Vindecare divină

  Vindecă-mă Tu, Doamne, şi voi fi vindecat. (Ieremia 17:14 p.p.)

  Slavă, mărire şi laudă fie aduse Domnului, Dumnezeului nostru, pentru vindecarea fetei mele!

  Fata mea, Laura, este plecată în Anglia de cinci ani. În anul 2012, a venit în vacanţă cu familia acasă, la Oneşti. Avea dureri foarte mari de cap şi greţuri, vărsături, ameţeli, amorţeli ale mâinilor şi picioarelor. Fusese la diferiţi medici în Anglia, dar nimeni nu depistase ce avea.

  Noi, părinţii, ne-am hotărât să mergem cu ea la Bacău pentru investigaţii şi RMN. Când am venit cu analizele la medicul neurolog care ne dăduse trimiterea, acesta ne-a recomandat să mergem cu fata la Iaşi. Se indica o intervenţie chirurgicală, dar, pentru că fetei îi era foarte rău, a stat patru zile pe un tratament perfuzabil.

  Înainte de a pleca, ne-am adunat mai mulţi pentru o oră de rugăciune acasă la Laura. Eram în total 15 persoane, care ne-am rugat fierbinte pentru ea. Chiar din seara aceea, Laura s-a simţit mult mai bine. Am încurajat-o să se încreadă în Dumnezeu, să se roage Domnului şi să-I ceară răspuns.

  La ora 3 din noapte, a avut un vis. Se făcea că era într-o groapă adâncă şi atât de întunecoasă că nu se vedea nimic. Cineva i-a zis: „Îţi întind mâna, apucă-te de ea!” Şi a fost scoasă din groapă. Dimineaţa, când mi-a povestit visul, am ştiut că Dumnezeu a vindecat-o. În dimineaţa aceea, am plecat la medicii din Iaşi. După ce au consultat-o şi au studiat RMN-ul, i-au spus că nu este caz de operaţie. I-au dat o reţetă pentru trei luni. De atunci, fata noastră s-a simţit foarte bine. Domnul a vindecat-o total.

  Îi mulţumim lui Dumnezeu, care ne-a ascultat rugăciunile – atât ruga noastră, a părinţilor, cât şi ruga ei şi a celor care s-au rugat împreună cu ea. Dumnezeu există, El răspunde şi, dacă este după voia Lui, poate să-i vindece pe cei care au încredere în El.

  „Hristos este astăzi acelaşi Medic plin de compasiune care a fost şi în timpul lucrării Sale pământeşti. În El se găseşte balsam vindecător pentru fiecare boală, putere întăritoare pentru orice neputinţă. Ucenicii Săi, astăzi, trebuie să se roage pentru cei bolnavi cu acelaşi zel cu care s-au rugat ucenicii din vechime. Şi vor avea loc vindecări; căci rugăciunea credinţei îi va salva pe cei bolnavi.” (Ellen G. White, Divina vindecare, p. 165)

  Ajută-ne, Doamne, să venim cu cererile noastre la Tine! Avem credinţă că Tu ne asculţi rugăminţile, pentru slava Ta şi după voia Ta! Îţi mulţumim şi Îţi aducem toată lauda şi onoarea!

  Maria Vişan, Oneşti, Moldova

  Vindecare divină - 2016. Îi mulţumim lui Dumnezeu, care ne-a ascultat rugăciunile - atât ruga noastră, a părinţilor, cât şi ruga ei şi a celor care s-au rugat împreună cu ea. Dumnezeu există, El răspunde şi, dacă este după voia Lui, poate să-i vindece pe cei care au încredere în El.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...