Articolul precedentÎnvierea specială a celor pierduţi
  Articolul următorPuterea cărţilor

  Domnul a fost cu mine (III)

  Acum vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos, dar atunci vom vedea faţă în faţă. Acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte deplin, aşa cum am fost şi eu cunoscut pe deplin. (1 Corinteni 13:12)

  La două luni după ce am născut, am intrat în operaţie pe cord deschis. Mi s-a înlocuit valva mitrală cu o proteză mecanică, iar organismul meu a trebuit să lupte ca s-o accepte. Operaţia a reuşit. Şi în cele din urmă, m-am trezit la viaţă. Dar aveam dureri foarte mari, din cauza coastelor rupte în timpul operaţiei. Nu mai aveam putere nici măcar să zâmbesc. Până atunci, le încurajam pe celelalte colege de salon, dar acum nu mai puteam suporta propria durere. Când m-am întors acasă, era 26 martie. Era primăvară, afară erau flori înflorite, vreme frumoasă, dar eu abia aveam putere să privesc toate acestea. Mă simţeam foarte rău. Nu mă puteam obişnui cu zgomotul puternic şi am rămas şi cu o tahicardie în urma operaţiei. Cu toate acestea, am simţit în fiecare zi că viaţa mea este în mâna lui Dumnezeu. Nu uitaţi, dragi surori, să-i remarcaţi pe oamenii prin care Dumnezeu lucrează în viaţa voastră şi să-I fiţi recunoscătoare! Va fi mai uşor.

  În tot acest timp de suferinţă, gândul care venea din partea vrăjmaşului şi care m-a chinuit a fost că Dumnezeu m-a părăsit! De fiecare dată, deschideam Biblia, iar Dumnezeu îmi arăta că mă iubeşte. Deşi eram departe de cei dragi de acasă, au fost fraţi şi surori care m-au vizitat, şi prin ei vedeam dragostea lui Dumnezeu. Cel mai greu moment a fost când, cu o săptămână înainte de operaţie, fetiţa mea cea mare a avut o problemă de sănătate şi a trebuit să ajungă şi ea la Târgu Mureş ca să fie operată. Simţeam că nu mai pot suporta durerea. Dar Dumnezeu nu a îngăduit mai mult decât puteam să duc, iar operaţia fiicei mele a decurs bine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru felul cum a lucrat. Deşi nu înţeleg acum pe deplin de ce a trebuit să trec pe aici, am toată încrederea că Dumnezeu nu greşeşte niciodată. Şi aleg drumul acesta, deşi este greu, dar sunt sigură că este drumul pe care vrea să mă ducă Acasă, atât pe mine, cât şi pe cei dragi ai mei. Şi ştiu că va veni o zi când voi înţelege pe deplin de ce a lucrat aşa. Vreau să mulţumesc încă o dată surorilor şi fraţilor de pretutindeni care m-au susţinut, s-au rugat, m-au vizitat la spital sau acasă, ajutându-mă să trec cu bine prin această încercare.

  Acum îl iubesc mai mult pe Dumnezeu. Depind de El în fiecare zi şi aştept cu nerăbdare ziua în care El va veni şi-mi va da o inimă nouă, pentru care nu va mai trebui să iau tratament zilnic. Dar, mai mult decât atât, aştept să fiu împreună în împărăţia Sa cu toţi cei dragi şi cu voi, care citiţi aceste rânduri. Amin!

  Aurelia Sandu, Bacău, Moldova

  Domnul a fost cu mine (III) - 2016. Acum îl iubesc mai mult pe Dumnezeu. Depind de El în fiecare zi şi aştept cu nerăbdare ziua în care El va veni şi-mi va da o inimă nouă, pentru care nu va mai trebui să iau tratament zilnic. Dar, mai mult decât atât, aştept să fiu împreună în împărăţia Sa cu toţi cei dragi şi cu voi, care citiţi aceste rânduri. Amin!
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...