Domnul a fost cu mine (II)

  Mă înfăşuraseră legăturile morţii şi m-apucaseră sudorile mormântului; eram pradă necazului şi durerii. (Psalmii 116:3)

  Am rămas în spital la Iaşi. A venit luna ianuarie şi ziua în care Naomi se pregătea să vină pe lumi. Trebuia să mi se facă cezariană, dar medicilor le-a fost frică să mă opereze din cauza stării precare de sănătate. Aşa că m-au lăsat să nasc natural. În cele din urmă, am născut, cu greu, o fetiţă sănătoasă, de 3,4 kg. Am stat o zi cu ea în spital. Dar apoi, situaţia mea s-a înrăutăţit foarte mult. Aşa că am fost dusă la o altă clinică. Infecţia s-a întins din nou în regiunea inimii. La un moment dat, avea dimensiunea de 19,6 mm pe valva mitrală. Iar eu, după naştere, nu eram bine şi din cauza faptului că nu mai puteam alăpta. Dar Dumnezeu mă susţinea şi, în tot acest timp, mi-a dat putere şi curaj. Când îmi era rău, soţul îmi spunea:

  – Nu uita că acum cineva se roagă pentru tine!

  Când situaţia mea era foarte gravă, fraţii din Biserica Rădăuţi s-au unit într-o rugăciune continuă pentru viaţa mea. Am apreciat mult lucrul acesta, iar biserica are acum pentru mine aceeaşi însemnătate ca şi propria familie.

  Situaţia mea s-a îmbunătăţit un pic şi, după o lună şi jumătate petrecută în spitalele din Iaşi, mi s-a dat tratament şi mi s-a permis să merg acasă. Ajunsă acasă, m-am simţit mai rău, şi în ziua următoare am plecat la spitalul din Târgu Mureş. Peste câteva zile, mi s-a spus că voi intra în operaţie. Dar nu a fost posibil, din cauza stării în care mă aflam. Eram foarte slăbită şi nimeni nu garanta că voi ieşi vie din operaţie. Aşa că aşteptam să treacă zilele pentru a mă întări şi a putea fi operată. În momentele în care toate păreau sumbre, am încercat să caut motivele de mulţumire şi de bucurie pe care mi le dădea Dumnezeu, ca să pot face faţă provocărilor zilei, chiar dacă se părea că nu am niciun motiv de bucurie. Aveam un jurnal în care căutam în fiecare zi să-I mulţumesc lui Dumnezeu. Şi vreau să vă spun că scriam câte o pagină întreagă: mulţumeam pentru asistentele care mă îngrijeau, pentru telefoanele pe care le primeam şi pentru dragostea pe care o simţeam din partea celor din jurul meu. Îl vedeam pe Dumnezeu lucrând prin toate aceste mijloace.

  Dacă ar fi să mai trec o dată prin toată această suferinţă, aş sta mult mai liniştită şi aş trece mult mai uşor. Aşa că, dragi surori, chiar dacă aţi trecut sau treceţi prin anumite încercări, aveţi încredere deplină în Dumnezeu, o încredere ca cea a unui copil care se aşază în braţele părintelui său şi stă liniştit! Şi aşteptaţi să vedeţi minunea pe care o va aduce Dumnezeu în viaţa voastră!

  Aurelia Sandu, Bacău, Moldova

  Domnul a fost cu mine (II) - 2016. Dacă ar fi să mai trec o dată prin toată această suferinţă, aş sta mult mai liniştită şi aş trece mult mai uşor. Aşa că, dragi surori, chiar dacă aţi trecut sau treceţi prin anumite încercări, aveţi încredere deplină în Dumnezeu, o încredere ca cea a unui copil care se aşază în braţele părintelui său şi stă liniştit!
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...