Ultima seară în Etiopia

  De aceea, preaiubitele mele surori, fiţi tari, neclintite, sporiţi totdeauna în lucrul Domnului, căci ştiţi că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică! (1 Corinteni 15:58, parafrazat)

  Aeastă experienţă s-a petrecut în ultimul Sabat petrecut în Etiopia. Ştim că este ultima ocazie pentru mine să le vorbesc oamenilor despre adevărurile biblice şi îmi părea rău că urma să mă despart de ei. Am cântat în corul lor pentru a doua oară, cu multă bucurie. Toţi se uitau la mine uimiţi de faptul că m-am alăturat grupului lor de tineri.

  Ultimul mesaj prezentat a fost despre patria cerească pe care a pregătit-o Dumnezeu pentru toţi. Le-am spus cât de mult îi preţuiesc şi că sunt încântată să le vorbesc despre aceste făgăduinţe extraordinare. I-am întrebat dacă îşi propun să păstreze în mintea lor toate aceste lucruri pe care li le-am prezentat cu tot entuziasmul. Spre surprinderea mea, toţi cei prezenţi au ridicat mâna. Apoi i-am întrebat:

  – Câţi dintre voi ar vrea să fie fericiţi şi să mă facă şi pe mine fericită?

  Din nou s-au ridicat toate mâinile.

  – Şi dacă vă rog să faceţi ceva anume în acest sens, aţi fi dispuşi?

  – Desigur, spune-ne despre ce este vorba!

  Atunci le-am spus că aş fi foarte fericită să-i întâlnesc pe toţi în împărăţia lui Dumnezeu; în acelaşi timp, m-aş întrista dacă va lipsi vreunul dintre ei. Aşa cum ne-a promis, Dumnezeu va recrea pământul şi va face toate lucrurile noi, punând capăt pentru totdeauna păcatului şi suferinţei pe care acesta a adus-o. Isus Hristos a plătit un preţ atât de scump ca să ne ofere tuturor această măreaţă binecuvântare.

  – Câţi dintre voi sunt dispuşi să pună în aplicare adevărurile biblice pe care le-aţi descoperit, astfel încât să fim cu toţii pregătiţi să fim mutaţi în ceruri şi să nu ne mai despărţim vreodată?

  Au ridicat mâinile şi mulţi au început să plângă. Ne-am rugat împreună ca Domnul să revină în curând şi să ne ia acasă, ca să fim uniţi pentru totdeauna cu El şi unii cu alţii. Ne-am despărţit printre lacrimi.

  Nu-i voi uita niciodată pe aceşti copii preţioşi ai lui Dumnezeu şi voi mijloci zilnic pentru ei. Mă rog ca Domnul să-mi întărească credinţa. Nu am cuvinte suficiente să-mi exprim bucuria pe care am trăit-o şi continui s-o trăiesc când sunt implicată în lucrarea misionară. Timpul petrecut în Etiopia a reprezentat o experienţă extraordinară. A pus în sufletul meu dorinţa de a da mărturie despre Domnul tuturor oamenilor. Sunt convinsă că El va reveni curând. Foarte curând. Vrei şi tu să conlucrezi cu El?

  Claudia Cristiana Bulgaru, Muntenia

  Ultima seară în Etiopia - 2016. Aşa cum ne-a promis, Dumnezeu va recrea pământul şi va face toate lucrurile noi, punând capăt pentru totdeauna păcatului şi suferinţei pe care acesta a adus-o. Isus Hristos a plătit un preţ atât de scump ca să ne ofere tuturor această măreaţă binecuvântare.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...