Vindecare divină

  Vindecă-mă Tu, Doamne, şi voi fi vindecat. (Ieremia 17:14 p.p.)

  Slavă, mărire şi laudă fie aduse Domnului, Dumnezeului nostru, pentru vindecarea fetei mele!

  Fata mea, Laura, este plecată în Anglia de cinci ani. În anul 2012, a venit în vacanţă cu familia acasă, la Oneşti. Avea dureri foarte mari de cap şi greţuri, vărsături, ameţeli, amorţeli ale mâinilor şi picioarelor. Fusese la diferiţi medici în Anglia, dar nimeni nu depistase ce avea.

  Noi, părinţii, ne-am hotărât să mergem cu ea la Bacău pentru investigaţii şi RMN. Când am venit cu analizele la medicul neurolog care ne dăduse trimiterea, acesta ne-a recomandat să mergem cu fata la Iaşi. Se indica o intervenţie chirurgicală, dar, pentru că fetei îi era foarte rău, a stat patru zile pe un tratament perfuzabil.

  Înainte de a pleca, ne-am adunat mai mulţi pentru o oră de rugăciune acasă la Laura. Eram în total 15 persoane, care ne-am rugat fierbinte pentru ea. Chiar din seara aceea, Laura s-a simţit mult mai bine. Am încurajat-o să se încreadă în Dumnezeu, să se roage Domnului şi să-I ceară răspuns.

  La ora 3 din noapte, a avut un vis. Se făcea că era într-o groapă adâncă şi atât de întunecoasă că nu se vedea nimic. Cineva i-a zis: „Îţi întind mâna, apucă-te de ea!” Şi a fost scoasă din groapă. Dimineaţa, când mi-a povestit visul, am ştiut că Dumnezeu a vindecat-o. În dimineaţa aceea, am plecat la medicii din Iaşi. După ce au consultat-o şi au studiat RMN-ul, i-au spus că nu este caz de operaţie. I-au dat o reţetă pentru trei luni. De atunci, fata noastră s-a simţit foarte bine. Domnul a vindecat-o total.

  Îi mulţumim lui Dumnezeu, care ne-a ascultat rugăciunile – atât ruga noastră, a părinţilor, cât şi ruga ei şi a celor care s-au rugat împreună cu ea. Dumnezeu există, El răspunde şi, dacă este după voia Lui, poate să-i vindece pe cei care au încredere în El.

  „Hristos este astăzi acelaşi Medic plin de compasiune care a fost şi în timpul lucrării Sale pământeşti. În El se găseşte balsam vindecător pentru fiecare boală, putere întăritoare pentru orice neputinţă. Ucenicii Săi, astăzi, trebuie să se roage pentru cei bolnavi cu acelaşi zel cu care s-au rugat ucenicii din vechime. Şi vor avea loc vindecări; căci rugăciunea credinţei îi va salva pe cei bolnavi.” (Ellen G. White, Divina vindecare, p. 165)

  Ajută-ne, Doamne, să venim cu cererile noastre la Tine! Avem credinţă că Tu ne asculţi rugăminţile, pentru slava Ta şi după voia Ta! Îţi mulţumim şi Îţi aducem toată lauda şi onoarea!

  Maria Vişan, Oneşti, Moldova

  Vindecare divină - 2016. Îi mulţumim lui Dumnezeu, care ne-a ascultat rugăciunile - atât ruga noastră, a părinţilor, cât şi ruga ei şi a celor care s-au rugat împreună cu ea. Dumnezeu există, El răspunde şi, dacă este după voia Lui, poate să-i vindece pe cei care au încredere în El.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...