Vindecare divină

  Vindecă-mă Tu, Doamne, şi voi fi vindecat. (Ieremia 17:14 p.p.)

  Slavă, mărire şi laudă fie aduse Domnului, Dumnezeului nostru, pentru vindecarea fetei mele!

  Fata mea, Laura, este plecată în Anglia de cinci ani. În anul 2012, a venit în vacanţă cu familia acasă, la Oneşti. Avea dureri foarte mari de cap şi greţuri, vărsături, ameţeli, amorţeli ale mâinilor şi picioarelor. Fusese la diferiţi medici în Anglia, dar nimeni nu depistase ce avea.

  Noi, părinţii, ne-am hotărât să mergem cu ea la Bacău pentru investigaţii şi RMN. Când am venit cu analizele la medicul neurolog care ne dăduse trimiterea, acesta ne-a recomandat să mergem cu fata la Iaşi. Se indica o intervenţie chirurgicală, dar, pentru că fetei îi era foarte rău, a stat patru zile pe un tratament perfuzabil.

  Înainte de a pleca, ne-am adunat mai mulţi pentru o oră de rugăciune acasă la Laura. Eram în total 15 persoane, care ne-am rugat fierbinte pentru ea. Chiar din seara aceea, Laura s-a simţit mult mai bine. Am încurajat-o să se încreadă în Dumnezeu, să se roage Domnului şi să-I ceară răspuns.

  La ora 3 din noapte, a avut un vis. Se făcea că era într-o groapă adâncă şi atât de întunecoasă că nu se vedea nimic. Cineva i-a zis: „Îţi întind mâna, apucă-te de ea!” Şi a fost scoasă din groapă. Dimineaţa, când mi-a povestit visul, am ştiut că Dumnezeu a vindecat-o. În dimineaţa aceea, am plecat la medicii din Iaşi. După ce au consultat-o şi au studiat RMN-ul, i-au spus că nu este caz de operaţie. I-au dat o reţetă pentru trei luni. De atunci, fata noastră s-a simţit foarte bine. Domnul a vindecat-o total.

  Îi mulţumim lui Dumnezeu, care ne-a ascultat rugăciunile – atât ruga noastră, a părinţilor, cât şi ruga ei şi a celor care s-au rugat împreună cu ea. Dumnezeu există, El răspunde şi, dacă este după voia Lui, poate să-i vindece pe cei care au încredere în El.

  „Hristos este astăzi acelaşi Medic plin de compasiune care a fost şi în timpul lucrării Sale pământeşti. În El se găseşte balsam vindecător pentru fiecare boală, putere întăritoare pentru orice neputinţă. Ucenicii Săi, astăzi, trebuie să se roage pentru cei bolnavi cu acelaşi zel cu care s-au rugat ucenicii din vechime. Şi vor avea loc vindecări; căci rugăciunea credinţei îi va salva pe cei bolnavi.” (Ellen G. White, Divina vindecare, p. 165)

  Ajută-ne, Doamne, să venim cu cererile noastre la Tine! Avem credinţă că Tu ne asculţi rugăminţile, pentru slava Ta şi după voia Ta! Îţi mulţumim şi Îţi aducem toată lauda şi onoarea!

  Maria Vişan, Oneşti, Moldova

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rebeca

  Dacă Isus ar fi fost pe plajă în ziua aceea – sau este în casa ta astăzi sau a fost în biroul tău ieri – cred că i-ar spune fiecărei „fete” dinăuntrul tău: „Mângâiați-vă una pe alta, fiica mea. Întăriți-vă, în loc să vă doborâți! Vocea ta frumoasă poate să aducă bucurie, nu întristare.”

  O fericire mai mare

  Tatăl nostru din ceruri nu a așteptat nimic în schimb atunci când L-a dat pe Fiul Său pentru noi. Singurul lucru pe care îl cere este să alegem să Îl iubim și să Îl ascultăm. El este atât de bun, încât ne-a dat dreptul să alegem dacă vrem să Îi slujim sau nu.

  În siguranță în mâna Sa – partea 2

  Cuvintele de demult ale mamei chiar ni se aplică tuturor: „Ai fost salvată cu un scop; Dumnezeu are un plan pentru tine.” În ziua aceea mi-am amintit din nou că El veghează cu credincioșie asupra noastră.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...